Reviews over Kamerverhuurders


  Graaiers

  Review over Huurstunt

  Ze bieden niet bestaande woningen aan om inschrijfgeld te vangen.
  Marktplaats staat vol met hun nepadvertenties. Klagen bij MP haalt niets uit.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  De rest

  it looks like a fraud

  Review over Huurstunt

  It looks like a fraudulent service. There are many fake ads with apartment owners who do not respond. The efficiency is zero. I assume that this service itself places ads for apartments that do not exist in order to attract users and receive payment. In reality, up to 50% of ads are fictitious objects! The service is desperate for money, and if you do not request the termination of the contract in writing on time, they will try to charge you for using it every month, even if you did not use it!

  Sterke punten
  Nice design and UI.

  Zwakke punten
  It looks like a fraudulent service.

  Keeping my deposit

  Review over Domica

  Domica Venlo is keeping our deposit with fact it is more than month we left the house, he refused to come to do inspection together and went out with imagination inspection report , asked me many times to sign contract with not correct date to save 2 weeks of notification to landlord, he basically asked me to do illegal thing , just avoid it as far as you can

  Sterke punten
  Zero

  Zwakke punten
  Everything, charging 450 euro to find you house

  Vieze spelletjes met waarborgs

  Review over 123Wonen

  Jammer dat een makelaar die over het algemeen niet slecht is vergeleken met de lelijke jungle van makelaars in Amsterdam zich met zulke zielige trucs bemoeit.

  Ik heb iets meer dan 1 jaar door hen gehuurd. 123Wonen trad op als beheerder voor mijn contract. Het appartement, waarin geen onderhoud was ooit gedaan en tijdens mijn huurperiode ook niet werd gedaan, werd volledig vies aan mij opgeleverd, wat ook werd bevestigd in hun leveringsrapport.
  Bij het uitchecken heb ik het huis helemaal schoon opgeleverd, met uitzondering van de douche, waar wat vochtplekken zaten, gemakkelijk te verwijderen met schimmelschuim in 5-10 minuten.
  Over het algemeen werd het huis aan de verhuurder geleverd schoner dan wat ik kreeg.

  Eerst probeerden ze de termijn van 14 dagen voor het terugbetalen van de borg uit te stellen, waarbij ze een niet-bestaande voorwaarde claimden waardoor de eigenaar 4 weken tijd had om te verrekenen.
  Bij het terugbetalen van de borg hielden ze 145,20 in voor een veronderstelde schoonmaakservice van 4 UUR (:D), gerechtvaardigd door een Excel "factuur".

  Dat was duidelijk oneerlijk en ongegrond, maar ze hielden vol dat het huis "erg vies" was en wilden heel graag 145 euro van mij beroven. Typische Amsterdamse goedkope bedelaars.
  Nadat ik duidelijk maakte dat ik mijn jurist erbij zou betrekken om mijn rechten te beschermen, stemden ze ermee in om mij het bedrag dat ze probeerden vast te houden zonder enige reden terug te betalen, wat bevestigt dat water ze probeerden onterecht was.
  Huur hier niet

  ---
  It's a shame that an agency that is generally not bad compared to the ugly jungle of agencies in Amsterdam is involved in such pathetic tricks.

  I rented for a bit more than 1 year with them. 123Wonen acted as managers for my contract. The apartment, in which zero maintenance had been done and was done during my tenancy, was delivered to me completely dirt, which was also confirmed in their check-in report.
  Upon check-out, I delivered the house completely clean, with the exception of the shower, where there was some humidity spots, easily removable with mold foam in 5-10 minutes.
  Overall the house was delivered cleaner to them than what was delivered to me.
  When returning the deposit, they withheld 145,20 for supposed 4 HOURS ( :D ) cleaning service justified by an Excel "invoice".
  Also, they tried to delay the term of 14 days to return the deposit claiming a non-existing rule of 4 weeks for the owner to do compensations.
  That was clearly unfair and without basis, but they insisted that the house "was very dirty" and really wanted to rob 145 Euros from me. Typical Amsterdam cheap beggars.
  After threatening to involve my jurist to have my rights protected, they agreed to pay me back the amount they were trying to hold for no reason, which confirms that they were wrong.
  Don't rent here

  Zwakke punten
  Eerlijkheid

  Wees gewaarschuwd!

