Alle kamers in Nederland. Van studentenkamers tot kamers te huur. Elke dag het NIEUWSTE kameraanbod van particulieren en makelaars. Kamer huren, studentenkamers vinden, gratis adverteren en zoeken naar kamers.

Reviews over Kamers.nl

  • This looks like a scam. Rooms on the website with old dates. Doubt that these rooms are legitimate or still available. Also send a request for a visit but nobody replied besides an automatic generated email reply. Asked them to unsubscribe several times but still receive emails. Am investigating if this site is legitimate in the Netherlands and if not what legal action can be taken. If someone already did something similar let me know.

    Sterke punten
    None

    Zwakke punten
    See review

    Door Al op 18 augustus 2018 Reageer (1 reactie)
  • Voor 20 euro per maand krijg je een paar automatisch gegenereerde mailtjes van kamers die je zelf ook zo kunt vinden.
    Geldklopperij zoals zovele van dit soort sites helaas.

    Door Wiert op 13 april 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een puik staaltje van absolute witte boord criminelen. Oplichters met een hoofdletter O.
    Ze bieden van alles aan ( zelfs niet bestaande of al verhuurde ) objecten , laten je betalen en verwijzen je , of niet ,door naar een andere " bemiddelaar " waar je dan ook weer mag betalen vˇˇr dat je ook maar enige info hebt gekregen.
    Bijvoorbeeld :
    Ze bieden een object aan dat dan verhuurd zou worden door House Hunting. Echter, House Hunting weet hier helemaal niks van en bemiddelen of verhuren het door kamers.nl genoemde object ook niet.
    Maar om info te krijgen bij kamers.nl moet je wel van te voren betalen ; dus voor een object waarvoor je of niet of totaal verkeerd wordt doorverwezen.
    ( opmerkelijk is wel dat House Hunting helemaal geen actie onderneemt tegen kamers.nl ).
    Je betaalt dus aan kamers.nl voor totale non-info. En dan kom je op een andere website hetzelfde object ook weer tegen , en op weer een andere website ook weer.
    Bij kamers.nl wordt je dus gewoon ouderwets bezeikt ... en ze komen er nog weg mee ook.

    Sterke punten
    Goed opgezette website ..... je trapt er zeer snel in.
    Uitstekend in het niet beantwoorden van vragen.
    Goed getrainde zakkenvullers.
    Bedreven vaklui in misleiden.
    Goed in het opzetten van dwaalsporen.

    Door John op 8 december 2017 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik hen mezelf in Augustus ingeschreven om n kamer voor mijn dochter te zoeken. Dezelfde dag realiseerde ik me dat dat geld ging kosten dus ik schreef me uit op de website. Voor de zekerheid toch even gebeld om zeker te zijn dat het stopgezet was. Aardige jongen, keek mee in het systeem en nee hoor alles was goed, ik was afgemeld. Vervolgens werd er 4 maanden lang 17.95 afgeschreven. Ik kon me inmiddels niet nog n x uitschrijven want de website vertelde me dat ze mijn emailadres niet herkenden dus storneerde ik het laatste bedrag. Per direct een dreigemail ontvangen dat als ik niet snel zou betalen dat er dan n verhoging volgt. Bellen helpt niet, emailen helpt niet, ik weet niet wat ik moet doen, voel me zooo opgelicht, is er iemand die weet hoe ik er vanaf kom? Alle tips zijn welkom!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Letterlijk alles en zwakke punten is een understatement

    Door Jeannette op 14 november 2017 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ze hebben een bekende naam, maar daar houdt het ook echt op. Dit is oplichterij ten top. Stilletjes wordt er maanden lang zonder bericht geld afgeschreven voor een automatische verlenging. Een degelijk bedrijf zou daar toch echt een berichtje over sturen.
    Verder zijn de kamers op de site volgens mij nep. Reacties blijven uit, kamers staan dubbel onder andere uploaders en ik heb nog van nooit iemand gehoord die via kamers.nl een kamer gescoord zou hebben...

