• prostitutie - Review over RNC Wonen

    ik huur ook n kamer van RNC,we leven met meerdere bewoners in het pand!!en zijn enorm teleurgesteld en wel hierom!!er wordt prostitutie "zelfs travestieten" bedreven!!!!!1 pers regelt het klanten verkeer enzo en veroorzaakt ook overlast!!!wij als bewoners zijn het hier goed beu en zijn eral 1 jaar mee bezig om dit te doen keren helaas zonder resultaat???en RNC geeft niet thuis en houdt de genoemde persoon zelfs de hand boven het hoofd asociaal gewoon!!hoop dat aanstaande huurders dit niet hoeven te beleven of ervarenūü§Ę

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    genoeg

    Door pitt bull op 23 juni 2020 Reageer
  • oplichters - Review over Huurstunt

    Achter af rekingen sturen en zsm een incassobureau er io zetten.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters!

    Door j s op 20 juni 2020 Reageer
  • Ik had gebeld voor een woning in mijn dorp. Ze gaven aan dat deze nog beshcikbaar waren. Toen heb ik alle documenten verzameld en 15 euro betaald, meteen gereageerd. Nog geen 24 uur later krijg ik een email dat alle woningen vergeven zijn. Niet eerlijk en niet transparant. Lijkt erop dat dit bedrijf juist mensen wil laten betalen voor inschrijfgeld terwijl er geen woningen beschikbaar zijn. Ze laten ze wel online staan zodat meer mensen betalen. * Ook, nadat ik had gereageerd kreeg ik een bevestigingsemail waarin stond dat er wel 350 contractskosten eenmalig geind worden aan het begin. Dit staat niet vermeld bij de informatie van het huis. Jammer.

    Zwakke punten
    Niet transparant, slechte en gesloten communicatie (net alsof ze het niks kan schelen)

    Door L op 15 juni 2020 Reageer
  • Ze werken volgens een systeem waarbij je sleutels verzameld, echter heb je weinig aan deze sleutels omdat je zelf constant het aanbod in de gaten moet houden om je aan te melden bij een inschrijving. Wanneer je deze net misloopt (ook al kijk je 5x per dag op de website) heb je pech. Dit is raar omdat ook al sta je langer ingeschreven, en dus ook al langer geld betaald om lid te zijn, je niet per se eerder een woonruimte krijgt. Daarnaast zeggen ze je e-mails te sturen over nieuw aanbod, echter krijg je dit niet. Daarnaast duurt het ook lang tot je reactie krijgt op je mails, en wanneer je reactie krijgt is dit summier. Ik heb andere mensen gehoord die wel een goede ervaring hebben gehad met Campus Groningen, maar ik absoluut niet!!

    Door Dirk op 8 juni 2020 Reageer
  • Verplicht een betaalde account maar niemand reageert. Nu een week verder nog geen reacties op 7 woningen. Oplichtersbende. Niet mee in zee gaan!

    Sterke punten
    Proffesioneel overkomen. Trap er niet in.

    Zwakke punten
    Alles

    Door Henk op 4 juni 2020 Reageer
  • Als moeder van een studente heb ik een paar keer gebeld met vragen en elke keer werd ik netjes behandeld door verschillende medewerkers. Ze hebben me met alle geduld en duidelijke antwoorden verder geholpen, allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Mijn dochter heeft dankzij hun een prachtige kamer. Heel erg bedankt voor jullie goede werk en ga zo door team dc wonen!

    Sterke punten
    Duidelijk Geduldig Behulpzaam

    Zwakke punten
    Geen

    Door Spoor op 29 mei 2020 Reageer
  • NIET DOEN!!!! Ik krijg vandaag (27-5-2020) een rekening van ‚ā¨146 van december 2016 omdat ik me ooit als woning zoekende had ingeschreven bij deze rotte/stelende/leugen bedrijf. METEEN na inschrijving contact opgenomen en gevraagd het te annuleren (omdat NIETS op hun site werkte), mevrouw aan de tel zei "alles is nu in orde en u bent uitgeschreven zonder verdere kosten". 3.5 jaar later toch een rekening sturen van ‚ā¨146. Stelletje dieven zijn het die je nooit zullen helpen aan een woning. Ze incasseren 19,99 per maand. Diensten worden stilzwijgend verlengd ookal word er aan de telefoon wat anders aan je beloofd. Nog nooit zoiets meegemaakt.

    Sterke punten
    Ze kunnen heel goed liegen

    Zwakke punten
    Leugens. Stelel ipv verdienen. Beloftes niet nakomen.