  Review over Stoit

  Helaas heb ik ondanks alle waarschuwingen, reviews en nieuwsartikelen (Programma Kassa) de fout gemaakt om via Stoit een appartement te huren. Het begon al bijzonder slecht met de oplevering van het appartement: niet werkende CV ketel, vies (bijgevoegde foto’s), kapotte rolgordijnen en niet werkend afzuigsysteem. Daarop stuurde Stoit ook nog eens een onterechte factuur voor bemiddelingskosten (€1.200), die ik weigerde te betalen.
  Aan de wettelijke termijn voor het terugbetalen van de waarborgsom, houdt Stoit zich ook niet. Dit duurde ruim 7 weken(!). De borg ontvang je pas nadat ze een illegale aftrek voor schade verrichten. In mijn geval ging het om kalkaanslag (wat geen schade is) en een factuur waar alles op redact is. Kortom; wees gewaarschuwd, Stoit staat erom bekend en de Gemeente Eindhoven is hiervan op de hoogte.

  Zwakke punten
  - slecht bereikbaar
  - houden zich niet aan de wet
  - 7 weken wachten op je borg

  Scam

  Review over Huurda

  Zou een mooi huis te huur staan in Den Haag. Na mail contact zou ik eerst 1700 moeten overmaken voor een bezichtiging. Via TripAdvisor zou er een contract opgesteld worden. De eigenaar zou in Spanje wonen en de woning zou via een code in een kastje te openen zijn. Om even te controleren langs het huis gereden en klopte helemaal niks van .

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Scam

  Oplichting

  Review over Huurstunt

  Haastig op zoek naar woonruimte,denkt iets gevonden te hebben en als je hebt betaald staan die woningen er niet meer op

  Slecht

  Review over RNC Wonen

  Nog steeds de gestolen borgsom niet teruggehad. Remco aarts steelt de borg en pararius florine medewerker steunt hem. Fiod doet ook niets. Je moet voordat je wilt verhuizen stoppen huur te betalen want je krijgt je borg niet terug. Remco en christel koning zullen zeggen dat je het terugkrijgt na verhuizen maar dat is oplichterij. Na indiening van de sleutels reageren ze nergens meer op. Na lang bedelen van jouw kant durft remco aarts te zeggen dat hij je niets hoeft te betalen en dat hij dat nooit van plan was geweest.

  Sterke punten
  Diefstal

  Diefstal en pesterijen

  Review over RNC Wonen

  Oplichter Rnc wonen Remco Aarts en betaalt beloofde borg niet terug. Precies onder de 500 euro omdat hij vaker steelt en je een advocaat om hulp zal vragen. Hij weet natuurlijk dat advocaten je niet zullen bijstaan voor terugvordering van een bedrag onder de 500 euro. Hij faciliteert prostitutie, pest medebewoners samen met zijn andere criminele huurders, zoals hier uit de reviews al blijkt. Zijn handlangers: brit van iersel, christel koning, Britney van herk, c.mertz en blokkeren je als je je geld vraagt of dat je spamt. Discrimieert de zwakkeren zodat hij en andere criminele bewoners volledig op die zwakkeren los kunnen gaan.

  Sterke punten
  Diefstal, intimidatie, pesten

  Zwakke punten
  Diefstal, intimidatie, pesten

  Fijne samenwerking!

  Review over RNC Wonen

  Al meerdere jaren verhuur ik mijn huizen vij RNC Wonen. Toch probeer ik betrokken te blijven bij mijn huurders.
  Wanneer ik dan ook mijn huurders spreek dan zijn ze zonder uitzondering altijd zeer tevreden over het contact wat ze met RNC Wonen hebben.
  Met name de persoonlijke benadering en het meedenken wordt vaak genoemd!
  Daarom raad ik verhuurders en ook huurders aan om met deze fijne partij zaken te doen.

  Sterke punten
  Communicatie en meedenken met alle partijen

  Crime oplichters,babbeltrucs

  Review over RNC Wonen

  Oplichter Rnc wonen Remco Aarts en betaalt beloofde borg niet terug. Hij doet mee met pesterijen van huurders door andere overlastgevende criminele huurders. Hij doet aan babbeltrucs, schaamteloos bedrog en verzinsels, bovendien faciliteert hij prostitutie.Scheldt op aspirant huurders die na bezichtiging toch maar afzien van het huren van zijn studios. Zijn handlangers: brit van iersel, christel koning, Britney van herk en blokkeren je als je je geld vraagt.

  Zwakke punten
  Verzinsels, bedrog, misleiding, oplichters, discriminatie, misbruik en uitbuiting van jonge alleenstaande mensen.

  Slechte communicatie

  Review over RNC Wonen

  Ik ben totaal niet te spreken over RNC wonen. Vaak kwam er een klusjesman voor zaken waar we niet naar vroegen met een aankondiging op de avond van te voren. Verder betaal je voor veel services waar je niet om vraagt of die je amper krijgt. Na confrontatie krijg ik hele kinderachtige reacties van mijn contactpersoon.

