Esteon.com introduceert als eerste platform ter wereld het nieuwe slimme vinden van huurwoningen zonder eindeloos te zoeken. Via een intelligent en zelf-lerend online platform wordt geluisterd naar iedere klant. Wat zijn hun individuele woonwensen? Esteon.com analyseert hun zoekgedrag en zorgt dat zij een huurwoning vinden die aan hun eisen voldoen. Ook voor verhuurders van woonruimte biedt het systeem gebruiksgemak en gerichte matches met potenti�le huurders. De dienst is nu beschikbaar in de 14 grootste steden van Nederland. Stevige verhuisdozen kopen

Huren bij Esteon

Een kamer of woning huren kan heel snel en gemakkelijk via Esteon. Het enige wat je hoeft te doen, is het volgen van een paar eenvoudige stappen: 1. Vul je woonwensen in binnen slechts 2 minuten! Esteon heeft al ruim 4.052.243 woningmatches gemaakt. Op een erg gemakkelijke en handige manier vind jij matches die bij je passen. Vul binnen slechts 2 minuten jouw woonwensen in en Esteon doet het zoekwerk voor jou! Je ziet direct je slagingskans nadat je jouw persoonlijke woonwensen hebt ingevuld. Vervolgens houdt Esteon je op de hoogte van beschikbare woonruimtes op de markt. 2. Bekijk je matches en reageer direct. Wanneer je een realistische zoekopdracht plaatst, ontvang je als gebruiker van de website al snel matches voor een woning of een kamer. De regie heb jij in handen. Wanneer je graag een woning wilt bezichtigen, druk dan binnen 24 uur op 'like' als je de woning wilt bezichtigen. Jouw gegevens worden direct door Esteon naar de verhuurder gestuurd. 'Dislike' je een huurwoning of kamer? Dan is Esteon erg benieuwd waarom. Naast het bekijken van je matches op de website, heb je tevens de mogelijkheid om je favoriete woning of kamer te bewaren. Druk gewoon op 'opslaan' om een woning of kamer te bewaren. 3. Kom in contact met de verhuurder. Yes, je hebt eindelijke een perfecte match gevonden! De woning is een geweldige match. Zodra je op 'like' hebt gedrukt, worden jouw contactgegevens doorgestuurd naar de verhuurder. De verhuurder neemt vervolgens contact met jou op om een bezichtiging te plannen. Hij of zij heeft tevens de mogelijkheid om te kiezen om zijn contactgegevens aan jou te sturen. In dat geval ontvang jij de contactgegevens. Zo simpel is het!


Esteon App

Met de Esteon app is het nu nog makkelijker om een woning of kamer te vinden. Like of dislike matches in de app. Via twee handige knoppen kun je reageren op jouw persoonlijke woning matches. Bekijk de bijna matches. Nog geen matches gevonden? Dan heb je ook de mogelijkheid om de woningen te bekijken die net niet voldoen aan je zoekopdracht. Swipe door de informatie. Swipe door de woning. Bekijk foto's, omschrijving, eigenschappen en locatie. Je hebt daarnaast ook nog eens de mogelijkheid om jouw matches met je vrienden te delen. Zoek je bijvoorbeeld met meerdere personen? Deel je zoekopdracht met hen en ze worden zij ook op de hoogte gehouden van de resultaten. Twijfel je of je wel of niet moet reageren op een woning of kamer? Geen probleem, want je hebt de optie om jouw favoriete woning of kamer te bewaren. Druk op 'opslaan' en bekijk hem later opnieuw. In de app heb je ook nog eens de mogelijkheid om jouw woonprofiel(en) te beheren. Beheer je zoekopdrachten en pas aan waar nodig. En je kunt ook je profiel persoonlijk maken. Hierdoor kunnen verhuurders een beeld van jou krijgen. Dit helpt tevens om je jouw kansen te vergroten om een woning of kamer aangeboden te krijgen door een verhuurder.


Reviews over Esteon

  • Goede website!

