Reviews over Kamerverhuurders


  Niet mee te communiceren

  Review over DC Wonen

  Leveren 0 service en negeren je emails en belletjes

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  service, communicatie

  HUUR NOOIT VAN INTERVESTE!!!

  Review over Interveste

  Huis gehuurd van Interveste, helaas door omstandigheden moeten opzeggen. Huis sinds 3 week in bezit maar kan niet onder contract uit! Ik heb getekend voor 6 maanden (!!!) Bizar met deze grote woningnood! Terwijl er bij elke bezichtiging meerdere kandidaten zijn die staan te trappelen om een woning, blijft deze woning dus 6 maanden leeg staan! Ondergetekende kan dus nog 6 maand doorbetalen in plaats dat men een nieuwe huurder zoekt!! ( Die ruimschoots aanwezig zijn) Geen greintje menselijkheid maar zoveel mogelijl dwars zitten en opstrijken van geld!

  Sterke punten
  Helpen snel

  Zwakke punten
  Totaal onredelijk bij opzegging

  Grootste oplichters !!!

  Review over Interveste

  Vertellen niets over bijkomende kosten en houden je aan het lijntje. Baggerbedrijf!!!

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles

  Ballentent

  Review over Interveste

  Ik sta al maanden ingeschreven. ben 1 x uitgenodigd voor een bezichtiging om er later achter te komen dat dit huis al onderhands was wegegeven aan een andere kandidaat. Veel teveel documenten en vereisten. Nul communicatie en vrijwel geen beschikbaarheid ook al doen ze van wel.

  Sterke punten
  HA!

  Zwakke punten
  A tot Z

  Oplichterij

  Review over Interveste

  Gewoon als de pest vermijden! Je kan net zo goed de sloot in pluuren... De ene ster verdienen ze ook niet! Woedend!

  Sterke punten
  Geen

  SCAM DONT

  Review over DirectWonen

  If i expected to find a house via this i would still be homeless! I had a "smart" account yet no1 ever replied to my messages even if i sent them instantly. Smart company stealing my money for nothing. Thieves! you should be ashamed. Stay away from this site. I want my money back :) Sincerely yours, A very unhappy customer

  Sterke punten
  NONE

  Zwakke punten
  TOO MANY FREAKING SCAM

  Goede en snelle hulp!

  Review over RNC Wonen

  Ik was heel urgent op zoek naar een appartement en RNC Wonen heeft mij hier heel snel en vriendelijk mee geholpen! Ontzettend bedankt team RNC Wonen!!!

  Sterke punten
  Klantvriendelijkheid en communicatie

  Slechtste huurbemiddelings bedrijf ooit

  Review over RNC Wonen

  Slechtste huurbemiddeling ooit regelen alles zo slecht niet normaal.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Slecht aanbod, nog slechtere service

  Review over Huurstunt

  Ik raad iedereen aan om via andere sites naar woningen te zoeken, want dit is een van de slechtste ervaringen die ik in tijden heb gehad. Voor 20 euro per maand slecht aanbod en dit abonnement is lastig af te zeggen, waardoor ik onnodig geld ben verloren. Ook de service is compleet onbehulpzaam en lost je problemen niet op.

  Zwakke punten
  Slecht aanbod, slechte service, duur, slechte prijs-kwaliteitverhouding

  Duidelijk en gratis

  Review over Huurda

  Duidelijke site, gratis contact opnemen

  Erg goed makelaarskantoor

  Review over 123Wonen

  Ik zat eerst bij een andere verhuurmakelaar, maar de overstap was een verademing. Alles goed geregeld en erg kritisch in screenen huurders.

  Sterke punten
  Echt goed

  Zwakke punten
  geen

  Oplichterij

  Review over Kamers.nl

  Ik reageer op een woning verhuurder reageert niet. Klacht ingediend nooit wat van gehoord, telefonisch onbereikbaar

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Geen aanbod

  Review over Kamers.nl

  80% van wat ze in Leeuwarden aanbieden gaat via Houserent Leeuwarden. Echter na meermaals contact gehad te hebben met deze makelaar, weet ik nu dat hun (op het moment) helemaal geen aanbod hebben in Leeuwarden. Eigenlijk betaal je dus € 20,00 voor oude advertenties. Oja en over die andere 20%, die reageert simpelweg gewoon niet.

  Blij met de huurwoning

  Review over 123Wonen

  Zeer correct geholpen en hadden alle tijd voor ons

  Zwakke punten
  geen

  Geen aanrader...