  Zwakke punten
  Communicatie, prijs, snelheid, professionaliteit

  Pandjesmelkers eerste klas

  Review over RNC Wonen

  Iets minder dan 1,5 jaar een kamer gehuurd bij dit bedrijf. Altijd wel snel qua reactie en het oplossen van eventuele gebreken in het huis. Het is echter wel mega duur, en hoewel je een voorschot betaalt op de servicekosten zullen deze veel hoger uitvallen. In principe zijn verhuurders ook verplicht een overzicht te sturen rond juli van je verbruik. Dit hebben ze bij mij nooit gedaan, dus dat was een onaangename verassing toen ik wegging. In totaal kwam er maandelijks zo'n 100 euro aan servicekosten bij. Ik woonde hier overigens niet 7 dagen per week, in het weekend en in de vakantie was ik hier niet. Dus dan heb je wel een beeld van hoe ongelofelijk hoog de servicekosten zijn: ruim 215 euro per maand voor een persoon voor een kamer van 35m2. Wat ze echter wél meteen in juli konden regelen was de huurverhoging. Je betaalt hier ook een maandelijks bedrag voor een schoonmaakster die wekelijks zou moeten komen die hier ongeveer een keer per twee maanden was.

  Ik heb overigens nog geen 30 dagen na de afrekeningsmail waarin een bedrag van 150 euro genoemd wordt (wat dus min de borg is) een mail dat ik een bedrag open heb staan van 1107,- met nog 15 euro administratiekosten erboven op (dus 1123) want ik heb zogenaamd te laat betaald. Dus heel gek hoe ineens ze niet meer weten dat mijn borg er vanaf zou moeten gaan en de kosten ook nog eens van 1150,- naar 1107,- zijn gegaan. Wekt wantrouwen op.

  Zwakke punten
  Overprices, komen niet na dat ze per juli een overzicht hadden moeten sturen van de service kosten. Brengen extra kosten in rekening nog voordat de betaaldatum verstreken is. Kosten zijn ineens anders en ze vergeten kennelijk dat ze mijn borg ook nog hebben.

  Slechte ervaring Domica!!

  Review over Domica

  Account aangemaakt, geld over gemaakt om premium lid te worden, er gebeurde niks dus paar x gemaild, geen reactie,uiteindelijk via telefoon ander mailadres gekregen en uitgelegd dat ik geld had overgemaakt voor premium lidmaatschap maar nooit had gekregen, en na 2 maanden mijn vertrouwen in hun kwijt was, dus graag mijn geld terug wilde, maar dat doen ze niet.
  Dus denk goed na voor je geld overmaakt,als het bij hun fout gaat ben jij je geld kwijt.

  Werk

  Review over DMGO

  K heb me werk k VVD ben een nette man

  Mishandeling en bedrog

  Review over RNC Wonen

  De fixatie op mij door de man boven is nooit gestopt. Hij valt me nog steeds lastig. Opzettelijk hard trappen op de plek op de vloer boven mij als hij me er precies onder hoort praten, springen voor m'n kamerdeur van de trap, rennen op de trap snachts. Nog steeds bonken met gewichten. Dagelijks tegen vier of vijf uur s ochtends tot twaalf snachts of later. Op en neer rennend op de trap. Alles luid hoorbaar zelfs met de beste gehoorbescherming in. Geen geluidsisolatie want verhuurder vindt het duur. Autos duidelijk hoorbaar, medebewoner die fluistert, onderbewoners in de winkel. Niet te doen. Bijslapen of weer gaan slapen lukt niet. Het pand is niet geschikt voor bewoning, laat staan voor zoveel mensen en al helemaal niet voor gewichten en trap rennen. De rust waar huurders voor betalen en recht op hebben bestaat gewoon niet op deze manier.

  Amper slaap, hoofdpijn de hele dag en ziekte daardoor. Zorgen maken over die intimiderende Pool die in een gehorig houten huis boven mij met gewichten loopt te stampen en dreunen, snachts ook.
  Mishandeling.

  Het is zinloos dat ik als enige steeds dan op sokken extra zachtjes loop, in principe met bijna alles muisstil probeer te zijn, dus daarmee ben ik gestopt. Daarom hoorden ze me niet lopen eerder, ik deed extra moeite. Het is heel makkelijk om sokken te dragen en niet te stampen, anderen niet te intimideren, het feit dat deze Polen dat laten is omdat ze dat niet willen doen. Praten is zinloos, ze weten beter maar weigeren. Anderen heb ik ook rustig horen lopen die hun kamer in gingen voor onderhoud. Het gestamp is dus bewezen opzettelijk en onnodig. Niemand gaat bovendien met gewichten aan de slag in een houten huurhuis. Ook nadat verhuurder met Polen sprak blijven ze daarmee doorgaan. Pure opzet en mishandeling van mij daarmee.

