Reviews over Kamerverhuurders


  Leugenaar - Review over Interveste

  Lees dit eerst voordat je gaat inschrijven! Ze vragen garantsteller hiervoor wat nogal een gedoe is. Niet doen ! Slechte site, ik wil mijn geld terug.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Leugenaar

  WEGGEGOOID GELD - Review over Interveste

  Er staan al maanden de zelfde paar woningen op, terwijl ik op andere websites véél meer vind en er veel nieuwe dingen bij komen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Mensen niet in het zak zetten

  slechte ervaring - Review over Interveste

  Sta al maanden ingeschreven, er staat aangegeven op de website dat er geen wachtlijst is maar die is er zeker wel!! Ik heb op meerdere huizen gereageerd en krijg steeds te horen dat ik het niet geworden ben. Ik zal dit ook zeker aan niemand aanraden

  Duidelijke scam - Review over Campus Groningen

  Er zijn vrijwel geen woningen op deze site. Ze laten tientallen verhuurde woningen zien om te doen lijken dat ze veel aanbod hebben. Ook zetten ze tussen het aanbod meerdere huizen waar niet op gereageerd kan worden of plukken ze huizen van andere websites (waar gratis gereageerd kan worden). Ik wacht nu al ruim een jaar op de website op een huis maar heb nog niet op een normale kamer kunnen reageren. Het aanbod waar op gereageerd kan worden is op 1 hand te tellen (vaak niet eens)

  Sterke punten
  Het is relatief goedkoop (30,-) per jaar, maar dit is het niet waard.

  Zwakke punten
  Vrijwel geen aanbod Prijzige kamers reageren kan vrijwel nooit (alleen met heel weinig bezichtigingen waarvoor je je moet inschrijven, deze zijn altijd vol) Aanbod aanvullen met woningen die nog niet zijn gebouwd

  Ook erin getrapt. - Review over Interveste

  Ook gereageerd op woningen in Wessem, Helmond enz enz. Na een aantal dagen gevraagd, hoe het nu zit want had ook woningen via de woningbouw. Volens mij reageren er 1000 mensen op, maar je mist de transparantie. Geen aantallen bekend. Dus trap er niet in! Weggegooid geld!

  Sterke punten
  Zeggen dat de selectieprocedure eerst voor bestaande leden zijn, en daarna pas voor nieuwe ingeschreven personen...

  Zwakke punten
  Geen transparantie, geen aantallen.

  Slechste services - Review over RNC Wonen

  Al jaren last van lekkages in meerdere kamers word niets mee gedaan. Keer op keer aangegeven en we worden iedere keer naar een ander toe verwezen. Komt beloftes niet na! Super slecht bereikbaar! Beantwoord de emails ook niet.

  Sterke punten
  Beloftes niet na komen!

  Zwakke punten
  Slechte services en bereikbaarheid

  Niet mee in zee gaan! - Review over Interveste

  Na het zien van zowel goeie als slechte reviews toch maar aangemeld daar en de 15euro betaald. Heb op 5 woningen gereageerd en alle 5 zogenaamd uitgeloot en na 3 maanden staan ze nog steeds allemaal op beschikbaar... 15euro maakt niet zo veel uit maar ga er niet mee in zee! En vertrouw sowieso als je persoons gegevens niet bij hun.

  Super fijne club mannen - Review over DC Wonen

  Enorme goede ervaringen met DC wonen, altijd goed bereikbaar, zeer aardige club jongens en ontzettend betrouwbaar!

  Sterke punten
  Zeer vriendelijk

  Trap niet in deze ballesite - Review over Interveste

  De site zag er goed en vertrouwbaar uit en de appartementen staan voor heel goedkoop te huur. Ik me aanmelden, 15 euro betaald, ingeschreven voor een woning (vond het echt raar dat ik mijn persoonlijke gegevens via internet aan hun moest geven, maar ik had zo iets van ik kan het altijd proberen). Nu is het 2 weken later en ik heb niks meer gehoord van ze (niet eens dat ik niet ben uitgekozen of iets. Heb weken tijd verspild met wachten) Wil me geld terug.