    Door S.khosravy op 27 mei 2020 Reageer
  • Hustlers - Review over Huurstunt

    Watch out, DO NOT subscribe huurstunt services. They will not provide you any service. They will cheat you and take your money for nothing. Even one year after you have quit, they will reactivate your account and charge you.

    Door Pedro op 11 mei 2020 Reageer
  • Oplichters - Review over Interveste

    15 euro inschrijfkosten betaald en dan vervolgens komen er heel verplichtingen waar je vooraf niks over verteld word. Als je dit aankaart proberen met spelletjes je vragen te omzijlen. Het zijn oplichters.

    Sterke punten
    Oplichters

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door A op 4 mei 2020 Reageer
  • Flikkers - Review over Interveste

    15 euro voor niks. Beloofde veel woningen in mijn streek, uiteindelijk 1 woning in de buurt. Garantsteller verplicht + alle gegevens moet je uploaden dus dat staat gewoon openbaar als het ware. Weggegooid geld

    Zwakke punten
    Alkmaar

    Door Shelby op 25 april 2020 Reageer
  • Hoge huurprijs voor een kleine locatie. Mailtjes met vragen worden niet serieus genomen en problemen wordt gevraagd zelf op te lossen. Wordt verder heel zakelijk met je omgegaan. Niet aanbevolen.

    Sterke punten
    Snel aan een woning geholpen

    Zwakke punten
    Te zakelijk Na het zoeken van een huis doen ze niet veel meer

    Door Mick op 3 april 2020 Reageer
  • Ik had dat meerdere malen contact met een makelaar of eigenaar die geen idee dat had dat de woning op esteon stond of dat deze te huur werd aangeboden. De kwaliteitscontrole van het aanbod kan dus beter, voel me erg misleid.

    Sterke punten
    mooi webdesign gericht op jongeren

    Zwakke punten
    het aanbod van huurwoningen klopt niet

    Door Hans op 30 maart 2020 Reageer (1 reactie)
  • Goede hulp - Review over RNC Wonen

    Wij zijn heel erg blij met het rnc wonen ze hebben ons super geholpen en in een week tijd een plekje gekregen zo snel hebben we het nog nooit mee gemaakt\\r\\n\\r\\nSuper bedankt

    Sterke punten
    Snelle hulp\\r\\nSpantaan \\r\\n

    Door Sammy van poppel op 9 maart 2020 Reageer
  • Some one gave me Yr website and Yr number

    Sterke punten
    I have two children so we need it badly

    Zwakke punten
    Almere

    Door Francisca Davies op 7 maart 2020 Reageer
  • I would like to recommend RNC to anyone who is looking for rented apartment.

    Sterke punten
    Timely response

    Door Kalpesh Prajapati op 3 maart 2020 Reageer
  • Pas op voor FRAUDE‚Ķ Deze website wordt gebruikt voor FRAUDE door valse advertenties. Dit is voor Amsterdam de Pijp. Wanneer je op een adres reageert ‚Äč‚Äčen ze zeggen, sorry, dit wordt al verhuurd, MAAR ik heb een vriendin die haar appartement verhuurt, op de KUIPERSTSTRAAT, dan weet je dat het fraude is. Ze sturen je allerlei documenten op incl paspoort wat allemaal vervalst is. Ik heb al twee x mensen voor mijn deur gehad die veel geld hebben betaald aan huur en borg, die ze nooit terug zullen zien. Inmiddels al 3 x aangifte gedaan.

    Zwakke punten
    fraude gevoelig

    Door Natalie op 28 februari 2020 Reageer
  • I would not say I'm scammed per se but the website did not provide the service it promised. The house listings seem to have been scraped toegther by esteon without the brokers knowledge or permission. This resulted in mostly not getting any response to my enquiry's about rentals. The brokers which did not respond asked me to register (paid) on their website or told me the appartment was rented out a long time already (this was not an isolated incident). Honestly if you are looking for a rental you are better of using the free website Funda or Pararius. This site was useless for me.

    Sterke punten
    For the functionalities nothing. The webdesign is cheerful.

    Zwakke punten
    website is not up to date brokers charge extra fees for registration rentals are offered on esteon without permission of the broker

    Door Sahana op 27 februari 2020 Reageer
  • FRAUDE - Review over DirectWonen

    Deze website wordt gebruikt voor FRAUDE. Valse advertenties worden geplaatst. Wanneer je op een adres reageert ‚Äč‚Äčen ze zeggen, sorry, dit wordt al verhuurd, MAAR ik heb een vriendin die haar appartement verhuurt, op de KUIPERSTSTRAAT, dan weet je dat het fraude is. Ik had al iemand voor mijn deur staan die betaalde 3144, - euro aan huur en borg, die hij nooit terug zal zien.