  Inmiddels heb ik meer dan tweehonderd euro uitgegeven op zoek naar andere woonruimte maar woonruimte is vooralsnog bezet/ik werd niet gekozen.

  Het contract staat dat woonruimte is voor 1 persoon. Lwugens, er is gewoon al een groep die overheerst en dat zijn die Polen. Vanaf dag 1 waren ze overlast en met veel teveel hier wonend tegen het contract in. Het is hun keuken, hun koelkast, hun wasmachine en hun droger. Dit is gewoon hun huis. Verhuurder zei dat die man met gewichten/intimidatie was gestopt. Dat hij met hem zou praten. Dat is geen permanente oplossing. Die Pool heeftentale gedragsproblemen. Je kan hem niet veranderen. Geen enkel sociaal/normaal type loopt te intimideren, lang staan in het donker voor mijn deur, anderen verhinderen te rusten en gebruiken waar ze voor betalen, achterna lopen omdat hij niet wil dat je verwarming oid aanraakt. Mijn leven wordt hier goed verziekt. Ik kom nu dan alsnog duurder uit per maand door de onvoorziene kosten. Ook wegens de mentale belasting met deze personen met gedragsproblematiek eist een zware tol. Ik ben belast met hun problemen, afhankelijk van hun kan ik pas even rusten. Elke dag moet ik wachten tot die Polen boven me eindelijk rustig zijn en stoppenet stampen/dreunen, schreeuwen in het trappenhuis/rennen. Bezoeken zouden 24 uur tevoren worden gemeld. Verhuurder komt zelf een kamer van een bewoner in die uitdrukkelijk dat niet wil omdat hij niet thuis is. Er is geen schoonmaakservice, terwijl dat er ook zou zijn. Gebreken aan het gehuurde en steeds stroom en lichtuitval. Steeds moet verhuurder met groepen vreemden en smoesjes op je kamer. Dringt hij zich op ook als je ziek bent of moet werken. Wordt je door hem lastig gevallen. Het contract komt niet overeen met de werkelijkheid. Ik lijd eronder, heb in vertrouwen ondertekend. Ik betaal met m'n gezondheid en veel teveel aangezien de afspraken niet zijn nagekomen en ik de enige ben die me eraan houd. De Polen wonen alsof het koningen zijn. Andere bewoners mogen niet met z'n velen huren, maar de Polen wel. Echt een misselijkmakende zooi die je nooit van je leven wil meemaken na onmogelijk lang zoeken naar goede woonruimte en een betrouwbare verhuurder. Andere woonruimte mét betrouwbare verhuurder is moeilijk te vinden en kost veel energie inzet en geld vooral. Verhuurders zijn overwegend onbetrouwbaar wegens de huizenmarkt crisis, vertrouw ik RNC denk ik eindelijk iets goeds te hebben gevonden en blijkt het toch nog een hel te zijn.
  Het is slecht met en ik zou er nooit van mijn leven zijn gegaan had ik dit geweten. Dit is misleiding, verhuurder wist dat hij mij zou laten lijden onder de wensen van deze Polen die hij op handen draagt.

  Komen afspraak niet na

  Review over Start Home Rentals

  Trap er niet in om je huis te verhuren, want je zit er jaren aan vast en je scheept de buren op met arbeidsmigranten.
  Onze ervaring is dat er steeds weer nieuwe arbeiders in komen om de 3 maanden een andere groep.
  Dan zijn de heren regelmatig tot in de late uurtjes luidruchtig in de achtertuin staan te praten en soms een enorme wietlucht.
  En starthome geeft geen info over het ophalen van het huisvuil zodat het verkeerd wordt aangeboden met gevolg dat de minicontainer niet geleegd wordt.
  Als je dan een klacht indiend dan reageren ze niet.
  De klacht wordt niet serieus genomen en je huis is daarna onverkoopbaar en uitgewoond.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Reageren niet op mail en app.
  Klachten worden niet serieus genomen.

