Kamernet: vind snel een kamer of huurder in het grootste kamernetwerk van Nederland!

Reviews over Kamernet

  • I hope I never gonna get to use this site again. Sometimes wont load, app works 10% of the time, and it cost a smaller fortune to search for rooms.

    Door Ville op 24 augustus 2018 Reageer (1 reactie)
  • Hi, all!

    I am a student and as all students was having an issue with finding an appropriate house, especially, for the time period, when you are short on money.
    Kamernet provided quite descent options, BUT, as soon as you have paid for the subscription - be careful NOT to be caught by their little sly "business" intention: - on their site it's written in the form of JUSTIFYING themselves:

    *Note: If you have terminated your account after the automatic renewal, the new subscription period has already started and you still have to pay the costs for the new period, even if you do not want to use it. The costs for the new subscription period are automatically debited from your account.
    *It is clearly indicated on the payment page, in the purchase and extension emails, on the 'My Premium Account' page and in the General Terms and Conditions (article 14) that it is a continuous service.

    Be careful with this or chose a diligent partner to work with.

    Zwakke punten
    Sly business intention to make money out of foreign people

    Door Vlad Vinskyi op 6 juli 2018 Reageer
  • como conocer gente nueva a los 30 apps para conocer gente adolescentes contacto con mujeres murcia mujeres solteras
    buscan hombres casados conocer gente en san fernando cadiz como conocer gente de espana por
    facebook chico busca chico en cartagena busco
    chicas soltera conocer gente online de otros paises busco empleo chica
    joven chico busca chico rd 5 buscando chicas para salir contactos
    chicas barcelona encuentros sexuales en sevilla mujeres solteras en costa rica gratis chica busca a chico quito
    chico busca chico chincha contactos sexo chicas mujeres que
    buscan pareja aplicacion conocer gente cercana contacto mujeres
    mataro mujeres anuncios lima mujeres que buscan pareja en rivera uruguay contactos mujeres castellon dela plana chica busca chica serie completa online
    contacto mujeres bilbao contactos con chicas en lugo conocer gente nueva online paginas web para
    conocer personas chico busca chico arequipa cayma anuncios sex asturias chico busca chico en arequipa la
    joya mujeres buscando hombre en fort worth tx chicas buscando hombres en chicago mujeres
    buscando trabajo en lima busco chica para salir en bogota conocer gente de espana
    en facebook chico busca hombre en venezuela mujeres cristianas
    solteras en panama aplicacion para conocer personas android contactos de mujeres en salamanca contacto con mujeres en jerez
    donde conocer chicas online anuncios de chicas el salvador contacto madrid mujeres fotos de mujeres solteras en new york
    conocer personas en espana gratis buscar chicas para amistad chico
    busca chico en la coruna como encontrar gente por internet

    Sterke punten
    como conocer gente nueva a los 30 apps para conocer gente adolescentes contacto con mujeres
    murcia mujeres solteras buscan hombres casados conocer gente en san fernando cadiz
    como conocer gente de espana por facebook chico busca chico
    en cartagena busco chicas soltera conocer gente online de otros paises busco empleo chica joven chico busca chico rd
    5 buscando chicas para salir contactos chicas barcelona encuentros
    sexuales en sevilla mujeres solteras en costa rica gratis chica busca a chico quito chico busca chico chincha
    contactos sexo chicas mujeres que buscan pareja aplicacion conocer gente
    cercana contacto mujeres mataro mujeres anuncios
    lima mujeres que buscan pareja en rivera
    uruguay contactos mujeres castellon dela plana chica busca chica serie completa online contacto mujeres bilbao contactos con chicas en lugo conocer gente nueva online
    paginas web para conocer personas chico busca chico arequipa cayma anuncios sex asturias chico busca chico en arequipa la joya mujeres buscando hombre en fort
    worth tx chicas buscando hombres en chicago mujeres buscando trabajo
    en lima busco chica para salir en bogota conocer gente de espana en facebook chico busca hombre en venezuela mujeres
    cristianas solteras en panama aplicacion para conocer personas android contactos de mujeres en salamanca contacto con mujeres en jerez donde conocer
    chicas online anuncios de chicas el salvador contacto madrid mujeres fotos de mujeres solteras en new york conocer personas en espana gratis
    buscar chicas para amistad chico busca chico en la coruna
    como encontrar gente por internet

    Zwakke punten
    como conocer gente nueva a los 30 apps para conocer gente adolescentes contacto
    con mujeres murcia mujeres solteras buscan hombres casados conocer gente en san fernando cadiz como conocer gente de espana por
    facebook chico busca chico en cartagena busco chicas soltera conocer gente online de otros paises busco empleo
    chica joven chico busca chico rd 5 buscando chicas para salir
    contactos chicas barcelona encuentros sexuales en sevilla mujeres
    solteras en costa rica gratis chica busca a chico quito chico
    busca chico chincha contactos sexo chicas mujeres que buscan pareja aplicacion conocer gente cercana contacto mujeres mataro mujeres anuncios lima mujeres que buscan pareja en rivera uruguay contactos mujeres castellon dela plana chica busca chica serie
    completa online contacto mujeres bilbao contactos con chicas en lugo conocer gente nueva online paginas web para conocer personas
    chico busca chico arequipa cayma anuncios sex asturias chico busca chico en arequipa la joya mujeres
    buscando hombre en fort worth tx chicas buscando hombres en chicago mujeres buscando trabajo en lima busco chica para
    salir en bogota conocer gente de espana en facebook chico busca hombre en venezuela mujeres cristianas solteras en panama aplicacion para conocer personas android contactos de mujeres en salamanca contacto
    con mujeres en jerez donde conocer chicas online anuncios de chicas
    el salvador contacto madrid mujeres fotos de mujeres solteras en new york conocer personas en espana gratis buscar chicas para
    amistad chico busca chico en la coruna como encontrar gente por internet

    Door Keisha op 30 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • na 5 weken overal op reageren de moed maar opgegeven, 90% van de kamerverhuurders reageert nergens op, het lijkt wel op NEP kamers die er alleen maar staan om aanbod te kunnen laten zien. Verder is het laakbaar dat ouwe mannen alleen hun kamer willen verhuren aan meiden 18-30 jaar om naar te gaan zitten gluren ! Vaak ook kamerverhuur waar je niet mag inschrijven, dus illegaal wonen eigenlijk, en daar werkt kamernet gewoon vollop aan mee. Ik ben een gewone NL jongeman van 38 jr met een vast dienstverband maar het lukt echt niet om een kamer te vinden, volgens mij is meer dan de helft nep aanbod, puur als lok-kamer. De positieve revieuws zet ik erg mijn twijfels bij ook.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    90% reageert nergens op, veel kamers staan er jarenlang op en de eigenaar reageert nergens op, dit lijkt op nep aanbod puur om aanbod te kunnen laten zien terwijl het niet te huur is.
    veel oude gluur viezerikken die alleen aan meiden 18-30 jaar willen verhuren, puur discrimminatie dus.
    En veel illegale verhuur , dus inschrijven verboden, een voedingsbron voor illegalen en crimminelen waar kamernet aan meewerkt

    Door mark op 3 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Er staat je moet een premium account hebben wil je reageren zo dat heb ik gedaan. Echter waren er geen kamers beschikbaar erg jammer. Er stonden recensies dat het goed was. Ik bel hun op zeggen ze: alles is verhuurd en komen geen nieuwe bij dit is om echter een beeld er van te krijgen.

    Ik ben dus boos en voel me opgelicht. Een student heeft het niet breed en ik ook niet. Wil ik graag mn geld.

    Sterke punten
    Vrijwel niks

    Zwakke punten
    Niks te huren

    Door Gabrielle op 15 september 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Shameful company. You have to pay for everything. If you want to react to an advertisment you have to pay extra or wait two days. In a busy city the last thing is not an option so, for every advertisement that you react you need to pay a few euros on top of the 20 for the account.

    Well, you might say that they kind of control the rooms, but this is not the case. I reacted to an advertisement that wanted contact by email instead. It looked like a fine appartment but he was abroad and the only posibility to get it was to send the money and then receive the keys. Was it a fraud? Well, I didnt have a way to know it so I didnt take the risk. Wich says a lot about the quality of the advertisers of kamernet.

    But the best part is yet to come. Accoring to their conditions when the account expires it is automatically renew. In my case I was busy with moving so I did not realized that they had charged the money until it was two late. I contact them and their answer was that if i refused to pay they will prosecute me. By the way I found somewhere that this practice is illegal, accoring to Dutch law DCC 6:233; as directed by EU Directive 2011/83/EC being an unfair commercial practice.

    The ammount of advertisments its ok, but compared to facebooks groups is also really small.

