Reviews over Kamerverhuurders


  Aanrader ! - Review over 123Wonen

  Zeer goede ervaring met makelaar 123Wonen. Zeer pro-actief en uitstekende communicatie en advies. Wij zijn heel tevreden en zullen hun diensten zeker aanraden.

  Een grote puinzooi bij dit bedrijf - Review over DC Wonen

  Ze plaatsen foto\\\'s online zonder toestemming, betreden het pand zonder melding. Communicatie is echt belabberd. Als je beld, krijg je een snotjong aan de lijn. Telefonische reacties zijn altijd bij de had en categorie \\\"grote bek\\\", ze hebben van elkaar geen idee wie wat heeft gezegd, gedaan of beloofd. Kort om: een grote puinzooi

  Crooks and Bums in RNC wonen - Review over RNC Wonen

  They pay back NO Deposits!!!!!!! After 3 months that I moved out their doghuis, having an excellent outgoing inspection 🤬😡😈

  Prima partij - Review over 123Wonen

  Goede ervaring met 123Wonen bij verhuur van onze woning tijdens verblijf in het buitenland. Alles wordt goed geregeld en ze willen ook wel wat extra's doen waar nodig!

  Sterke punten
  Hoogopgeleide verhuurmakelaars, goede juridische kennis, groot netwerk aan expat-zoekers

  Wordt als een kind behandeld - Review over Interveste

  Dacht te reageren op een woning, maar naast alle gegevens van mijzelf moet ik als 50 plusser iemand op geven die mij garant stelt + alle gegevens inclusief bankrekening nummer. Ik heb altijd mijn huur keurig betaald overal.

  Good service - Review over RNC Wonen

  We recently rented a apartment in Tilburg via RNC Wonen. We are very happy with their service. The team was quick in response to any questions, they especially helped in explaining the contract details in English. The house is also well maintained. Their team member Britney was extremely friendly, cooperative and patient while finalising the house.

  Sterke punten
  Professional, quick response, helpful

  Verschrikkelijk... - Review over Villex

  Villex is een echte huisjesmelker. Geen enkel oog voor bewoners, alleen voor de eigen portemonnee. Ze verhuren panden als tijdelijke verhuur maar eigenlijk is het nog niet eens antikraak waardig. Onveilige en onhygiënische voorzieningen, slechte screening van huisgenoten en uitmelken van studenten op een krappe woningmarkt. Als er iets kapot is hoor je maanden lang niks (letterlijk in de kou zitten dus) en als er een keer iets voor Villex geregeld moet worden gaan ze ervanuit dat jij als bewoner allerlei taken voor ze doet. Bizar!

  Sterke punten
  Absoluut geen.

  Zwakke punten
  - Geen of slechte communicatie - Uitmelken van kamers - Te duur - 1 douche, wc en kraan per 10 bewoners

  Prima makelaar - Review over 123Wonen

  We zijn erg goed geholpen door het kantoor in Groningen, alle tijd en waren erg flexibel

  Sterke punten
  Flexibel

  Slecht ervaring - Review over Interveste

  Ik heb zich geregistreerd op de website. Ik heb alle vereiste voorwaarden. Maar ik was verrast dat ze iemand vroegen om me bij mij te garanderen, mijn salaris is 10 keer het appartement mand termijn. Eindelijk vond ik een vriend die me zou garanderen. Toen was ik verrast dat ze om voorwaarden in de borgsteller vroegen. Bijvoorbeeld om Nederlands te zijn. Een racistische site bij uitstek, en ik zou niemand aanraden om met hen te communiceren

