• Deze website wordt gebruikt voor fraude. Adressen van nietsvermoedende mensen worden gebruikt om huur en borg te innen. Het is dan ook niet mogelijk de apartmenten of kamers te bezichtigen. Ik heb dit aangeven bij de support van huurstunt, maar er wordt niet terug gebeld en zijn zeer traag op het reageren van fraude.

    Door Natalie Semaka op 22 januari 2020 Reageer

  • Waardeloos.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Geldkloppers, vele keren reacties gestuurd voor bezichtigingen, nog geen één keer antwoord gehad. En dat voor 20 euro per maand... premium account afzeggen is ook nog een gedoe, kom er maar niet vanaf. Nooit maar dan ook nooit meer!

    Door Donya op 13 januari 2020 Reageer

  • Als alleenstaande moeder is het heel erg moeilijk om een woning te vinden in deze tijd, twee jaar heeft het mij gekost, tot ik bij RNC wonen terecht ben gekomen, ze luisterde naar mijn verhaal en hebben mij het vertrouwen gegeven.Ben super blij nogmaals dank je wel Remco😊

    Door Vanessa op 30 november 2019 Reageer

  • They will subscribe you premium instantanly and charged you for it. If you dont speak dutch its even worse. They want me to pay 60 bucks for a service I havn't use in 3 months.
    I dont recomen it at all.

    Sterke punten
    1 star as I sympathize with the devil.

    Zwakke punten
    They will stole your money if you dont unsuscribe.

    Door Rox Drums op 26 november 2019 Reageer

  • 123wonen is niks waard kon ik min sterren geven meteen
    Gewoon meerdere woningen gereageert bij hun denk zelf tussentijd wel 30 woningen steeds gebruikelojke mail van ze alles ingevult en opgestuurd daarna hoor je totaal niks meer ervan gewoon hele slechte klanten service of terugkoppeling naar de mensen toe

    Sterke punten
    Hebben ze niet

    Zwakke punten
    Geen terug koppeling naar klanten toe niks meer horen van hun na aanbod woning OP de site

    Door A thielend op 6 november 2019 Reageer

  • Als ik zo de reacties lees snap ik niet dat zoveel mensen slechte ervaringen hebben. Ik ben zelf zeer goed geholpen aan een woning. Natuurlijk is het zo dat je een garantsteller moet opgeven, en dat is logisch, je weet maar nooit hoe het zal verlopen met de financiën. Na het gesprek werd mij verteld dat ik wat documenten moest uploaden. Dit was in no time gebeurd via de website. De documenten werden vrij snel beoordeeld en kan nu inmiddels zeggen dat ik enorm blij ben met mijn nieuwe woning!

    Sterke punten
    Snelle en professionele beantwoording.

    Door Roberto op 5 november 2019 Reageer

  • Het support team van moymoy is echt super nice ! Altijd snel antwoord op vragen, en de bezichtigingen ook goed geregeld !

    It's all good !

    Sterke punten
    Snelle reacties en goed huuraanbod

    Zwakke punten
    Voor mij niets

    Door Andy op 13 oktober 2019 Reageer

  • Na een account te hebben aangemaakt, gereageerd op een 3tal woningen. Echter, ik moet bij iedere woning een persoon garantstellen, anders geen aanmerking! Voor een starter, ok. Maar ik werk fulltime, zonder schulden etc.
    En als reden zegt Interveste 'staat in de voorwaarden vermeld' en 'onze ervaring leert dat dit voor ons de betrouwbaarste manier van werken is'. Alsof een garantsteller zo betrouwbaar is.

    Kortom, geen zaken mee doen! Oplichterij. Makkelijk geld opstrijken door niks te doen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters. Nemen eerlijke klanten totaal niet serieus.

    Door Pascall op 10 oktober 2019 Reageer

  • Directwonen is a lacking service where you don't get responses from landlords and where the listings are mostly old (i got only a couple of responses saying the property was rented out out of a lot of messages sent). Not only that but they also make use of the so called 'subscription trap' where you get automatically billed the next month if you forget to unsubscribe from their 'smart' feature and they don't give you a chance not to sign up for auto-renewal. I had also a kamernet premium account but they messaged me three days before my new billing period would begin (good customer service). I emailed directwonen within 15 minutes of the new subscription taking effect telling them I had no need of their service anymore as I have found an apartment somewhere else and to please cancel the transaction. They refused saying this was specified when I made the smart account in the first place. While true, that is just an anti-consumer practice: we don't care if you don't need our service or if you're not gonna use it, we got you to agree to pay so too bad, sucker.

