• Ik had dat meerdere malen contact met een makelaar of eigenaar die geen idee dat had dat de woning op esteon stond of dat deze te huur werd aangeboden. De kwaliteitscontrole van het aanbod kan dus beter, voel me erg misleid.

  Sterke punten
  mooi webdesign gericht op jongeren

  Zwakke punten
  het aanbod van huurwoningen klopt niet

  Door Hans op 30 maart 2020 Reageer (1 reactie)

 • Wij zijn heel erg blij met het rnc wonen ze hebben ons super geholpen en in een week tijd een plekje gekregen zo snel hebben we het nog nooit mee gemaakt\\r\\n\\r\\nSuper bedankt

  Sterke punten
  Snelle hulp\\r\\nSpantaan \\r\\n

  Door Sammy van poppel op 9 maart 2020 Reageer

 • Some one gave me Yr website and Yr number

  Sterke punten
  I have two children so we need it badly

  Zwakke punten
  Almere

  Door Francisca Davies op 7 maart 2020 Reageer

 • I would like to recommend RNC to anyone who is looking for rented apartment.

  Sterke punten
  Timely response

  Door Kalpesh Prajapati op 3 maart 2020 Reageer

 • Pas op voor FRAUDE…
  Deze website wordt gebruikt voor FRAUDE door valse advertenties. Dit is voor Amsterdam de Pijp. Wanneer je op een adres reageert ​​en ze zeggen, sorry, dit wordt al verhuurd, MAAR ik heb een vriendin die haar appartement verhuurt, op de KUIPERSTSTRAAT, dan weet je dat het fraude is. Ze sturen je allerlei documenten op incl paspoort wat allemaal vervalst is. Ik heb al twee x mensen voor mijn deur gehad die veel geld hebben betaald aan huur en borg, die ze nooit terug zullen zien. Inmiddels al 3 x aangifte gedaan.

  Zwakke punten
  fraude gevoelig

  Door Natalie op 28 februari 2020 Reageer

 • I would not say I'm scammed per se but the website did not provide the service it promised. The house listings seem to have been scraped toegther by esteon without the brokers knowledge or permission. This resulted in mostly not getting any response to my enquiry's about rentals. The brokers which did not respond asked me to register (paid) on their website or told me the appartment was rented out a long time already (this was not an isolated incident).
  Honestly if you are looking for a rental you are better of using the free website Funda or Pararius. This site was useless for me.

  Sterke punten
  For the functionalities nothing. The webdesign is cheerful.

  Zwakke punten
  website is not up to date
  brokers charge extra fees for registration
  rentals are offered on esteon without permission of the broker

  Door Sahana op 27 februari 2020 Reageer

 • Deze website wordt gebruikt voor FRAUDE. Valse advertenties worden geplaatst. Wanneer je op een adres reageert ​​en ze zeggen, sorry, dit wordt al verhuurd, MAAR ik heb een vriendin die haar appartement verhuurt, op de KUIPERSTSTRAAT, dan weet je dat het fraude is. Ik had al iemand voor mijn deur staan die betaalde 3144, - euro aan huur en borg, die hij nooit terug zal zien.

  Zwakke punten
  FRAUDE GEVOELIG

  Door Natalie Semaka op 25 februari 2020 Reageer

 • Deze website wordt gebruikt voor FRAUDE. Valse advertenties . Wanneer je op een adres reageert ​​en ze zeggen, sorry, dit wordt al verhuurd, MAAR ik heb een vriendin die haar appartement verhuurt, op de KUIPERSTSTRAAT, dan weet je dat het fraude is. Ik had al iemand voor mijn deur staan die betaalde 3144, - euro aan huur en borg, die hij nooit terug zal zien.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  fraudegevoelig

  Door Semaka op 17 februari 2020 Reageer


 • Geldklopperij over de rug van beginnende ondernemers
  Onbetrouwbaar onethisch bedrijf

  Door Emres op 15 februari 2020 Reageer

 • Als je reageert op een woning krijg je altijd erg snel reactie. Doordat het contact merendeels via Whatsapp gaat, zorgt deze laagdrempelige manier ervoor dat je eerder je vragen stelt en dat je ook heel snel antwoord krijgt. De studio die ik toegewezen kreeg, was ook erg netjes