    Zwakke punten
    FRAUDE GEVOELIG

    Door Natalie Semaka op 25 februari 2020 Reageer
  • FRAUDE - Review over Kamers.nl

    Deze website wordt gebruikt voor FRAUDE. Valse advertenties . Wanneer je op een adres reageert ‚Äč‚Äčen ze zeggen, sorry, dit wordt al verhuurd, MAAR ik heb een vriendin die haar appartement verhuurt, op de KUIPERSTSTRAAT, dan weet je dat het fraude is. Ik had al iemand voor mijn deur staan die betaalde 3144, - euro aan huur en borg, die hij nooit terug zal zien.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    fraudegevoelig

    Door Semaka op 17 februari 2020 Reageer
  • Afzetters - Review over Villex

    Geldklopperij over de rug van beginnende ondernemers Onbetrouwbaar onethisch bedrijf

    Door Emres op 15 februari 2020 Reageer
  • Fijn contact - Review over Maxx Huren

    Als je reageert op een woning krijg je altijd erg snel reactie. Doordat het contact merendeels via Whatsapp gaat, zorgt deze laagdrempelige manier ervoor dat je eerder je vragen stelt en dat je ook heel snel antwoord krijgt. De studio die ik toegewezen kreeg, was ook erg netjes

    Door Lieuwe Jan op 13 februari 2020 Reageer
  • Geldklopperij - Review over RNC Wonen

    Had een woning gevonden via Huurexpert.nl netjes 20 euro betaald om te reageren, dit is dan ook gelukt. Krijg ik toch ineens een mail van RNC dat de woning beschikbaar is, en voor een bezichtiging op hun site moet registeren voor 35 euro. Heel gek, ik had toch al gereageerd via een andere site? De dame aan de telefoon legde mij uit dat het hun woning is, en huurexpert helemaal los staat van RNC.. nou vind ik dat een krom verhaal, gezien ze ineens mijn mailadres hadden en mijn reactie op de woning. Voor een bezichtiging moest ik ook echt bij hun betalen, ookal had ik gereageerd via Huurexpert. Als je gegeven doorgemaild krijgt van een andere huursite heb je wel degelijk een samenwerking! En sta je NIET los van die andere site, bedroeven dat er zo misbruik gemaakt wordt van mensen die in nood een woning zoeken. Een afspraak voor bezichtiging maken via huurexpert, de site waar ik voor betaalde en mijn reactie op was geplaatst was niet mogelijk, niet kan enkel via hen. Beste RNC ik geloof niet dat jullie woningen gratis en voor niets op andere sites geadverteerd worden, dat zou wel heel makkelijk verdienen zijn he.

    Sterke punten
    /

    Zwakke punten
    /

    Door Marlot op 12 februari 2020 Reageer
  • Aangemeld maar niet iets gezien wat ook niet gratis op Funda of Jaap te zien was. De kosten die deze bemiddelaar rekent mogen tevens eigenlijk niet, begrijp dat ze wat vragen hoorvoor hun werk maar het is wel illegaal.

    Door M. Hoogenboom op 29 januari 2020 Reageer (1 reactie)
  • altijd oppassen - Review over Huislijn

    Het aanbod in de stad waar ik zocht was beperkt (11) en veel ervan bleek al weg of werd beheerd door een ander iemand/instantie, dus geen idee waarom die er (nog) op stonden. Ook kwam ik er via reverse image search TinEye achter dat één specifieke foto gebruikt werd bij 1 'advertentie' van een woning in mijn stad en bij 12 verschillende advertenties in Amsterdam. 13 verschillende adressen dus met dezelfde foto. Ik denk dat de controle op aanbieders op deze site ver beneden niveau is en dat iedereen die deze site gebruikt enorm moet oppassen.

    Zwakke punten
    blijkbaar te weinig controle op de betrouwbaarheid van de aanbieders.

    Door Daan op 26 januari 2020 Reageer
  • FRAUDE - Review over Huurstunt

    Deze website wordt gebruikt voor fraude. Adressen van nietsvermoedende mensen worden gebruikt om huur en borg te innen. Het is dan ook niet mogelijk de apartmenten of kamers te bezichtigen. Ik heb dit aangeven bij de support van huurstunt, maar er wordt niet terug gebeld en zijn zeer traag op het reageren van fraude.

    Door Natalie Semaka op 22 januari 2020 Reageer