    As a conclusion, stay away from directwonen, their poor service and unethical practices.

    Zwakke punten
    -Sub par service
    -Doesn't give you a heads-up that you will be billed again
    -Overall shady

    Door Radu op 8 oktober 2019 Reageer

  • Gewoon niet te geloven nergens wordt vermeld dat een garantsteller verplicht is daar kwam ik achter nadat ik 15 euro hebt overgemaakt voor inschrijf kosten. en tig van documenten moet je downloaden. GROOTSTE OPLICHTERS OOIT ik wil mijn 15euro terug.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Senduran op 8 september 2019 Reageer (1 reactie)

  • Via mijn gemeente, waar ik urgentie wilde aanvragen kreeg ik te horen dat ik naar Interveste moest gaan. Het eerste wat mij opviel is dat er direct salarisstroken, bankafschriften en kopieen van ID-kaart of paspoort opgeload moeten worden. Dit snap ik niet, aangezien het wettelijk niet toegestaan is om je ID-kaart of paspoort of kopieen daarvan af te geven. Indien er namelijk later wordt gefraudeerd met deze documenten, dan ben je zelf geheel of gedeeltelijk aansprakelijk. Bij toewijzing van een woning dien je uiteraard deze documenten wel TER INZAGE af te geven.
    Dus niet intrappen. Ook het garantieverhaal is op het randje van het wettelijk toegestane. Aangezien ik via de gemeente de naam Interveste heb doorgekregen, zal ik hier vragen over laten stellen de gemeente raad

    Sterke punten
    nog geen kunnen vinden.

    Door Rickie op 17 augustus 2019 Reageer

  • Lekker gemaakt met een pand voor €100 en eigen kosten voor gas water licht. Maar aangezien er bedrijfsmeters op zitten kost het alleen al aan vastrecht voor die meters ons €600 of meer. Dus wordt het contract omgezet in een all-in contract voor €250 per persoon... zitten er nu met 4 in i.p.v. met maar 2 en er komt nog iemand bij!
    Onvoorziene kosten en er wordt niet tegemoet gekomen en ook wordt het pand nog eens door 3 gedeeld i.p.v. door 1!!!
    Jullie hebben er een potje van gemaakt en dit leggen jullie gewoon nu bij ons neer i.p.v. een fout te erkennen en goed overleg te plegen, echt smerig dit 🤬

    Sterke punten
    Geld aftroggelen

    Zwakke punten
    Geen fouten erkennen en mensen maar gewoon laten zitten met de problemen terwijl we alles al hadden uitgezocht voor jullie

    Door Diana op 1 augustus 2019 Reageer (1 reactie)

  • 1st of all when i registered to RNCwonen i send mail for a room near to tilburg reeshof. We scheduled an appointment and i went to see the house (literally it was 15 people waiting for this house as an result we didn't had time and SPACE to check the house like we wanted.After that i send every document was required but they did't even replayed to me. Since then i called them to ask for a couple of rooms i found on the website and everything was rented (Their game to make you pay to houses that doesn't even exist and imagine it was in the 1st page, i dont want to imagine about the rest of the 4 pages they have). Moreover they uploaded some new houses i send them many messages but they didn't even replied!!!!! The worst service i've ever seen in my life (yes i mean it).

    Sterke punten
    none

    Zwakke punten
    everything

    Door Symeon B. op 10 juli 2019 Reageer

  • Mijn raad aan iedereen. Huur nooit bij interveste. Zij maken misbruik van mensen. Asociaal hoge service kosten. Geen terug betaling als je weinig verwarming hebt gebruikt. Reageren niet op storingen (moet je zelf op lossen) Borg word veel te laat terug gestord. Belofte van snelle doorplaatsing gebeurt niet. Asociaal aan de telefoon! Uitbuiters gewoon. Ze maken misbruik van mensen wie snel een woning nodig hebben. Denk goed na voordat je gaat huren. Het lijkt allemaal zo mooi

    Sterke punten
    Snel een woning

    Zwakke punten
    Teveel

    Door Peter op 14 juni 2019 Reageer

  • Laatst heb ik mijn eerste bezichtiging gepland. Ik kwam binnen voorgesteld en daarna zei niemand wat. Gewoon dode stilte dus heb maar beetje het gesprek moet leiden. Daarna heb ik paar vragen gesteld om een gesprek op te starten over hoeveel vierkante meter de studio was. De makelaar wist het niet??? daarna vroeg ik wat voor energie label de studio heeft. makelaar wist het weer niet??? ik vind dit bedroevend dus dikke 1 star gefeliciteerd.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Slechte makelaar die geen onderzoek heeft gedaan en niet in staat was om vragen te beantwoorden.