  Sterke punten
  Oplichten

  Zwakke punten
  Alles was zwak

  prostitutie - Review over RNC Wonen

  ik huur ook n kamer van RNC,we leven met meerdere bewoners in het pand!!en zijn enorm teleurgesteld en wel hierom!!er wordt prostitutie "zelfs travestieten" bedreven!!!!!1 pers regelt het klanten verkeer enzo en veroorzaakt ook overlast!!!wij als bewoners zijn het hier goed beu en zijn eral 1 jaar mee bezig om dit te doen keren helaas zonder resultaat???en RNC geeft niet thuis en houdt de genoemde persoon zelfs de hand boven het hoofd asociaal gewoon!!hoop dat aanstaande huurders dit niet hoeven te beleven of ervaren🤢

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  genoeg

  oplichters - Review over Huurstunt

  Achter af rekingen sturen en zsm een incassobureau er io zetten.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters!

  Niet transparant - Review over Interveste

  Ik had gebeld voor een woning in mijn dorp. Ze gaven aan dat deze nog beshcikbaar waren. Toen heb ik alle documenten verzameld en 15 euro betaald, meteen gereageerd. Nog geen 24 uur later krijg ik een email dat alle woningen vergeven zijn. Niet eerlijk en niet transparant. Lijkt erop dat dit bedrijf juist mensen wil laten betalen voor inschrijfgeld terwijl er geen woningen beschikbaar zijn. Ze laten ze wel online staan zodat meer mensen betalen. * Ook, nadat ik had gereageerd kreeg ik een bevestigingsemail waarin stond dat er wel 350 contractskosten eenmalig geind worden aan het begin. Dit staat niet vermeld bij de informatie van het huis. Jammer.

  Zwakke punten
  Niet transparant, slechte en gesloten communicatie (net alsof ze het niks kan schelen)

  Raar systeem - Review over Campus Groningen

  Ze werken volgens een systeem waarbij je sleutels verzameld, echter heb je weinig aan deze sleutels omdat je zelf constant het aanbod in de gaten moet houden om je aan te melden bij een inschrijving. Wanneer je deze net misloopt (ook al kijk je 5x per dag op de website) heb je pech. Dit is raar omdat ook al sta je langer ingeschreven, en dus ook al langer geld betaald om lid te zijn, je niet per se eerder een woonruimte krijgt. Daarnaast zeggen ze je e-mails te sturen over nieuw aanbod, echter krijg je dit niet. Daarnaast duurt het ook lang tot je reactie krijgt op je mails, en wanneer je reactie krijgt is dit summier. Ik heb andere mensen gehoord die wel een goede ervaring hebben gehad met Campus Groningen, maar ik absoluut niet!!

  Oplichtersbende - Review over DirectWonen

  Verplicht een betaalde account maar niemand reageert. Nu een week verder nog geen reacties op 7 woningen. Oplichtersbende. Niet mee in zee gaan!

  Sterke punten
  Proffesioneel overkomen. Trap er niet in.

  Zwakke punten
  Alles

  Hele goede ervaring - Review over DC Wonen

  Als moeder van een studente heb ik een paar keer gebeld met vragen en elke keer werd ik netjes behandeld door verschillende medewerkers. Ze hebben me met alle geduld en duidelijke antwoorden verder geholpen, allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Mijn dochter heeft dankzij hun een prachtige kamer. Heel erg bedankt voor jullie goede werk en ga zo door team dc wonen!