  Review over 123Wonen

  Positief: We hebben een appartement Negatief: Communicatie; je moet elke dag achter kun kont aanbellen, ik ben nog geen enkele keer teruggebeld wanneer dit belooft werd, idem als het gaat om bevestigingsmailtjes Duidelijkheid; elke keer een andere medewerker en een ander verhaal. Rondleiding bestond uit dat de deur open was gezet, geen informatie. Dat kwam van de verhuurder zelf, die eveneens niet te spreken was over de communicatie met 123wonen. Juistheid van gegevens: let erop dat ze op hun website hebben staan per direct beschikbaar, dit kan goed een maand duren voordat 123wonen het papierwerk heeft geregeld.

  Aanrader !

  Review over 123Wonen

  Zeer goede ervaring met makelaar 123Wonen. Zeer pro-actief en uitstekende communicatie en advies. Wij zijn heel tevreden en zullen hun diensten zeker aanraden.

  Een grote puinzooi bij dit bedrijf

  Review over DC Wonen

  Ze plaatsen foto\\\'s online zonder toestemming, betreden het pand zonder melding. Communicatie is echt belabberd. Als je beld, krijg je een snotjong aan de lijn. Telefonische reacties zijn altijd bij de had en categorie \\\"grote bek\\\", ze hebben van elkaar geen idee wie wat heeft gezegd, gedaan of beloofd. Kort om: een grote puinzooi

  Crooks and Bums in RNC wonen

  Review over RNC Wonen

  They pay back NO Deposits!!!!!!! After 3 months that I moved out their doghuis, having an excellent outgoing inspection 🤬😡😈

  Prima partij

  Review over 123Wonen

  Goede ervaring met 123Wonen bij verhuur van onze woning tijdens verblijf in het buitenland. Alles wordt goed geregeld en ze willen ook wel wat extra's doen waar nodig!

  Sterke punten
  Hoogopgeleide verhuurmakelaars, goede juridische kennis, groot netwerk aan expat-zoekers

  Wordt als een kind behandeld

  Review over Interveste

  Dacht te reageren op een woning, maar naast alle gegevens van mijzelf moet ik als 50 plusser iemand op geven die mij garant stelt + alle gegevens inclusief bankrekening nummer. Ik heb altijd mijn huur keurig betaald overal.

  Good service

  Review over RNC Wonen

  We recently rented a apartment in Tilburg via RNC Wonen. We are very happy with their service. The team was quick in response to any questions, they especially helped in explaining the contract details in English. The house is also well maintained. Their team member Britney was extremely friendly, cooperative and patient while finalising the house.

  Sterke punten
  Professional, quick response, helpful

  Verschrikkelijk...

  Review over Villex

  Villex is een echte huisjesmelker. Geen enkel oog voor bewoners, alleen voor de eigen portemonnee. Ze verhuren panden als tijdelijke verhuur maar eigenlijk is het nog niet eens antikraak waardig. Onveilige en onhygiënische voorzieningen, slechte screening van huisgenoten en uitmelken van studenten op een krappe woningmarkt. Als er iets kapot is hoor je maanden lang niks (letterlijk in de kou zitten dus) en als er een keer iets voor Villex geregeld moet worden gaan ze ervanuit dat jij als bewoner allerlei taken voor ze doet. Bizar!

  Sterke punten
  Absoluut geen.

  Zwakke punten
  - Geen of slechte communicatie - Uitmelken van kamers - Te duur - 1 douche, wc en kraan per 10 bewoners

  Prima makelaar

  Review over 123Wonen

  We zijn erg goed geholpen door het kantoor in Groningen, alle tijd en waren erg flexibel

  Sterke punten
  Flexibel

  Slecht ervaring

  Review over Interveste

  Ik heb zich geregistreerd op de website. Ik heb alle vereiste voorwaarden. Maar ik was verrast dat ze iemand vroegen om me bij mij te garanderen, mijn salaris is 10 keer het appartement mand termijn. Eindelijk vond ik een vriend die me zou garanderen. Toen was ik verrast dat ze om voorwaarden in de borgsteller vroegen. Bijvoorbeeld om Nederlands te zijn. Een racistische site bij uitstek, en ik zou niemand aanraden om met hen te communiceren

  Doen niet wat ze moeten doen

  Review over DC Wonen

  Slechte communicatie en geen gehoor na klachtenmelding

  Sterke punten
  -