• Mijn raad aan iedereen. Huur nooit bij interveste. Zij maken misbruik van mensen. Asociaal hoge service kosten. Geen terug betaling als je weinig verwarming hebt gebruikt. Reageren niet op storingen (moet je zelf op lossen) Borg word veel te laat terug gestord. Belofte van snelle doorplaatsing gebeurt niet. Asociaal aan de telefoon! Uitbuiters gewoon. Ze maken misbruik van mensen wie snel een woning nodig hebben. Denk goed na voordat je gaat huren. Het lijkt allemaal zo mooi

    Sterke punten
    Snel een woning

    Zwakke punten
    Teveel

    Door Peter op 14 juni 2019 Reageer

  • Laatst heb ik mijn eerste bezichtiging gepland. Ik kwam binnen voorgesteld en daarna zei niemand wat. Gewoon dode stilte dus heb maar beetje het gesprek moet leiden. Daarna heb ik paar vragen gesteld om een gesprek op te starten over hoeveel vierkante meter de studio was. De makelaar wist het niet??? daarna vroeg ik wat voor energie label de studio heeft. makelaar wist het weer niet??? ik vind dit bedroevend dus dikke 1 star gefeliciteerd.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Slechte makelaar die geen onderzoek heeft gedaan en niet in staat was om vragen te beantwoorden.

    Door Mike op 24 mei 2019 Reageer

  • We zijn ontzettend goed, vriendelijk en netjes geholpen door het volledige team in Zwolle. Houden zich aan afspraken en we zijn keurig behandeld en rondgeleid.

    Sterke punten
    Vriendelijk, netjes, houden zich aan afspraken en denken mee.

    Door Astrid op 22 mei 2019 Reageer

  • Zag een woning in Zoetermeer, die direct beschikbaar was. ‚ā¨ 15,00 betaald, alle documenten geupload. Even gebeld met de klantenservice. Die vertelde mij dat ik sowieso niet in aanmerking kom omdat ze daar appartementen gaan slopen en er een wachtlijst is van tig personen. Begrijp niet zo goed waarom ze deze woning dan als direct beschikbaar op de website zetten. Alleen om inschrijfgeld te innen?

    Zwakke punten
    zakkenvullers

    Door Rob op 9 mei 2019 Reageer

  • Goede ervaring met 123Wonen Groningen. Toppers die altijd voor je klaar staan

    Sterke punten
    Alles

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ferdinand op 28 april 2019 Reageer

  • RNC Wonen heeft tot nu toe altijd nette en goed betalende huurders voor mij gevonden. Top bedrijf met leuke mensen!

    Door Karin Scheld op 14 april 2019 Reageer

  • Huur nu al 7 jaar een woning via RNC Wonen en dit gaat altijd zeer netjes! Problemen worden adequaat opgelost en ik heb echt service tot over de drempel ervaren!

    Door D. Van Gaal op 14 april 2019 Reageer

  • Ben blij met een website zoals deze! Duidelijk overzicht, makkelijk reageren en groot pluspunt is dat je op de hoogte wordt gehouden via mails. Support was ook prima.

    Door Lauren op 9 april 2019 Reageer

  • Ongelooflijk. Jaap.nl plaatst ongevraagd gegevens over ons huis op hun site. In tegenstelling tot drie andere sites, die dit ook doen, zoals bijvoorbeeld Huizenzoeker, weigeren zij onze gegevens te verwijderen. De andere drie sites, hebben dit, na een verzoek via de mail direct gedaan.
    Jaap.nl, weigert dit ronduit en eindigt de mail doodleuk met ....mocht u nog vragen hebben.... HOE ZO VRAGEN ...HET ENIGE NORMALE ANTWOORD WAS GEWEEST: uw gegevens worden binnen 24 uur verwijderd. Grote complimenten voor Huispedia, huiizendata etc. Zij begrijpen het begrip respect voor de ander. Jaap.nl heeft geen respect voor de privacy gegevens van anderen!

