Esteon.com introduceert als eerste platform ter wereld het nieuwe slimme vinden van huurwoningen zonder eindeloos te zoeken. Via een intelligent en zelf-lerend online platform wordt geluisterd naar iedere klant. Wat zijn hun individuele woonwensen? Esteon.com analyseert hun zoekgedrag en zorgt dat zij een huurwoning vinden die aan hun eisen voldoen. Ook voor verhuurders van woonruimte biedt het systeem gebruiksgemak en gerichte matches met potentiële huurders. De dienst is nu beschikbaar in de 14 grootste steden van Nederland. Stevige verhuisdozen kopen

Huren bij Esteon

Een kamer of woning huren kan heel snel en gemakkelijk via Esteon. Het enige wat je hoeft te doen, is het volgen van een paar eenvoudige stappen: 1. Vul je woonwensen in binnen slechts 2 minuten! Esteon heeft al ruim 4.052.243 woningmatches gemaakt. Op een erg gemakkelijke en handige manier vind jij matches die bij je passen. Vul binnen slechts 2 minuten jouw woonwensen in en Esteon doet het zoekwerk voor jou! Je ziet direct je slagingskans nadat je jouw persoonlijke woonwensen hebt ingevuld. Vervolgens houdt Esteon je op de hoogte van beschikbare woonruimtes op de markt. 2. Bekijk je matches en reageer direct. Wanneer je een realistische zoekopdracht plaatst, ontvang je als gebruiker van de website al snel matches voor een woning of een kamer. De regie heb jij in handen. Wanneer je graag een woning wilt bezichtigen, druk dan binnen 24 uur op 'like' als je de woning wilt bezichtigen. Jouw gegevens worden direct door Esteon naar de verhuurder gestuurd. 'Dislike' je een huurwoning of kamer? Dan is Esteon erg benieuwd waarom. Naast het bekijken van je matches op de website, heb je tevens de mogelijkheid om je favoriete woning of kamer te bewaren. Druk gewoon op 'opslaan' om een woning of kamer te bewaren. 3. Kom in contact met de verhuurder. Yes, je hebt eindelijke een perfecte match gevonden! De woning is een geweldige match. Zodra je op 'like' hebt gedrukt, worden jouw contactgegevens doorgestuurd naar de verhuurder. De verhuurder neemt vervolgens contact met jou op om een bezichtiging te plannen. Hij of zij heeft tevens de mogelijkheid om te kiezen om zijn contactgegevens aan jou te sturen. In dat geval ontvang jij de contactgegevens. Zo simpel is het!


Esteon App

Met de Esteon app is het nu nog makkelijker om een woning of kamer te vinden. Like of dislike matches in de app. Via twee handige knoppen kun je reageren op jouw persoonlijke woning matches. Bekijk de bijna matches. Nog geen matches gevonden? Dan heb je ook de mogelijkheid om de woningen te bekijken die net niet voldoen aan je zoekopdracht. Swipe door de informatie. Swipe door de woning. Bekijk foto's, omschrijving, eigenschappen en locatie. Je hebt daarnaast ook nog eens de mogelijkheid om jouw matches met je vrienden te delen. Zoek je bijvoorbeeld met meerdere personen? Deel je zoekopdracht met hen en ze worden zij ook op de hoogte gehouden van de resultaten. Twijfel je of je wel of niet moet reageren op een woning of kamer? Geen probleem, want je hebt de optie om jouw favoriete woning of kamer te bewaren. Druk op 'opslaan' en bekijk hem later opnieuw. In de app heb je ook nog eens de mogelijkheid om jouw woonprofiel(en) te beheren. Beheer je zoekopdrachten en pas aan waar nodig. En je kunt ook je profiel persoonlijk maken. Hierdoor kunnen verhuurders een beeld van jou krijgen. Dit helpt tevens om je jouw kansen te vergroten om een woning of kamer aangeboden te krijgen door een verhuurder.