    Door Ernst op 21 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hele leuke website en heb er een fijn huisje aan overgehouden!

    Sterke punten
    Fijne website en werkt goed
    Kreeg een advies vooraf
    Veel leuke woningen

    Zwakke punten
    Website laadt soms traag
    Vaak druk aan de telefoon

    Door Maartje Saar op 17 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Van mijn schoonzus hoorde ik over het bestaan. Daar moeten ze wel wat aan doen want ik had er nog nooit van gehoord. Je kunt gewoon alles invullen en dan ontvang je emails wanneer ze aanbod hebben. In het begin zocht ik zelf want dat kan ook. Maar het is fijn dat ze je mailen als er een woning is gevonden. Omdat ik een goede ervaring heb vind ik dat ik dit moest delen. Er zijn namelijk veel websites waar je voor moet uitkijken. Esteon is een goede site!

    Sterke punten
    Dat Esteon je emailt met woningen en dat het een prettige website is om mee te werken

    Door Bert op 16 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik gebruik Esteon al een tijdje maar ben erg te spreken over de woningwebsite. Het werkt ovezichtelijk, er is veel aanbod en ik krijg goede mailtjes met woningen. Ook het invullen van je woonwensen is erg leuk gedaan. Ik raad het iedereen aan en het is erg betaalbaar.

    Sterke punten
    Een leuke website met goed aanbod

    Zwakke punten
    Best veel mailtjes

    Door Tess op 2 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik zit al meer dan een maand bij Esteon. Mijn woonprofiel werd als zeer realistisch weergeven en ik zou ongeveer 8 tot 38 matches hebben per maand werd door Esteon aangegeven als ik lid werd. In de hele maand heb ik maar 1 keer een bericht ontvangen dat ik een match had, maar deze woning kwam totaal niet overeen met mijn woonprofiel. Ik krijg nooit bericht over nieuwe woningen. Als ik toch naar woningen wil kijken worden er woningen laten zien die totaal niet overeenkomen met mijn profiel. Ik begrijp dat ik mijn wensen dan zou moeten aanpassen, maar de woningen die worden laten zien komen nog geen eens een klein beetje in de buurt van mijn profiel. Ik heb gebeld naar Esteon, maar daar kreeg ik ook geen duidelijke informatie. Ik heb al mijn gegevens gecontroleerd en nog steeds krijg ik geen bericht over nieuwe woningen. Ik wil mijn geld terug. Op de website is niet duidelijk terug te vinden hoe ik mijn geld terug kan krijgen. Kan ik hier meer informatie over krijgen? Ik ben zeer teleurgesteld in deze website.

    Zwakke punten
    Slechte service
    Geen matches
    Geen berichten over nieuwe woningen

    Door Nikki op 27 maart 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik kreeg best snel leuke woningen aangeboden van Esteon. Ik kon direct door naar de bezichtigingen met voornamelijk vriendelijke makelaars. inmiddels heb ik een huis via esteon en verhuis ik volgende week. Normaal plaats ik geen beoordeling maar ik vond het erg goed in plaats van die andere woningsites

    Sterke punten
    Veel woningen en matches en goedkoop voor wat ze bieden.

    Zwakke punten
    Ik heb niets

    Door Erik op 14 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Huisje gevonden dus top!!! Erg blij met deze dienst!

    Sterke punten
    Alles

    Door Fay op 8 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben tevreden.... Ik moest eerst wel even wennen maar het is goed gekomen.! De mailtjes kwamen er snel met leuke woningen. Soms is de website wat traag op mobiel. Verder prima

    Sterke punten
    Leuke site
    Ruim aanbod

    Zwakke punten
    Soms wat traag op mobiel

    Door Sel op 21 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Waardeloze service met weinig waardetoevoeging. Is zonder twijfel voornamelijk in het leven geroepen om de bedenker een goed gevulde portemonnee te bezorgen. Mijd deze dienst en gebruik Funda of het traditionele makelaarscircuit om een woonruimte te vinden

    Sterke punten
    Lege huls

    Zwakke punten
    Kansloze dienst

    Door Ben op 19 februari 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds een maandje woon ik in mijn nieuwe huis via Esteon. Het ging erg vlot en ben blij met deze website. Goede klantenservice.