  Gemeubileerd huurhuis

  Review over 123Wonen

  Twee jaar geleden heb ik via 123 wonen een gemeubileerd huis gehuurd in Landsmeer, daarbij heb ik 9k euro als borg betaald ,meubels die in het huis stond was oud en stonk. Ik heb besloten om het voor twee jaar in garage die bij het huis hoorde op te slaan en mijn eigen meubel voorlopig te gebruiken. Bij het overdracht van de woning na afloop van me huurcontract heb ik alle oude meubels terug gezet zoals het destijds was op de foto’s vastgelegd door makelaar van 123 wonen. Verhuurders waren het niet eens met de staat van het huis , het was dus niet schoon genoeg en dat dus na een schoonmaak sessie van vakkundige schoonmakers die ik in heb gehuurd. Verhuurders eiste dat ik letterlijk voor al hun oude troep nieuwe vervanging moet kopen, waarbij de prijzen niet eens met aankoopbonnen werden beargumenteerd. Kunt u dat voorstellen? Kijk ! ons bed is betast, het kost je 800 tot 1200€ kijk ! Ons oude wc is aan het vervangen toe dat kost je 400 tot 600€ kijk er zit een schuur in de muur dat kost je 800 tot 1000 € . Ik was sprakeloos en volledig machteloos en 123wonen makelaar stond er gewoon bij met een domme glimlach op zijn gezicht. Op al mijn verzoeken om de uit-check tenminste volgens de door de makelaar zelf gemaakte in-check rapport te doen werden genegeerd. Dat alles werd dus gedaan maar met een reden = 9K borg rijker worden. Mijn advocaat is bezig ;) Ik raad niemand aan om via deze makelaar = oplichters huis te huren

  Sterke punten
  Ze kunnen goed liegen

  Zwakke punten
  Ze kunnen geen verantwoordelijkheid dragen

  kamernet doet niets voor je

  Review over Kamernet

  Mijn dochter heeft zich ingeschreven voor kamernet. Het account staat automatisch op premium, is overigens enige kans dat ze uberhaupt iets voor je zoeken, Hoewel vermeld staat dat dit maandelijks is en niet automatisch wordt verlengd, is dat toch doorgezet. Een aanmaning zou verstuurd zijn, never aangekomen. Strak 4 weken later komt een brief van het incassobureau Payq, met direct incassokosten er in. Of we deze binnen 5 dagen willen betalen, anders volgen vervolgstappen. Belachelijke termijn, want de brief was al 2 dagen onderweg. Kamernet is helemaal niet geinteresseerd in hun klanten, het gaat ze alleen maar om geld af te troggelen van desperate kamerzoekers. Een hardvochtig verdienmodel. Zeker gezien hun kleine letters in de algemene voorwaarden en de samenwerking met een schijnheilig incassobureau. ( Mensen die niet kunnen betalen bieden wij een helpende hand, mensen die niet willen betalen behandelen wij streng maar rechtvaardig.)

  Sterke punten
  Hun verdorven verdienmodel.

  Zwakke punten
  hun onmenselijkheid.

  Criminelen

  Review over Interveste

  Interveste heeft geen enkel besef van hoe met mensen om te gaan. Ze steken je geld, zetten je onder druk en chanteren. Boetes lopen op met gigantische bedragen terwijl hun juridische afdeling een week onbereikbaar is. Het is crimineel gedrag en een schande dat dit kan bestaan in ons land.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Chanteurs

  Uitermate slechte ervaring..

  Review over 123Wonen

  Zeer slechte ervaringen. Ik heb 6x via een verhuurmaatschappij een appartement bewoond, maar 123Wonen spant de kroon qua omgang met de huurder.

  Zwakke punten
  Communicatie, nazorg, druk zetten op jou als persoon.

  Luisteren niet

  Review over RNC Wonen

  Ze blijven je benaderen ondanks herhaald verzoek dit niet te doen

  Sterke punten
  Ken ik niet

  Zwakke punten
  Ze blijven je benaderen ondanks herhaald verzoek dit niet te doen

  Betrouwbaar bedrijf

  Review over DC Wonen

  Correcte en vriendelijke medewerkers. Komt afspraken na. Professioneel bedrijf. Alleen maar goede ervaringen mee

  Sterke punten
  Professioneel zaken doen.

  Zwakke punten
  Geen

  Betrouwbaar bedrijf

  Review over DC Wonen

  Correcte en vriendelijke medewerkers. Komt afspraken na. Professioneel bedrijf. Alleen maar goede ervaringen mee

  Sterke punten
  Professioneel zaken doen.

  Zwakke punten
  Geen\\r\\n

  Betrouwbaar bedrijf

  Review over DC Wonen

  Correcte en vriendelijke medewerkers. Komt afspraken na. Professioneel bedrijf. Alleen maar goede ervaringen mee

  Sterke punten
  Professioneel zaken doen.

  Zwakke punten
  Geen