    Gerda

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar, respectloos

    Door Gerda op 8 april 2019 Reageer

  • Ik zocht via Google op antikraak Delft en kwam al snel op Interveste uit. Ze boden antikraakwoningen vanaf slechts 95 euro per maand. Ik reageerde op donderdag en zorgde direct voor de gevraagde documenten. De dag erna!!! kreeg ik al een uitnodiging voor een bezichtiging. Ik begrijp dat het niet voor iedereen zo werkt, maar bij de bezichtiging kon ik ook direct al tekenen voor de woonruimte. Ik zit hier nu inmiddels een maand en het bevalt prima. Ik weet dat het niet voor een langere termijn is, maar als tussenperiode ben ik zeer tevreden. Super geregeld Interveste!

    Sterke punten
    Snelle service
    Vriendelijke mensen
    Zeer goedkoop wonen
    Overzichtelijke website

    Zwakke punten
    geen

    Door Joost Berse op 8 april 2019 Reageer

  • OPLICHTERS - GAAN TEGENWOORDIG DOOR HET LEVEN ALS ''I PROPERTYMANAGEMENT''! PAS OP!

    Door Jan op 28 maart 2019 Reageer

  • test test test

    Door test op 25 maart 2019 Reageer

  • Great website. Easy and many good properties.

    Door Davey op 25 maart 2019 Reageer

  • En dan heb je je maar ingeschreven omdat je naarstig op zoek naar een huis bent. Je betaalt netjes 15,- inschrijfgeld. Helaas blijkt dan ineens dat je een garantverklaring moet inleveren van iemand anders! En dat is nogal wat: je hele doopceel wordt zowat gelicht bij diegene die garant voor jou moet staan. Ze zijn bang dat je de huur niet betaalt! Mijn hemel, te gek voor woorden. Je zal maar ruim de volwassen leeftijd gepasseerd zijn en dan nog aan je ouders die allang overleden zijn of vrienden moeten vragen of die garant voor je willen staan. Zonder garantverklaring word je niet geholpen, dus de 15;- is weggegooid geld. Echt belachelijk. Zakkenvullers, lekker snel verdiend op deze manier.

    Ik ken niemand die zijn loonstrook, bankgegevens, relatiegegevens etc. wil blootgeven aan Interveste

    Sterke punten
    Ik kan ze niet vinden.

    Zwakke punten
    Idiote voorwaarden om op woningen te reageren. Garantverklaring is nodig omdat ze bang zijn dat je de huur niet betaalt.

    Door Iertje op 24 maart 2019 Reageer

  • Hello,

    I paid for pro assistant on 20/03/2019 which clearly says when u buy the package they will call u the same day for a "intake gesprek" to know what they should be looking for to accommodate you, of which i waited for and didn't receive any call.

    I called later that day explaining the situation and to the costumer service woman and she told me she will tell the person/persons to call me and i will receive the call on the same day 20/03/2019 which i didn't get.

    The following day i called again (Thursday) for my "intake gesprek" and i was told the person will call me in 24hrs. It's now Friday and i still haven't received the call (22/03/2019).
    I call "costumer service" esteon again after 24hrs and the woman who didn't want to say her name who attended me the previous days closed the phone on me after i said my name. I tried 2 times more but no answer (the first went to a voicemail kind of esteon).

    The third time another woman picked up the phone and i told her if she was gonna hang up like the other woman did and she said that it must be someone else because it's not her. i asked her for her name first and she didn't want to tell me and told me to explain her the situation first and i said no i want your name first and she didn't want to tell me and told me this isn't gonna work and hang up on me too.

    Now i won't try calling again, i will just write reviews on the internet and i got proof to back myself up and they record the conversations too for "training doeleinden" so they have it too and they can go play it back themselves to see the evidence.

    Horrible service considering u have to pay Ä90 for 3 months of "PRO Assistance" service and this is what u get for their definition of PRO. I have no Order-ID for identification because apparently you even have to ask them for your own Order- ID.

    Have a nice day,
    Trash

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Lees de review

    Door trash op 22 maart 2019 Reageer (1 reactie)

  • Moet nog een woning vinden maar tot nu toe tevreden.

