Kamernet is een oplichter

Kamernet is een oplichter

Op 17-08-2014 is via de website van Kamernet door onze zoon een Premium-Basic account aangemaakt. De eerste betaling is via iDEAL van onze bankrekening gedaan en was bedoeld als een eenmalig bedrag van €19.

Sinds augustus 2014 tot met 27 maart 2015 heeft Kamernet vanaf onze rekening elke 15 dagen €19 een onrechtmatige incasso gepleegd. Wij als rekeninghouders hebben geen schriftelijke toestemming gegeven voor automatische incasso.
Wij hebben geen enkel formulier of een andere overeenkomst met Kamernet ondertekend.

Vanaf het begin van een overeenkomst overtreedt Kamernet de wet door geen automatische incasso formulier toe te sturen en laten ondertekenen.

Kamernet gaat niet inhoudelijk op onze vragen in.

Onze advies: GEEN ZAKEN DOEN MET KAMERNET.NL. DAT ZIJN ECHTE OPLICHTERS!

De automatische e-mails van Kamernet kwamen in de spambox van onze zoon terecht. Daardoor was hij niet op de hoogte gesteld, dat hij met jullie een overeenkomst is aangegaan en zeker niet dat het een abonnement betreft. Hier is dan ook sprake van onvolledige informatie verschaffing en gebrekkig dienstverlening.

Zwakke punten
Als klant praat je tegen de muur!

Bezoek Kamernet Reviews over Kamernet

6 reacties

I just filed a complaint against them for the same practice to [email protected] I suggest you do the same. There is a Dutch law DCC 6:233 indicating that this automatic renewal thing is illegal; as directed by EU Directive 2011/83/EC being an unfair commercial practice. You can google it.

Let us help each other correct this injustice. I sent my complaint today, and if you just tell them your story, they will surely open an investigation on this practice.

Please spread the word

"De automatische e-mails van Kamernet kwamen in de spambox van onze zoon terecht. Daardoor was hij niet op de hoogte gesteld, dat hij met jullie een overeenkomst is aangegaan en zeker niet dat het een abonnement betreft. Hier is dan ook sprake van onvolledige informatie verschaffing en gebrekkig dienstverlening."

Dus kamernet is verantwoordelijk voor de spam instellingen van de mailbox van je zoon? Schreeuw niet zo man.

Oplichters lid geworden van kamernet omdat ik een nieuwe start wilde en dus een kamer zocht aan de andere kant van t land dacht ik gevonden te hebben via kamernet zou 2 jan. die kant op gaan (maassluis) echter de vrouw waar ik die kamer kon huren spreekte amper nederlands zei dat ze aan illegale onderhuur deed en nooit problemen had gehad klonk goed bezichtiging geplant kamer zag er goed uit ect. echter toen ik die kant op wilde kreeg ik op 1 januari een mailtje van haar dat ik niet meer hoefde te komen ze had de kamer al aan iemand anders verhuurd (in 3 dgn tijd?! WTF!) had eerste huurmnd al betaald + 250 borg weg 500 euro mevrouw is niet meer te bereiken ander nummer mail reageerd ze niet op... dus wilde verder zoeken op kamer net dacht ff voor 1 periode nog te betalen gelijk abbonement weer gestopt echter schrijven ze elke keer nog geld van mijn rekening dus terug gehaald krijg ik een dreigmail dat ik ook de 1ste periode niet betaald had mooi wel dus~!! kortom zal niemand deze site aanraden zowel kamernet als de mensen die kamers aanbieden zijn oplichters!! wees gewaarschuwd

Beste Daphne, bedankt voor je review en goed dat je aangeeft dat je contact hebt gehad met een verhuurder die de afspraken niet is nagekomen. Wat een vervelende situatie! Kan je ons een mail sturen naar [email protected] ? Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen doen.

Alvast bedankt voor je reactie en een fijne dag verder!

Irene - Kamernet

I also had a problem with spam and they insist I pay the renewal invoice. Anyone has information regarding the Complaint based not the EU instructions?

Hi guys, I am at the same page with you on the automatic renewal thing. I am not planning to pay the auto renewed amount for the last month. What could happen? Can you tell me what happened in your cases? Thanks a lot!

Bezoek Kamernet Reviews over Kamernet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Kamernet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden