Domica - 3 Reviews

Last updated: 15 september 2018
Domica Logo

25% aanbevolen, 3 Reviews

  1. Domica
  2. Domica Reviews
  3. Schrijf ook een review over Domica

Niet tevreden over Domica? Probeer dan eens Huurwoningen.

Domica

Domica - Het grootste aantal huurwoningen van Nederland

Huurwoning of huurhuis? U vindt 1500 huurwoningen bij Domica. Een woning huren of verhuren begint bij Domica

Domica Details

Hits: 234

URL: https://www.domica.nl/

CategorieŽn: Huurwoningen

Reviews: 3


Domica reviews (2):

Domica - Vieze oplichters

0

Review:
Je betaald Ä40,- voor een jaar zodat je wordt genotificeerd als er een woning vrij komt. Wij hadden die betaald en vervolgens krijgen we te horen van de medewerker dat we die nog moeten betalen (we waren al 2 maanden klant daar). De studio's die er op staan zijn niet naar waarheid, zo hadden we een woning van 50m2 zelf nagemeten en kwamen wij op 35m2 uit... De woningen zijn veel te duur en de service kosten absurd hoog. Ook praten ze je een "verzekering" van Ä300,- aan zodat schade vastgelegd wordt en je hierdoor je borg terug krijgt. Woningen worden erg vies en soms stuk opgeleverd. Medewerkers zijn erg opdringerig, zo hadden wij al meerdere woningen gewijgerd en belde zij ons om te melden dat we te kieskeurig zijn...
Ondertussen een woning gevonden bij de gemeente. Kortom: domica is niet voor studenten geschikt en ze zetten alleen woningen van melkers online...

Sterke punten:
Soms vriendelijk

Zwakke punten:
Hoge prijzen, opdringerig, oplichters

Isa beveelt Domica NIET aan bij vrienden/bekenden

Domica - Domica OPLICHTERS

0

Review:
Oplichters zijn het. Ons huis dat voorheen in keurig verkerende staat was is door wiettelers volledig vernield. De schade die wij hierdoor hebben bedraagt meer dan Ä80.000.
Domica laat je meer dan Ä1000 betalen voor het screenen van nieuwe huurders. Dan zou je toch enige expertise verwachten op dat gebied. Maar als je als huurder met een zelfgemaakte salarisstrook van een bedrijf dat niet eens bestaat aankomt wordt dit niet eens gecheckt (wat bij ons dus het geval was). Op deze manier kan dus iedere potentiele huurder met slechte bedoelingen een huis bij Domica huren. Ook krijgen wij nog verschillende maanden huur van Domica en is de borg nooit aan ons betaald. Zodra je dit mee hebt gemaakt hoef je echt niet te verwachten dat Domica nog reageert op mailtjes of telefoontjes. Natuurlijk is er altijd nog de mogelijkheid om langs te gaan. Dit heb ik gedaan en werd zelfs door de medewerkers bedreigd terwijl ik geen kwaad woord heb gezegd. Zij hebben zelf nog de politie gebeld en gezegd dat ik hun zou hebben bedreigd. Echt ongelofelijk dat je op deze manier een bedrijf kunt runnen. Maar kort samengevat:

DOMICA IS EEN HELE GOEDKOPE ORGANISATIE WAARBIJ JE ABSOLUUT NIET IN GOEDE HANDEN BENT. BEN GEWAARSCHUWD EN VERHUUR JE KOSTBARE BEZIT NIET VIA DOMICA.

Sterke punten:
geen

Roel van B beveelt Domica NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Domica

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Domica aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Domica aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Domica


Home Ľ Huurwoningen Ľ Domica