Esteon.com introduceert als eerste platform ter wereld het nieuwe slimme vinden van huurwoningen zonder eindeloos te zoeken. Via een intelligent en zelf-lerend online platform wordt geluisterd naar iedere klant. Wat zijn hun individuele woonwensen? Esteon.com analyseert hun zoekgedrag en zorgt dat zij een huurwoning vinden die aan hun eisen voldoen. Ook voor verhuurders van woonruimte biedt het systeem gebruiksgemak en gerichte matches met potentiële huurders. De dienst is nu beschikbaar in de 14 grootste steden van Nederland. Stevige verhuisdozen kopen

Huren bij Esteon

Een kamer of woning huren kan heel snel en gemakkelijk via Esteon. Het enige wat je hoeft te doen, is het volgen van een paar eenvoudige stappen: 1. Vul je woonwensen in binnen slechts 2 minuten! Esteon heeft al ruim 4.052.243 woningmatches gemaakt. Op een erg gemakkelijke en handige manier vind jij matches die bij je passen. Vul binnen slechts 2 minuten jouw woonwensen in en Esteon doet het zoekwerk voor jou! Je ziet direct je slagingskans nadat je jouw persoonlijke woonwensen hebt ingevuld. Vervolgens houdt Esteon je op de hoogte van beschikbare woonruimtes op de markt. 2. Bekijk je matches en reageer direct. Wanneer je een realistische zoekopdracht plaatst, ontvang je als gebruiker van de website al snel matches voor een woning of een kamer. De regie heb jij in handen. Wanneer je graag een woning wilt bezichtigen, druk dan binnen 24 uur op 'like' als je de woning wilt bezichtigen. Jouw gegevens worden direct door Esteon naar de verhuurder gestuurd. 'Dislike' je een huurwoning of kamer? Dan is Esteon erg benieuwd waarom. Naast het bekijken van je matches op de website, heb je tevens de mogelijkheid om je favoriete woning of kamer te bewaren. Druk gewoon op 'opslaan' om een woning of kamer te bewaren. 3. Kom in contact met de verhuurder. Yes, je hebt eindelijke een perfecte match gevonden! De woning is een geweldige match. Zodra je op 'like' hebt gedrukt, worden jouw contactgegevens doorgestuurd naar de verhuurder. De verhuurder neemt vervolgens contact met jou op om een bezichtiging te plannen. Hij of zij heeft tevens de mogelijkheid om te kiezen om zijn contactgegevens aan jou te sturen. In dat geval ontvang jij de contactgegevens. Zo simpel is het!


Esteon App

Met de Esteon app is het nu nog makkelijker om een woning of kamer te vinden. Like of dislike matches in de app. Via twee handige knoppen kun je reageren op jouw persoonlijke woning matches. Bekijk de bijna matches. Nog geen matches gevonden? Dan heb je ook de mogelijkheid om de woningen te bekijken die net niet voldoen aan je zoekopdracht. Swipe door de informatie. Swipe door de woning. Bekijk foto's, omschrijving, eigenschappen en locatie. Je hebt daarnaast ook nog eens de mogelijkheid om jouw matches met je vrienden te delen. Zoek je bijvoorbeeld met meerdere personen? Deel je zoekopdracht met hen en ze worden zij ook op de hoogte gehouden van de resultaten. Twijfel je of je wel of niet moet reageren op een woning of kamer? Geen probleem, want je hebt de optie om jouw favoriete woning of kamer te bewaren. Druk op 'opslaan' en bekijk hem later opnieuw. In de app heb je ook nog eens de mogelijkheid om jouw woonprofiel(en) te beheren. Beheer je zoekopdrachten en pas aan waar nodig. En je kunt ook je profiel persoonlijk maken. Hierdoor kunnen verhuurders een beeld van jou krijgen. Dit helpt tevens om je jouw kansen te vergroten om een woning of kamer aangeboden te krijgen door een verhuurder.


Esteon Reviews

  • Goede service. Het werkt fijn en de klantenservice is heel aardig. Tip: je moet even bellen

    Sterke punten
    Goede service

    Door Chantal op 24 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Plaats normaal nooit een review maar ben erg blij met esteon. Matches zijn goed. Je krijgt een advies na het plaatsen. Ook leuke mensen die support. Super

    Sterke punten
    Goede service en betrouwbaar
    Huis gevonden

    Door Jan op 21 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Esteon vraagt veel geld om als bemiddelende organisatie 'snel' een woning voor je te vinden. Ik ben van juli tot en met november lid geweest en heb slechts 9 matches gehad, waarvan het grootste deel verkeerde informatie bevatte, niet aansloot bij mijn wensen of al verhuurd was/er reeds bezichtigingen hadden plaatsgevonden. Je betaalt veel geld en krijgt er weinig voor terug. Het is veel slimmer zelf websites van makelaars of Facebookpagina's voor deze doeleinden in de gaten te houden. Dat kost namelijk geen geld, je bent er meteen bij als er aanbod is en je kunt zelf iets kiezen dat echt past. Jammer, Esteon!

    Door Evelien op 7 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mij aangemeld voor een kamer in de regio Utrecht.
    Weinig matches en als je ze hebt dan heb je daar heel lang op moeten wachten. Service en resultaat staat niet gelijk qua prijs/ kwaliteitverhouding. Wanneer je een match hebt gekregen is dat exclusief de kosten van g/w/l etc.
    Ik zou het niet aanraden voor studenten die snel een kamer zoeken in Utrecht.

    Door Larissa op 4 november 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Aanrader! Heel betrouwbaar en je weet vanaf het eerste moment waar je aan toe bent. Niet heel veel matches gehad maar wel een huis gevonden via Esteon.

    Sterke punten
    Betrouwbaar, mooie website, goedkoop, leuke support, mooie woningen

    Zwakke punten
    Niets

    Door Sophia op 1 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ontzettend jammer. Het lijkt allemaal erg veelbelovend, maar dat valt tegen. Zonde van mijn geld. In de bijna drie maanden waar ik voor betaald heb, was er 1 'bijna match'. Verder helemaal niets. En wel op Facebook allerlei appartementen tegenkomen! Ik zou er twee keer over nadenken, want het is toch bijna €30!

    Sterke punten
    De site ziet er professioneel en goed uit.

    Zwakke punten
    De matches blijven uit
    Chatten met werknemers van Esteon kan nooit, altijd moet je een bericht achterlaten en krijg je laat antwoord

    Door Emmy op 26 augustus 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als je opzoek ben naar een kamer dan moet je op deze site inschrijven weet niet of het geluk is maar had binnen een week een kamer. Het klopt was ze zeggen

    Sterke punten
    Beste site
    Bereikbare klantendienst
    Vertrouwelijk

    Zwakke punten
    Dat ik zelf nie kan zoeken

    Door Vera op 10 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben erg blij want ik heb via Esteon een woning gevonden. Fijn dat er mensen achter zitten en geen robot.

    Sterke punten
    Fijne dienst
    Goede woningen
    Goed in gebruik

    Zwakke punten
    Niet dat ik kan verzinnen

    Door Sandra van L op 9 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Me woning gevonden via Esteon. Goede site en klantenservice 10+. Me geld meer dan waard.

    Sterke punten
    100% betrouwbaar
    Snel
    Duidelijke site
    Tip: bel de mensen om zoekopdracht door te spreken

    Zwakke punten
    24 uur matches verlopen snel

    Door Sander op 2 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Erg tevreden! Goede service

    Sterke punten
    Betrouwbaar
    Goede klantenservice

    Zwakke punten
    Geen

    Door Leen op 18 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Prettig dat er een internetsite is die op basis van jouw wensen woningen uitzoekt, waarvan ze jou op de hoogte brengen. Daarnaast veel aanbod in een korte tijd waar je ook overal een bezichtiging kan krijgen. Vele andere sites hebben per week weinig ander/ nieuw aanbod, in tegenstelling tot esteon.com. Elke week weer huizen, waar ik in geïnteresseerd ben. Bijna lastig om een keuze te maken welk huis je echt wil.

    Kortom, genoeg keuze in een korte periode en dat terwijl je er zelf niet continue achteraan hoeft te zitten!! Perfect!

    Sterke punten
    Veel keuzes uit woningen
    Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden, ipv zelf steeds alle sites afzoeken
    Prettig werkende site, heel overzichtelijk en duidelijk
    Vriendelijke mensen die je bellen

    Door Carla op 21 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goede ervaring met deze dienst. Matches klopte in begin niet maar dat lag aan mezelf. Heb de zoekopdracht volledig ingevuld en kwamen goede matches uit. Naar 3 bezichtigingen geweest en verder super. Uiteindelijk woning gevonden via esteon. Kan het iedereen aanraden en geld meer dan waard.

    Sterke punten
    Eerlijke dienst, voelt vertrouwd. Goeie klantenservice. Snel!

    Zwakke punten
    Als je een slechte zoekopdracht invult geen matches. Ik heb even gebeld en toen hebben ze mij geholpen.

    Door Suzanne V op 2 april 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Snel en goede support. De dienst werkt fantastisch. Binnen een maand een huis gevonden en de eerste site die echt goed werkt. Heel blij mee

    Sterke punten
    Goede support
    Makkelijk in gebruik
    Overzichtelijk
    Ik heb zelf niet hoeven te zoeken
    Goedkoop voor de service die je krijgt

    Zwakke punten
    Geen app

    Door Elise Boer op 26 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Esteon

Schrijf je eigen review over Esteon