    Stay Away!

    Sterke punten
    Goede marketing, zoals alle succesvolle oplichterspraktijken.

    Zwakke punten
    Leugenaars, bedriegers, oplichters, geen service, geen mogelijkheid tot contact, geen ethisch besef, geen stijl.

    Door Noud op 28 augustus 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat een stelletje criminelen. Bij de aanmelding tegelijkertijd opgezegd. Omdat je zonder vermelding gelijk een abo aangesmeerd word. Dus per direct opgezegd. Daar reactie opgehad. Toch geld ge´ncasseerd. Terug laten boeken en ineens word er niet meer gereageerd en blijven ze wel herinneringen sturen.

    Sterke punten
    niet

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door Rich op 25 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vreselijk bedrijf. Het aanbod is vaak dubbel, er wordt niet gereageerd op aanmeldingen en de klantenservice geeft niet thuis.

    Om van te kotsen. Mijn 20 euro per maand volledig door de put gespoeld.

    Als klap op de vuurpijl telefonisch aangegeven mijn abonnement op te willen zeggen. Er werd mij een toezegging gedaan dat dit geen probleem was. Twee weken later een e-mail ontvangen waarin verteld werd dat er een incassobureau ingeschakeld zou worden als ik niet zou voldoen aan mijn betaalplicht.

    Losers.

    Zwakke punten
    ontelbaar

    Door Zowie op 15 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Er wordt niet gereageerd op bezichtigingen die via kamers.nl worden aangevraagd. Daarnaast is merendeel van het aanbod dubbel en niet meer beschikbaar terwijl het wel op de site staan. Onvriendelijke klantenservice. DOE HET NIET

    Door DR op 18 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Niet doen!
    Stel je ziet daar een leuke kamer;
    Dan moet je naar een andere website om te kunnen reageren. Voor die website moet je dan ook weer betalen. Ook zijn ze totaal niet behulpzaam als je ze belt.
    Beetje jammer dit...

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Je betaald voor een link naar een website waarvoor je ook moet betalen. Onvriendelijk personeel.

    Door Esther op 6 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had een premium account op de website geprobeerd, maar ik vond uiteindelijk weinig interessante content op deze website. Was het voor de rest uit het oog verloren, tot ik de melding kreeg dat ik een achterstallige betaling had. Goed, mijn eigen fout dus die heb ik uiteraard direct betaald en diezelfde dag nog mijn premium account stopgezet. Een maand later krijg ik de melding dat ik nog een maand moet betalen. (want natuurlijk stuurden zij de herinnering voor te betalen al na de datum van de automatische verlenging voor de volgende maand). Schandalig...

    Nu dat lijkt mij vrij typisch voor dit bedrijf, dat ze gewoon nog extra geld proberen uit je te persen. Zo sturen ze bv. ook geen maandelijkse e-mail met afchriften, of met andere woorden als je niet oplet heb je direct al aantal maanden premium betaald zonder er nog goed op te letten

    Ter conclusie: deze website is geldverspilling, gebruik op eigen risico.

    Stef

    Zwakke punten
    - Geen afschriften
    - Weinig content
    - Erop gericht om zoveel mogelijk geld uit je te slaan

    Door Stef op 26 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb mij ingeschreven maar niet voor een premium account. Toch blijven ze maar rekeningen sturen. Ik heb met ze gebeld en dan zegt men rustig dat er geen enkele rekening meer open staat. Toen ik dat bevestigde via email kreeg ik ineen bericht terug dat er twee rekeningen open staan.
    Ik heb nu om de facturen gevraagd. duidelijk is dat dit een stnkend zaakje is waar je alleen maar geld aan kwijt raakt.

    Door Jeroen op 28 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In 1 woord, belachelijk. Ik heb een account aangemaakt, vervolgens probeer ik te reageren op woningen(en bezichtigingen in te plannen) wat gewoonweg niet lukte.
    Elke keer dat ik het probeerde kwam ik op een pagina waar opnieuw om mijn rekeningnummer werd gevraagd (wat ik dus al gedaan had tijdens het aanmaken van mijn account). Ik heb nog een aantal keren geprobeert in de daarop volgende dagen, zonder succes.. Dus dacht ik, laat ik het account maar verwijderen voordat ik ineens voor niks moet betalen. Maar toen ik mijn account wilde verwijderen kreeg ik het bericht te zien dat ik helemaal geen actief account had en er dus niets te verwijderen viel. Oke, dacht ik.. Het zal wel goed zitten, account zal door een foutje in de website wel niet aangemaakt zijn. Prima, door naar de volgende woningsite.. Maar plotseling zag ik dat ze alsnog 20 euro van mijn rekening afgeschreven hadden aan het einde van de maand. Dus heb ik ze maar een mailtje gestuurd om mijn situatie uit te leggen in de hoop dat dit opgelost kon worden..
    Ik zal jullie het fijne van de conversatie besparen maar hier komt het op neer;

    Kamers.nl is totaal niet geinteresseerd in het oplossen van mijn probleem, zij zijn van mening dat ik gewoon heb kunnen reageren en dat ook meerdere malen succesvol heb gedaan en verzoeken mij constant of ik alsnog even die 20 euro wil dokken.. Doe ik dat niet? Dan komt er uiteindelijk ook nog eens minstens 40 euro aan kosten bovenop! Ze vonden het blijkbaar nodig om dat even aan mij te melden.. Dit is natuurlijk niet hoe het hoort en ik heb dus ook geprobeerd om mijn situatie verder te verklaren maar wat ik ook probeer, er word constant herhaald dat ik reacties heb geplaatst en dus gewoon zal moeten betalen. Ze willen er zelfs na een hele conversatie gewoonweg niet aan geloven dat er iets fout is gegaan en ik niets heb kunnen doen op hun website. Voor mij is dit ongelooflijk, ik heb het gevoel dat ik word weggezet als een leugenaar en dat gaat echt veel te ver. Tijdens de conversatie had ik het gevoel dat ik met een papegaai zat te praten, er viel geen zinnig woord uit te krijgen en een beetje hulp ontvangen kon ik lang op wachten. Uiteindelijk raakte ik geirriteerd en begonnen ze elkaar af te wisselen en kreeg ik opnieuw nutteloze herhalingen van voorgaande berichten binnen, deze keer alleen elke keer van een ander persoon.
    Zoals ik al zei, ze zijn totaal niet van plan om mij ook maar enige hulp of begrip te bieden. Het enige wat ze willen is geld zien. En wat ik ook zeg, ze willen het gewoonweg niet horen.

    Als je op zoek bent naar een woning en je ziet www.kamers.nl staan.. Snel door naar beneden scrollen! Dit is GEEN betrouwbare website en de klantenservice is de slechtste die ooit heb meegemaakt, en ik heb er heel wat meegemaakt! De website zelf werkt ook niet goed (zoals je hebt gelezen) en is erg rommelig in elkaar gezet als je het mij vraagt.

    Zorg dat je deze website NIET gebruikt. Kost je alleen maar geld...

    Sterke punten
    Geen....

    Zwakke punten
    Slechte website, rechtsstreeks gekopieerd van andere "goedkope" woningsites.

    Klantenservice om van te janken, ik kan nog steeds nauwelijks geloven hoe weinig ze van me aannemen.. Ze zijn totaal niet bereid me te helpen met mijn probleem en schuiven het uiteindelijk gewoon af op een collega. Slechtste ooit..

    Duur.. 20 euro in de maand voor een website die niet goed werkt, dit soort klantenservice ondersteunt en huizen aanbied die ook gewoon op GRATIS websites staan, vaak zelfs voor een betere prijs? Belachelijk.

    Door MB op 16 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Kamers.nl

Schrijf je eigen review over Kamers.nl