    Door Tessa op 28 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb het al meerdere vrienden aangeraden. Ik vind het een hele fijne service dat Esteon. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van matches en het wordt allemaal heel overzichtelijk weergegeven. Het is gewoon leuk om er gebruik van te maken. In het begin was ik een beetje wantrouwig want wat is het nu voor een dienst maar ik had al meerdere vrienden die er gebruik van maakten. Esteon heeft een ruim aanbod van huurwoningen. Je moet niets anders meer gebruiken want dat hoeft niet.

    Sterke punten
    Hele overzichtelijke website
    Ruim aanbod met woningen

    Zwakke punten
    Eigenlijk niets

    Door Merel op 23 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Prima

    Door Evelien op 21 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een fijne betrouwbare dienst met veel aanbod. Ik raad het zeker aan en is een goede aanvulling in je zoektocht naar een woning

    Sterke punten
    Mooie site
    Veel aanbod
    Betrouwbaar

    Zwakke punten
    Veel mailtjes

    Door Merel op 14 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Erg tevreden over het gebruik en de matches. Kan geen betere app verzinnen voor de zoektocht baar een woning.

    Sterke punten
    Overzichtelijk
    Goed en veel aanbod
    Goede matches

    Door Esmee op 9 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De eerste drie matches die ik aanklikte, bleken al verhuurd te zijn. Slechte service dus.

    Door Lisanne op 8 januari 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Afgelopen maand een huis gevonden via deze website. Ik heb veel matches gehad en een aantal bezichtigingen voordat ik mijn huis heb gevonden. De zoekopties zijn zeer uitgebreid en de handelingen simpel. Ik ben zeer tevreden. Het is ook erg betaalbaar.

    Sterke punten
    Super!

    Zwakke punten
    -

    Door yvonne op 19 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik vind het de beste woningsite. Gebruik het al voor de tweede keer. Krijg vaak een match en klopt goed. Toen het even niet zo was belde ik naar de klantenservice en werd goed geholpen. Ze houden alles goed in de gaten. Enige wat ik minder vind is dat je binnen 24 uur moet reageren maar begrijp het wel.

    Sterke punten
    Website
    Veel aanbod

    Zwakke punten
    Binnen 24 uur reageren

    Door Tim op 18 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kan niet anders zeggen dat ik deze website helemaal top vind!! Was even een weekje afwachten maar daarna kreeg ik dagelijks een match. Ik heb twee keer met support aan de telefoon gebeld en werd toen ook goed geholpen.

    Ga zo door!!

    Sterke punten
    Bereikbaarheid
    Zeer behulpzaam
    Mooie Site

    Door cornelis s op 15 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb geen match nog gehad ik wacht nog ff af anders wil ik mijn geld terug geven ze dat niet terug ga ik er persoonlijk naar toe.
    Het is trouwens alleen voor rijke mensen dus mensen met minimum rond 1300 euro verdienen hoeven zich niet aan te melden moeten ze er ook even bij zetten.Wat een nepperij

    Sterke punten
    niks

    Door mimi op 8 november 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een huis vinden is nou niet mijn favoriete bezigheid en in Amsterdam ook niet altijd makkelijk. Ik heb heel wat websites en Facebook pagina's afgestruind en steeds zonder geluk. Echt om moedeloos van te worden. Ik kwam via via bij Esteon. Eerst sceptisch, maar dat was mega onterecht.
    Echt leuk hoe je je wensen kunt invullen en dat ze je dan een advies geven. Binnen enkele dagen meteen matches. Niet altijd 100% passend, maar dan geef je dat aan en dan worden de matches daar weer netjes op aangepast. Het blijven computers. Wat ik echt heel fijn vond is dat ik niet met 40 mensen in een huis bij een bezichtiging stond. Na 6 bezichtigingen had ik beet en ik woon nu echt in een super tof appartement op een fijne plek.
    Ze zijn behulpzaam en oprecht en dat vind ik belangrijk bij het zoeken naar een huisje.
    Ik schrijf nooit reviews maar dit kan ik iedereen aanraden. Het is al moeilijk genoeg om met al die neppe sites een woning te vinden.