    So, not a cheap company, not a secure place, not a fair company, an awful customer service, inmoral politics and not the biggest offer. What is their good point?

    Sterke punten
    They are easily found

    Zwakke punten
    Expensive
    Secure? (I dont know for sure, since I refused to pay the advertiser by email)
    Customair service
    Unmoral atomatical renewal politics

    Door Toms op 25 juli 2017 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • zag echt leuke kamers en toen ik een account genomen bij kamernet en ook gereageerd. Ik kreeg heel snel reacties en heb twee keer bezichtigd. De eerste keer was er niet echt een klik met de huisgenoten op de hospitatie. Dat waren allemaal eerste jaars. Toen heb ik een studio bekeken en dat is m geworden. verhuurder is ook tevreden met Kamernet. bedankt kamernet!

    Sterke punten
    veel kamers en studios

    Door Naz op 1 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Binnen no-time had ik allemaal kamers gevonden waar ik wel wilde wonen. Ook heb ik maar op 10 advertenties hoeven te reageren voor ik veel uitnodigingen kreeg voor een bezichtiging en kijkavond. Diezelfde week nog gekeken en dezelfde maand heb ik gelukkig nog kunnen verhuizen.

    Helemaal top! Heel veel kamers beschikbaar en ook wel een fijne manier om te reageren, veel beter dan bijvoorbeeld via Facebook (daar zie ik echt door de bomen het bos niet).

    Sterke punten
    Heel fijn systeem voor reacties en heel snel uitnodigingen gekregen voor een bezichtiging.

    Zwakke punten
    Niets aan te merken!

    Door Nora op 26 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op 17-08-2014 is via de website van Kamernet door onze zoon een Premium-Basic account aangemaakt. De eerste betaling is via iDEAL van onze bankrekening gedaan en was bedoeld als een eenmalig bedrag van 19.

    Sinds augustus 2014 tot met 27 maart 2015 heeft Kamernet vanaf onze rekening elke 15 dagen 19 een onrechtmatige incasso gepleegd. Wij als rekeninghouders hebben geen schriftelijke toestemming gegeven voor automatische incasso.
    Wij hebben geen enkel formulier of een andere overeenkomst met Kamernet ondertekend.

    Vanaf het begin van een overeenkomst overtreedt Kamernet de wet door geen automatische incasso formulier toe te sturen en laten ondertekenen.

    Kamernet gaat niet inhoudelijk op onze vragen in.

    Onze advies: GEEN ZAKEN DOEN MET KAMERNET.NL. DAT ZIJN ECHTE OPLICHTERS!

    De automatische e-mails van Kamernet kwamen in de spambox van onze zoon terecht. Daardoor was hij niet op de hoogte gesteld, dat hij met jullie een overeenkomst is aangegaan en zeker niet dat het een abonnement betreft. Hier is dan ook sprake van onvolledige informatie verschaffing en gebrekkig dienstverlening.

    Zwakke punten
    Als klant praat je tegen de muur!

    Door de Jongh op 14 april 2015 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • You pay their services for 15 days. They automatically subscribe you indefinitely, and they take every 2 weeks money from your bank account. They notice you after it is too late to stop this subscription.

    Sterke punten
    - they seem to have a lot of options

    Zwakke punten
    - They automatically subscribe you indefinitely, and they take every 2 weeks money from your bank account
    - They notice you after it is too late to stop this subscription

    Door Ovidiu Rosu op 12 januari 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Om contact te kunnen leggen met potentiele verhuurders van kamers dien je eerst een abonnement af te sluiten.
    Bij Kamernet is dit altijd een doorlopend abonnement met automatische incasso!! Dit laatste is volgens mij niet meer geoorloofd.

    Het verplicht stellen van een doorlopend abonnement is mijn inziens misleidend; veel kamerzoekenden willen nl binnen een paar weken kamer en willen helemaal niet gebonden worden aan een doorlopend abonnement. Veel klanten hebben helemaal niet in de gaten dat ze een doorlopend abonnement hebben afgesloten totdat de bedragen een aantal keren automatisch zijn afgeboekt.
    Ook de voorwaarden zijn onduidelijk en misleidend..........

    Sterke punten
    Mooie en duidelijke website

    Zwakke punten
    Het lijkt erop dat het ogenschijnlijke grote aanbod van kamers in werkelijkheid veel kleiner is......

    Door Jos Janssen op 1 januari 2015 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Kamernet

Schrijf je eigen review over Kamernet