Esteon Reviews

  • Goede website alleen jammer dat ze niet alles op 1 pagina hebben.

    Door angela op 14 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als je de reviews doorleest is het overduidelijk dat het bol staat van NEP reviews. Esteon plaatst zelf ''goede'' reviews over zichzelf. Zo fake geformuleerd en het ligt er veelste dik op. Daarnaast schrijven ze reviews met dezelfde naam en leeftijd twee keer in één maand. FAKE en trap er niet in.

    Door Nancy op 11 augustus 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gevarieerd en overzichtelijk aanbod maar was wel even uitzoeken hoe ik kon contacteren.. verder ruim oké

    Sterke punten
    Simpel

    Zwakke punten
    Duur aanbod

    Door Fer op 9 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Alles OK alleen was de start niet vlekkeloos. Ik ontving weinig matches in Rotterdam. De woningen lagen boven mijn budget. Nette behandeling en na hulp een aantal woningbezoeken gehad. Tot heden dik tevreden.

    Sterke punten
    Vlot en correct

    Zwakke punten
    Wat je invult krijg je

    Door Sjaak op 4 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Erg handig alleen krijg ik soms seniorenwoningen terwijl ik dat niet ben. En nog een punt dat ik wat meer wensen heb dan ik kan opgeven. Verder hele fijne werking.

    Door Rob op 31 juli 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Doet zn werk

    Door Syb op 28 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Best veel aanbod en werking is zeker oke van de site. ken veel sites maar deze is wel goed. Weet dat best veel mensen het gebruiken in Eindhoven en ken het daarvan

    Sterke punten
    Best veel aanbod en werking is zeker oke van de site. ken veel sites maar deze is wel goed. Weet dat best veel mensen het gebruiken in Eindhoven en ken het daarvan

    Zwakke punten
    Soms is het aanbod duurr

    Door FL op 25 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als je een vergelijking maakt met andere sites dan is Estion wel goed. Als je opzoek bent naar een goede site dan moet je deze eens proberen.. Op facebook zie ik ze wel veel voorbij komen en ze hebben wel veel leuke dingen op de site staan.

    Door Maaike op 24 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De aanpak is super en ze maken het gewoon leuk om een woning te zoeken. Echt een aanrader voor iedereen die een woning zoekt. T

    Door Tony op 19 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben erg te spreken over het gemak van de site. Het werkt inuitief en Esteon houdt je op de hoogte van al de nieuwe woonappartementen.

    Sterke punten
    Toegankelijk en intuitief
    Zeer betaalbaar voor wat je krijgt

    Zwakke punten
    Geen opmerkingen

    Door Marcel op 15 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goede communicatie via e-mail en groot aanbod. Wat ik erg handig vond zijn de reminders. Komt afspraken na. Klantenservice is behulpzaam. Ik ben positief over deze partij.

    Door TT op 14 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goede ervaring want heb een huis Aan te raden als je opzoek bent naar een woning in utrecht

    Sterke punten
    Prima

    Zwakke punten
    ....

    Door Chiel J op 12 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De site is heel klantvriendelijk en duidelijk. Dat heb ik niet eerder gezien... Ik kreeg een bericht dat mijn wensen realistisch waren en dat ik minimaal 20 matches per maand zou ontvangen. Dat klopte wel.. Ik kreeg altijd een mailtje als er een match was gevonden en vaak was het ook echt een goede match. Ik ben naar een aantal bezichtigingen geweest en dat verliep ook goed. Uiteindelijk heb ik toevallig via een vriendin een huis gevonden. Ik heb een een goede ervaring en zal het zeker aanraden aan mensen.

    Sterke punten
    Leuke werking en site

    Zwakke punten
    -

    Door Marietje op 9 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op internet zocht ik naar een woning en ik kwam uit bij Esteon die mij erg goed heeft geholpen.
    Uiteindelijk ben ik via hun in contact gekomen met mijn huidige huisbaas. Ik werd ook goed geholpen toen ik even belde met wat vragen. Vlotte site en mega handig in gebruik.