  Doen niet wat ze moeten doen - Review over DC Wonen

  Slechte communicatie en geen gehoor na klachtenmelding

  Sterke punten
  -

  Zeer slechte communicatie - Review over DC Wonen

  Bij DC Wonen doet men werkelijk helemaal niks voor de huurder. Je moet maandelijks je geld overmaken en meer interactie met de verhuurder zal je vrijwel niet hebben. Het grootste voorbeeld hiervan is de telefooncentrale van DC. Bel je ze op dan kan je op 2 manieren met ze in contact komen. Wanneer je opzoek bent naar een nieuwe woning mag je toets 1 indrukken en krijg je ze te spreken. Heb je een vraag of een probleem met je huidige woning? Toets 2, en krijg vervolgens te horen dat je alleen mag mailen. De mails die ze wél schrijven (om je te vertellen dat iets niet mag/kan etc.) zijn zo beperkt en gebrekkig geschreven dat je je afvraagt of ze er überhaupt een opleiding hebben gevolgd. Voor mij nooit meer DC wonen.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Communicatie, professionaliteit, hulpbereidheid

  Misleidend geld aftroggelen terwijl tekens vorowaarden veranderd worden, gene resultaat, geld weg - Review over Interveste

  Deze woningverhuur bemiddelaar Interveste bedriegt. Ze eisenv 15 euro inschrijfgeld voordat men ueberhaupt volledig toegang krijgt tot hun beschikbare huurobjecten en er op kan inschrijven (veelal leegstandswet). Die objecten kan men ook veelal elders vinden naar lnater bleek. Dan, na onze betaling (nooit meer Ideal gebruiken wat dan krijg jet het niet terug bij wanprestatie) bleek dat ze alleerlei daarvoor niet vermelde extra voorwaarden hadden, anders zouden ze niet eens mijn dossier in aanmerking voor ene bezichtigingsuitnodiging laat staan verhuur laten komen. Ze gaven toen ook pas verrassend op dat ze nog eens 310 euro zouden berekenen voor hun bemiddeling. Dat was niet vooraf vermeld voordat ik betaalde anders had ik nooit ingeschreven en betaald. En na inschrijving gebeurde er natuurklijk niets. Kreeg niets aangeboden. Pure wanprestatie. Ze vragen ook veel te vertrowelijke documenten gelijk vooraf en men kan nuiet erop vetrouwen dat ze die safe beheren.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Bedriglijke geldklopperij zonder beloofde dienst te leveren

  Good service and maintenance - Review over RNC Wonen

  RNC offers good service and maintenance. They work with a local handymen who offer good fixes for repairs/problems. Therefore I'm very satisfied with RNC. Owner Remco is good to reach by phone.

  Sterke punten
  Service, maintenance, phone reachability, good administration and documentation

  Zwakke punten
  Mediation costs

  Zeer teleurstellend - Review over Villex

  Villex luistert niet. Het enige wat villex wil is geld verdienen. Ze laten je in onveilige situaties wonen en zeggen dat je het zelf maar moet uitzoeken. Echt een verschrikkelijk incompetent bedrijf.

  Leugenaar - Review over Interveste

  Lees dit eerst voordat je gaat inschrijven! Ze vragen garantsteller hiervoor wat nogal een gedoe is. Niet doen ! Slechte site, ik wil mijn geld terug.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Leugenaar

  WEGGEGOOID GELD - Review over Interveste

  Er staan al maanden de zelfde paar woningen op, terwijl ik op andere websites véél meer vind en er veel nieuwe dingen bij komen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Mensen niet in het zak zetten

  slechte ervaring - Review over Interveste

  Sta al maanden ingeschreven, er staat aangegeven op de website dat er geen wachtlijst is maar die is er zeker wel!! Ik heb op meerdere huizen gereageerd en krijg steeds te horen dat ik het niet geworden ben. Ik zal dit ook zeker aan niemand aanraden

  Duidelijke scam - Review over Campus Groningen

  Er zijn vrijwel geen woningen op deze site. Ze laten tientallen verhuurde woningen zien om te doen lijken dat ze veel aanbod hebben. Ook zetten ze tussen het aanbod meerdere huizen waar niet op gereageerd kan worden of plukken ze huizen van andere websites (waar gratis gereageerd kan worden). Ik wacht nu al ruim een jaar op de website op een huis maar heb nog niet op een normale kamer kunnen reageren. Het aanbod waar op gereageerd kan worden is op 1 hand te tellen (vaak niet eens)

  Sterke punten
  Het is relatief goedkoop (30,-) per jaar, maar dit is het niet waard.