    Door Mike op 24 mei 2019 Reageer

  • We zijn ontzettend goed, vriendelijk en netjes geholpen door het volledige team in Zwolle. Houden zich aan afspraken en we zijn keurig behandeld en rondgeleid.

    Sterke punten
    Vriendelijk, netjes, houden zich aan afspraken en denken mee.

    Door Astrid op 22 mei 2019 Reageer

  • Zag een woning in Zoetermeer, die direct beschikbaar was. € 15,00 betaald, alle documenten geupload. Even gebeld met de klantenservice. Die vertelde mij dat ik sowieso niet in aanmerking kom omdat ze daar appartementen gaan slopen en er een wachtlijst is van tig personen. Begrijp niet zo goed waarom ze deze woning dan als direct beschikbaar op de website zetten. Alleen om inschrijfgeld te innen?

    Zwakke punten
    zakkenvullers

    Door Rob op 9 mei 2019 Reageer

  • Goede ervaring met 123Wonen Groningen. Toppers die altijd voor je klaar staan

    Sterke punten
    Alles

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ferdinand op 28 april 2019 Reageer

  • RNC Wonen heeft tot nu toe altijd nette en goed betalende huurders voor mij gevonden. Top bedrijf met leuke mensen!

    Door Karin Scheld op 14 april 2019 Reageer

  • Huur nu al 7 jaar een woning via RNC Wonen en dit gaat altijd zeer netjes! Problemen worden adequaat opgelost en ik heb echt service tot over de drempel ervaren!

    Door D. Van Gaal op 14 april 2019 Reageer

  • Ben blij met een website zoals deze! Duidelijk overzicht, makkelijk reageren en groot pluspunt is dat je op de hoogte wordt gehouden via mails. Support was ook prima.

    Door Lauren op 9 april 2019 Reageer

  • Ongelooflijk. Jaap.nl plaatst ongevraagd gegevens over ons huis op hun site. In tegenstelling tot drie andere sites, die dit ook doen, zoals bijvoorbeeld Huizenzoeker, weigeren zij onze gegevens te verwijderen. De andere drie sites, hebben dit, na een verzoek via de mail direct gedaan.
    Jaap.nl, weigert dit ronduit en eindigt de mail doodleuk met ....mocht u nog vragen hebben.... HOE ZO VRAGEN ...HET ENIGE NORMALE ANTWOORD WAS GEWEEST: uw gegevens worden binnen 24 uur verwijderd. Grote complimenten voor Huispedia, huiizendata etc. Zij begrijpen het begrip respect voor de ander. Jaap.nl heeft geen respect voor de privacy gegevens van anderen!

    Gerda

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar, respectloos

    Door Gerda op 8 april 2019 Reageer

  • Ik zocht via Google op antikraak Delft en kwam al snel op Interveste uit. Ze boden antikraakwoningen vanaf slechts 95 euro per maand. Ik reageerde op donderdag en zorgde direct voor de gevraagde documenten. De dag erna!!! kreeg ik al een uitnodiging voor een bezichtiging. Ik begrijp dat het niet voor iedereen zo werkt, maar bij de bezichtiging kon ik ook direct al tekenen voor de woonruimte. Ik zit hier nu inmiddels een maand en het bevalt prima. Ik weet dat het niet voor een langere termijn is, maar als tussenperiode ben ik zeer tevreden. Super geregeld Interveste!

    Sterke punten
    Snelle service
    Vriendelijke mensen
    Zeer goedkoop wonen
    Overzichtelijke website

    Zwakke punten
    geen

    Door Joost Berse op 8 april 2019 Reageer

  • OPLICHTERS - GAAN TEGENWOORDIG DOOR HET LEVEN ALS ''I PROPERTYMANAGEMENT''! PAS OP!

    Door Jan op 28 maart 2019 Reageer

  • test test test

    Door test op 25 maart 2019 Reageer