  Door Lieuwe Jan op 13 februari 2020 Reageer

 • Had een woning gevonden via Huurexpert.nl netjes 20 euro betaald om te reageren, dit is dan ook gelukt. Krijg ik toch ineens een mail van RNC dat de woning beschikbaar is, en voor een bezichtiging op hun site moet registeren voor 35 euro. Heel gek, ik had toch al gereageerd via een andere site? De dame aan de telefoon legde mij uit dat het hun woning is, en huurexpert helemaal los staat van RNC.. nou vind ik dat een krom verhaal, gezien ze ineens mijn mailadres hadden en mijn reactie op de woning. Voor een bezichtiging moest ik ook echt bij hun betalen, ookal had ik gereageerd via Huurexpert. Als je gegeven doorgemaild krijgt van een andere huursite heb je wel degelijk een samenwerking! En sta je NIET los van die andere site, bedroeven dat er zo misbruik gemaakt wordt van mensen die in nood een woning zoeken. Een afspraak voor bezichtiging maken via huurexpert, de site waar ik voor betaalde en mijn reactie op was geplaatst was niet mogelijk, niet kan enkel via hen. Beste RNC ik geloof niet dat jullie woningen gratis en voor niets op andere sites geadverteerd worden, dat zou wel heel makkelijk verdienen zijn he.

  Sterke punten
  /

  Zwakke punten
  /

  Door Marlot op 12 februari 2020 Reageer

 • Aangemeld maar niet iets gezien wat ook niet gratis op Funda of Jaap te zien was.

  De kosten die deze bemiddelaar rekent mogen tevens eigenlijk niet, begrijp dat ze wat vragen hoorvoor hun werk maar het is wel illegaal.

  Door M. Hoogenboom op 29 januari 2020 Reageer (1 reactie)

 • Het aanbod in de stad waar ik zocht was beperkt (11) en veel ervan bleek al weg of werd beheerd door een ander iemand/instantie, dus geen idee waarom die er (nog) op stonden.
  Ook kwam ik er via reverse image search TinEye achter dat één specifieke foto gebruikt werd bij 1 'advertentie' van een woning in mijn stad en bij 12 verschillende advertenties in Amsterdam. 13 verschillende adressen dus met dezelfde foto.
  Ik denk dat de controle op aanbieders op deze site ver beneden niveau is en dat iedereen die deze site gebruikt enorm moet oppassen.

  Zwakke punten
  blijkbaar te weinig controle op de betrouwbaarheid van de aanbieders.

  Door Daan op 26 januari 2020 Reageer

 • Deze website wordt gebruikt voor fraude. Adressen van nietsvermoedende mensen worden gebruikt om huur en borg te innen. Het is dan ook niet mogelijk de apartmenten of kamers te bezichtigen. Ik heb dit aangeven bij de support van huurstunt, maar er wordt niet terug gebeld en zijn zeer traag op het reageren van fraude.

  Door Natalie Semaka op 22 januari 2020 Reageer

 • Waardeloos.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Geldkloppers, vele keren reacties gestuurd voor bezichtigingen, nog geen één keer antwoord gehad. En dat voor 20 euro per maand... premium account afzeggen is ook nog een gedoe, kom er maar niet vanaf. Nooit maar dan ook nooit meer!

  Door Donya op 13 januari 2020 Reageer

 • Als alleenstaande moeder is het heel erg moeilijk om een woning te vinden in deze tijd, twee jaar heeft het mij gekost, tot ik bij RNC wonen terecht ben gekomen, ze luisterde naar mijn verhaal en hebben mij het vertrouwen gegeven.Ben super blij nogmaals dank je wel Remco😊

  Door Vanessa op 30 november 2019 Reageer

 • They will subscribe you premium instantanly and charged you for it. If you dont speak dutch its even worse. They want me to pay 60 bucks for a service I havn't use in 3 months.
  I dont recomen it at all.

  Sterke punten
  1 star as I sympathize with the devil.

  Zwakke punten
  They will stole your money if you dont unsuscribe.

  Door Rox Drums op 26 november 2019 Reageer

 • 123wonen is niks waard kon ik min sterren geven meteen
  Gewoon meerdere woningen gereageert bij hun denk zelf tussentijd wel 30 woningen steeds gebruikelojke mail van ze alles ingevult en opgestuurd daarna hoor je totaal niks meer ervan gewoon hele slechte klanten service of terugkoppeling naar de mensen toe

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Zwakke punten
  Geen terug koppeling naar klanten toe niks meer horen van hun na aanbod woning OP de site

  Door A thielend op 6 november 2019 Reageer

 • Als ik zo de reacties lees snap ik niet dat zoveel mensen slechte ervaringen hebben. Ik ben zelf zeer goed geholpen aan een woning. Natuurlijk is het zo dat je een garantsteller moet opgeven, en dat is logisch, je weet maar nooit hoe het zal verlopen met de financiën. Na het gesprek werd mij verteld dat ik wat documenten moest uploaden. Dit was in no time gebeurd via de website. De documenten werden vrij snel beoordeeld en kan nu inmiddels zeggen dat ik enorm blij ben met mijn nieuwe woning!

  Sterke punten
  Snelle en professionele beantwoording.

  Door Roberto op 5 november 2019 Reageer (1 reactie)

 • Het support team van moymoy is echt super nice ! Altijd snel antwoord op vragen, en de bezichtigingen ook goed geregeld !

  It's all good !

  Sterke punten
  Snelle reacties en goed huuraanbod

  Zwakke punten
  Voor mij niets

  Door Andy op 13 oktober 2019 Reageer

 • Na een account te hebben aangemaakt, gereageerd op een 3tal woningen. Echter, ik moet bij iedere woning een persoon garantstellen, anders geen aanmerking! Voor een starter, ok. Maar ik werk fulltime, zonder schulden etc.
  En als reden zegt Interveste 'staat in de voorwaarden vermeld' en 'onze ervaring leert dat dit voor ons de betrouwbaarste manier van werken is'. Alsof een garantsteller zo betrouwbaar is.

  Kortom, geen zaken mee doen! Oplichterij. Makkelijk geld opstrijken door niks te doen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters. Nemen eerlijke klanten totaal niet serieus.

  Door Pascall op 10 oktober 2019 Reageer

 • Directwonen is a lacking service where you don't get responses from landlords and where the listings are mostly old (i got only a couple of responses saying the property was rented out out of a lot of messages sent). Not only that but they also make use of the so called 'subscription trap' where you get automatically billed the next month if you forget to unsubscribe from their 'smart' feature and they don't give you a chance not to sign up for auto-renewal. I had also a kamernet premium account but they messaged me three days before my new billing period would begin (good customer service). I emailed directwonen within 15 minutes of the new subscription taking effect telling them I had no need of their service anymore as I have found an apartment somewhere else and to please cancel the transaction. They refused saying this was specified when I made the smart account in the first place. While true, that is just an anti-consumer practice: we don't care if you don't need our service or if you're not gonna use it, we got you to agree to pay so too bad, sucker.

  As a conclusion, stay away from directwonen, their poor service and unethical practices.

  Zwakke punten
  -Sub par service
  -Doesn't give you a heads-up that you will be billed again
  -Overall shady

  Door Radu op 8 oktober 2019 Reageer

 • Gewoon niet te geloven nergens wordt vermeld dat een garantsteller verplicht is daar kwam ik achter nadat ik 15 euro hebt overgemaakt voor inschrijf kosten. en tig van documenten moet je downloaden. GROOTSTE OPLICHTERS OOIT ik wil mijn 15euro terug.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Door Senduran op 8 september 2019 Reageer (1 reactie)

 • Via mijn gemeente, waar ik urgentie wilde aanvragen kreeg ik te horen dat ik naar Interveste moest gaan. Het eerste wat mij opviel is dat er direct salarisstroken, bankafschriften en kopieen van ID-kaart of paspoort opgeload moeten worden. Dit snap ik niet, aangezien het wettelijk niet toegestaan is om je ID-kaart of paspoort of kopieen daarvan af te geven. Indien er namelijk later wordt gefraudeerd met deze documenten, dan ben je zelf geheel of gedeeltelijk aansprakelijk. Bij toewijzing van een woning dien je uiteraard deze documenten wel TER INZAGE af te geven.
  Dus niet intrappen. Ook het garantieverhaal is op het randje van het wettelijk toegestane. Aangezien ik via de gemeente de naam Interveste heb doorgekregen, zal ik hier vragen over laten stellen de gemeente raad

  Sterke punten
  nog geen kunnen vinden.

  Door Rickie op 17 augustus 2019 Reageer

 • Lekker gemaakt met een pand voor €100 en eigen kosten voor gas water licht. Maar aangezien er bedrijfsmeters op zitten kost het alleen al aan vastrecht voor die meters ons €600 of meer. Dus wordt het contract omgezet in een all-in contract voor €250 per persoon... zitten er nu met 4 in i.p.v. met maar 2 en er komt nog iemand bij!
  Onvoorziene kosten en er wordt niet tegemoet gekomen en ook wordt het pand nog eens door 3 gedeeld i.p.v. door 1!!!
  Jullie hebben er een potje van gemaakt en dit leggen jullie gewoon nu bij ons neer i.p.v. een fout te erkennen en goed overleg te plegen, echt smerig dit 🤬

  Sterke punten
  Geld aftroggelen

  Zwakke punten
  Geen fouten erkennen en mensen maar gewoon laten zitten met de problemen terwijl we alles al hadden uitgezocht voor jullie

  Door Diana op 1 augustus 2019 Reageer (1 reactie)