  Sterke punten
  Duidelijk Geduldig Behulpzaam

  Zwakke punten
  Geen

  NIET DOEN!! PAS OP MET HUURSTUNT!! - Review over Huurstunt

  NIET DOEN!!!! Ik krijg vandaag (27-5-2020) een rekening van €146 van december 2016 omdat ik me ooit als woning zoekende had ingeschreven bij deze rotte/stelende/leugen bedrijf. METEEN na inschrijving contact opgenomen en gevraagd het te annuleren (omdat NIETS op hun site werkte), mevrouw aan de tel zei "alles is nu in orde en u bent uitgeschreven zonder verdere kosten". 3.5 jaar later toch een rekening sturen van €146. Stelletje dieven zijn het die je nooit zullen helpen aan een woning. Ze incasseren 19,99 per maand. Diensten worden stilzwijgend verlengd ookal word er aan de telefoon wat anders aan je beloofd. Nog nooit zoiets meegemaakt.

  Sterke punten
  Ze kunnen heel goed liegen

  Zwakke punten
  Leugens. Stelel ipv verdienen. Beloftes niet nakomen.

  Hustlers - Review over Huurstunt

  Watch out, DO NOT subscribe huurstunt services. They will not provide you any service. They will cheat you and take your money for nothing. Even one year after you have quit, they will reactivate your account and charge you.

  Oplichters - Review over Interveste

  15 euro inschrijfkosten betaald en dan vervolgens komen er heel verplichtingen waar je vooraf niks over verteld word. Als je dit aankaart proberen met spelletjes je vragen te omzijlen. Het zijn oplichters.

  Sterke punten
  Oplichters

  Zwakke punten
  Oplichters

  Flikkers - Review over Interveste

  15 euro voor niks. Beloofde veel woningen in mijn streek, uiteindelijk 1 woning in de buurt. Garantsteller verplicht + alle gegevens moet je uploaden dus dat staat gewoon openbaar als het ware. Weggegooid geld

  Zwakke punten
  Alkmaar

  Duur en je bent een nummer voor ze - Review over 123Wonen

  Hoge huurprijs voor een kleine locatie. Mailtjes met vragen worden niet serieus genomen en problemen wordt gevraagd zelf op te lossen. Wordt verder heel zakelijk met je omgegaan. Niet aanbevolen.

  Sterke punten
  Snel aan een woning geholpen

  Zwakke punten
  Te zakelijk Na het zoeken van een huis doen ze niet veel meer

  woningen zijn helemaal niet beschikbaar - Review over Esteon

  Ik had dat meerdere malen contact met een makelaar of eigenaar die geen idee dat had dat de woning op esteon stond of dat deze te huur werd aangeboden. De kwaliteitscontrole van het aanbod kan dus beter, voel me erg misleid.

  Sterke punten
  mooi webdesign gericht op jongeren

  Zwakke punten
  het aanbod van huurwoningen klopt niet

  Goede hulp - Review over RNC Wonen

  Wij zijn heel erg blij met het rnc wonen ze hebben ons super geholpen en in een week tijd een plekje gekregen zo snel hebben we het nog nooit mee gemaakt\\r\\n\\r\\nSuper bedankt

  Sterke punten
  Snelle hulp\\r\\nSpantaan \\r\\n

  Looking for a house to rent - Review over DMGO

  Some one gave me Yr website and Yr number

  Sterke punten
  I have two children so we need it badly

  Zwakke punten
  Almere

  Very satisfied service - Review over RNC Wonen

  I would like to recommend RNC to anyone who is looking for rented apartment.

  Sterke punten
  Timely response

  Pas op voor FRAUDE - Review over 123Wonen

  Pas op voor FRAUDE… Deze website wordt gebruikt voor FRAUDE door valse advertenties. Dit is voor Amsterdam de Pijp. Wanneer je op een adres reageert ​​en ze zeggen, sorry, dit wordt al verhuurd, MAAR ik heb een vriendin die haar appartement verhuurt, op de KUIPERSTSTRAAT, dan weet je dat het fraude is. Ze sturen je allerlei documenten op incl paspoort wat allemaal vervalst is. Ik heb al twee x mensen voor mijn deur gehad die veel geld hebben betaald aan huur en borg, die ze nooit terug zullen zien. Inmiddels al 3 x aangifte gedaan.

  Zwakke punten
  fraude gevoelig