    Door Miranda op 11 maart 2019 Reageer

  • Met de vriendelijke en adequate hulp en advies van een (persoonlijke) accountmanager - die de tijd nam om naar mín wensen te luisteren en me erg serieus nam in mín zoekopdracht - had ik binnen no time verschillende opties. Ik kreeg erg goede tips mee toen ik een woning mocht bezichtigen (waar moet ik op letten en wat moet ik vragen bij de bezichtiging, maar ook: wat moet ik doen en meenemen naar een bezichtiging om de beste kans te maken op een woning). Hierdoor heb ik de woning kunnen krijgen die ik heel erg graag wilde! De begeleiding van Esteon vanaf het begin tot het einde van het zoektraject was in een woord: top! Ik kan, oprecht, dit platform aanraden aan iedereen die op zoek is naar woonruimte en dit niet alleen wil of kan doen!

    Sterke punten
    Betrouwbaar, duidelijk en adequaat

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jitske op 9 maart 2019 Reageer

  • Met de vriendelijke en adequate hulp en advies van een (persoonlijke) accountmanager - die de tijd nam om naar mín wensen te luisteren en me erg serieus nam in mín zoekopdracht - had ik binnen no time verschillende opties. Ik kreeg erg goede tips mee toen ik een woning mocht bezichtigen (waar moet ik op letten en wat moet ik vragen bij de bezichtiging, maar ook: wat moet ik doen en meenemen naar een bezichtiging om de beste kans te maken op een woning). Hierdoor heb ik de woning kunnen krijgen die ik heel erg graag wilde! De begeleiding van Esteon vanaf het begin tot het einde van het zoektraject was in een woord: top! Ik kan, oprecht, dit platform aanraden aan iedereen die op zoek is naar woonruimte en dit niet alleen wil of kan doen!

    Sterke punten
    Betrouwbaar, duidelijk en adequaat

    Zwakke punten
    -

    Door Jitske op 9 maart 2019 Reageer

  • Met de vriendelijke en adequate hulp en advies van een (persoonlijke) accountmanager - die de tijd nam om naar mín wensen te luisteren en me erg serieus nam in mín zoekopdracht - had ik binnen no time verschillende opties. Ik kreeg erg goede tips mee toen ik een woning mocht bezichtigen (waar moet ik op letten en wat moet ik vragen bij de bezichtiging, maar ook: wat moet ik doen en meenemen naar een bezichtiging om de beste kans te maken op een woning). Hierdoor heb ik de woning kunnen krijgen die ik heel erg graag wilde! De begeleiding van Esteon vanaf het begin tot het einde van het zoektraject was in een woord: top! Ik kan, oprecht, dit platform aanraden aan iedereen die op zoek is naar woonruimte en dit niet alleen wil of kan doen!

    Sterke punten
    Betrouwbaar, duidelijk, hulpvaardig en adequaat

    Zwakke punten
    -

    Door Jitske op 9 maart 2019 Reageer

  • Met de vriendelijke en adequate hulp en advies van een (persoonlijke) accountmanager - die de tijd nam om naar mín wensen te luisteren en me erg serieus nam in mín zoekopdracht - had ik binnen no time verschillende opties. Ik kreeg erg goede tips mee toen ik een woning mocht bezichtigen (waar moet ik op letten en wat moet ik vragen bij de bezichtiging, maar ook: wat moet ik doen en meenemen naar een bezichtiging om de beste kans te maken op een woning). Hierdoor heb ik de woning kunnen krijgen die ik heel erg graag wilde! De begeleiding van Esteon vanaf het begin tot het einde van het zoektraject was in een woord: top! Ik kan, oprecht, dit platform aanraden aan iedereen die op zoek is naar woonruimte en dit niet alleen wil of kan doen!

    Sterke punten
    Betrouwbaar, duidelijk, hulpvaardig en adequaat

    Zwakke punten
    -

    Door Jitske op 9 maart 2019 Reageer

  • Goede site om een kamer te vinden

    Door Jill op 4 maart 2019 Reageer

  • Nooit huren deze man is onbetrouwbaar is op geld uit en interesseert zich niet in zijn huurders

    Door Jorrick op 2 maart 2019 Reageer

  • Ik wil mijn goede ervaring graag delen. Misschien heb ik ook een beetje geluk gehad maar ik heb redelijk snel een leuke woonruimte gevonden!

    Door Joyce Lamers op 25 februari 2019 Reageer

  • Kamer gevonden via direct wonen. Makkelijk in gebruik en veel kamers

    Door Daan op 14 februari 2019 Reageer

  • Goed en betaalbaar

    Door Mirjam op 4 februari 2019 Reageer