    Sterke punten
    Checkt of je wensen realistisch zijn
    Leuk vormgegeven met swipen door het aanbod
    Vriendelijk, behulpzaam en oprecht
    Goeie abonnementsprijs

    Door Louise op 7 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gezien de reviews had ik goede hoop in deze website. Volkomen onterecht is gebleken helaas. Ik hoorde helemaal niets voor drie maanden! Drie maanden!!

    Vervolgens heb ik dat formulier ingevuld om mijn geld terug te krijgen de 25e van oktober. De 27e zou het precies 90 dagen zijn dat ik niets gehoord heb. Je verwacht het niet maar ik kreeg de 26e een reactie dat ze een woning hadden gevonden maar die was slechts 24 uur geldig! Wat toevallig, heeft niets te maken met die 90 dagen, echt niet!

    Het ruikt naar afzetterij en ik voel me zeker afgezet. Ben nog steeds afwachtend op reactie, maar ook dat duurt lang.

    Sterke punten
    Niets, want nooit iets van Esteon gehoord.

    Zwakke punten
    - Nooit een reactie krijgen
    - Een 24 uur reactie krijgen zodat ze niet terug hoeven te betalen
    - Slechte support

    Door Coen op 31 oktober 2016 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Fijne service. Niets op aan te merken.

    Sterke punten
    Goede klantenservice
    Werkt goed

    Zwakke punten
    _

    Door Sarah op 5 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bijzonder teleurgesteld in Esteon. Er wordt mij beloofd mijn geld terug te krijgen van mijn membership indien er geen match voor mij wordt gevonden. Dit was het geval (een dag nadat mijn membership was afgelopen ontving ik wel een match, hoe toevallig). Vervolgens moet ik zelf een heel formulier invullen en vervolgens moet er beoordeeld worden of ik wel recht heb op restitutie. Waar ik dan vervolgens zelf een screenshot bij moet doen van mijn betaling. Jammer. Slechte service. Had beter verwacht van een zo'n professioneel ogende website.

    Door Daisy op 15 september 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Afhankelijk van je eisen en middelen kan de service je best helpen en wat tijd besparen. Geef je voorkeuren door en je kunt lekker huizentinderen, ik had binnen een paar dagen respons op 7 van mijn 8 reacties (budget <1500 in A'dam). Afgaande op de bezichtigingen die ik heb gehad is de informatie over huizen op de site prima in orde.

    Houd er wel rekening mee dat je meteen ~30 euro kwijt bent voor een abonnement van drie maanden. In principe kun je alles wat ze je aanbieden ook zelf online wel vinden, het kost alleen veel tijd, dat is een afweging die je voor jezelf moet maken. Je krijgt volgens mij ook alleen aanbod van makelaars, niet van facebook/marktplaats/craigslist/andere kanalen.

    Al met al een prima app die je wat tijd kan besparen als je op zoek bent naar een huurhuis, maar als je budget relatief laag is of als je erg kieskeurig bent zul je denk ik niet veel matches krijgen. Mocht dat niet zo zijn, dan beveel ik het van harte aan!

    Sterke punten
    Vormgeving, duidelijke informatie, leidt tot bezichtigingen

    Zwakke punten
    Onvolledig aanbod (zeker goedkoper segment)

    Door Syb op 21 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het was even afwachten maar Esteon heeft mij hartstikke goed geholpen. Erg overzichtelijke pagina. Money well spent

    Sterke punten
    Overzichtelijk - goede matches - klantenservice vriendelijk

    Zwakke punten
    Niets

    Door Elsa op 29 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Esteon

Schrijf je eigen review over Esteon