    Sterke punten
    Dat ik via hun mijn appartement heb gevonden

    Zwakke punten
    ?

    Door Klaske op 5 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds een maandje gebruik ik de website en vandaag mijn contract getekend. Top dus.

    Sterke punten
    De matches
    Klantenservice
    Website
    Werkwijze

    Zwakke punten
    Geen app

    Door Noor op 4 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • goede ervaring met deze partij. Zeker een aanrader voor als je zoekt.direct duidelijkheid en de presentatie is uniek.

    Door Rademaker op 2 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Esteon is een leuk concept met een ruim aanbod van woningen. De presentatie is leuk en vernieuwend. De werking ook. Ik zal het zeker gaan aanraden aan vrienden en familie.

    Door tom op 1 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik was erg tevreden hoe ik ben geholpen. Duidelijke website en ik werd altijd blij van de e-mails met woningen. Esteon is een toppertje en als ik nog een keer ga verhuizen dan maak ik er zeker weer gebruik van.

    Sterke punten
    Duidelijke website en goedkoop voor wat ze leveren

    Door S. Bloem op 30 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Aanrader voor site met huurwoningen

    Door Nath op 30 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • levert niks op. beloven veel maar ik zie er niks van terug

    Zwakke punten
    komen beloftes niet na

    Door Marr op 28 juni 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik heb het iedereen aangeraden die ik ken en gebruik het al voor de tweede keer met mijn vriend. je kunt met een aantal stappen je zoekwensen invullen en daarna gaat de site zoeken en ontvang je mailtjes als ze iets gevonden hebben. een leuk principe en het werkt ook heel fijn en natuurlijk. toen ik het de eerste keer gebruikt had kon je niet alle woningen inzien maar dat kan inmiddels wel. mocht je op zoek zijn naar een huurwoning dan is esteon zeker een goede site!

    Door Chantal op 17 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via deze website heb ik mijn nieuwe woning gevonden. Een aanrader als je een woning zoekt. Duidelijke website anno 2017 en goede woningen.

    Sterke punten
    Woning gevonden en duidelijke website. Ook vind ik de werking erg leuk gedaan

    Zwakke punten
    De website loopt soms vast en ik moest wel even wennen

    Door Sandra de R op 16 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik gebruik Esteon nu een maand en ik ben er zeer tevreden over. Ruim aanbod met woningen en een vriendelijke klantenservice.

    Sterke punten
    Ruim aanbod met woningen
    Leuke werking
    Vriendelijke klantenservice

    Zwakke punten
    Geen

    Door Anton op 13 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een hele gebruiksvriendelijke website met veel woningen. Er zijn uitgebreide mogelijkheden om je zoekwensen in te vullen. Het is soms wat lastig om woningen terug te vinden maar dan sla je ze gewoon op. Ik raad het iedereen aan.

    Sterke punten
    Veel woningen en gebruiksvriendelijk

    Zwakke punten
    Soms laad de website wat traag

    Door Melvin op 2 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Aangemeld bij Esteon, maar eigenlijk geen goede woningen te vinden zonder dat je super veel moet gaan betalen. Uiteindelijk (op mijn gratis account) toch een match gevonden, dus ik was helemaal blij. Alles kunnen bekijken en wilde meteen aangeven dat dit voor mij een match was! Helaas kreeg ik een melding dat ik voor deze geweldige woning alleen kon reageren met een betaald account. Niks gratis account dus. Beetje jammer dat ze altijd last minute nog aangeven dat je moet betalen.

    Sterke punten
    goede site design

    Zwakke punten
    Niks gratis, gewoon lekker veel betalen
    Jammer dat je denkt dat je met een gratis account ook kans maakt, terwijl dit niet zo is

    Door Amarins op 1 juni 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Esteon

Schrijf je eigen review over Esteon