  Zwakke punten
  Vrijwel geen aanbod Prijzige kamers reageren kan vrijwel nooit (alleen met heel weinig bezichtigingen waarvoor je je moet inschrijven, deze zijn altijd vol) Aanbod aanvullen met woningen die nog niet zijn gebouwd

  Ook erin getrapt. - Review over Interveste

  Ook gereageerd op woningen in Wessem, Helmond enz enz. Na een aantal dagen gevraagd, hoe het nu zit want had ook woningen via de woningbouw. Volens mij reageren er 1000 mensen op, maar je mist de transparantie. Geen aantallen bekend. Dus trap er niet in! Weggegooid geld!

  Sterke punten
  Zeggen dat de selectieprocedure eerst voor bestaande leden zijn, en daarna pas voor nieuwe ingeschreven personen...

  Zwakke punten
  Geen transparantie, geen aantallen.

  Slechste services - Review over RNC Wonen

  Al jaren last van lekkages in meerdere kamers word niets mee gedaan. Keer op keer aangegeven en we worden iedere keer naar een ander toe verwezen. Komt beloftes niet na! Super slecht bereikbaar! Beantwoord de emails ook niet.

  Sterke punten
  Beloftes niet na komen!

  Zwakke punten
  Slechte services en bereikbaarheid

  Niet mee in zee gaan! - Review over Interveste

  Na het zien van zowel goeie als slechte reviews toch maar aangemeld daar en de 15euro betaald. Heb op 5 woningen gereageerd en alle 5 zogenaamd uitgeloot en na 3 maanden staan ze nog steeds allemaal op beschikbaar... 15euro maakt niet zo veel uit maar ga er niet mee in zee! En vertrouw sowieso als je persoons gegevens niet bij hun.

  Super fijne club mannen - Review over DC Wonen

  Enorme goede ervaringen met DC wonen, altijd goed bereikbaar, zeer aardige club jongens en ontzettend betrouwbaar!

  Sterke punten
  Zeer vriendelijk

  Trap niet in deze ballesite - Review over Interveste

  De site zag er goed en vertrouwbaar uit en de appartementen staan voor heel goedkoop te huur. Ik me aanmelden, 15 euro betaald, ingeschreven voor een woning (vond het echt raar dat ik mijn persoonlijke gegevens via internet aan hun moest geven, maar ik had zo iets van ik kan het altijd proberen). Nu is het 2 weken later en ik heb niks meer gehoord van ze (niet eens dat ik niet ben uitgekozen of iets. Heb weken tijd verspild met wachten) Wil me geld terug.

  Sterke punten
  Oplichten

  Zwakke punten
  Alles was zwak

  prostitutie - Review over RNC Wonen

  ik huur ook n kamer van RNC,we leven met meerdere bewoners in het pand!!en zijn enorm teleurgesteld en wel hierom!!er wordt prostitutie "zelfs travestieten" bedreven!!!!!1 pers regelt het klanten verkeer enzo en veroorzaakt ook overlast!!!wij als bewoners zijn het hier goed beu en zijn eral 1 jaar mee bezig om dit te doen keren helaas zonder resultaat???en RNC geeft niet thuis en houdt de genoemde persoon zelfs de hand boven het hoofd asociaal gewoon!!hoop dat aanstaande huurders dit niet hoeven te beleven of ervaren🤢

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  genoeg

  oplichters - Review over Huurstunt

  Achter af rekingen sturen en zsm een incassobureau er io zetten.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters!