Reviews van deze auteur

Pas op voor FRAUDE

Review over 123Wonen

Pas op voor FRAUDE…
Deze website wordt gebruikt voor FRAUDE door valse advertenties. Dit is voor Amsterdam de Pijp. Wanneer je op een adres reageert ​​en ze zeggen, sorry, dit wordt al verhuurd, MAAR ik heb een vriendin die haar appartement verhuurt, op de KUIPERSTSTRAAT, dan weet je dat het fraude is. Ze sturen je allerlei documenten op incl paspoort wat allemaal vervalst is. Ik heb al twee x mensen voor mijn deur gehad die veel geld hebben betaald aan huur en borg, die ze nooit terug zullen zien. Inmiddels al 3 x aangifte gedaan.

Zwakke punten
fraude gevoelig

FRAUDE

Review over DirectWonen

Deze website wordt gebruikt voor FRAUDE. Valse advertenties worden geplaatst. Wanneer je op een adres reageert ​​en ze zeggen, sorry, dit wordt al verhuurd, MAAR ik heb een vriendin die haar appartement verhuurt, op de KUIPERSTSTRAAT, dan weet je dat het fraude is. Ik had al iemand voor mijn deur staan die betaalde 3144, - euro aan huur en borg, die hij nooit terug zal zien.

Zwakke punten
FRAUDE GEVOELIG

FRAUDE

Review over Kamers.nl

Deze website wordt gebruikt voor FRAUDE. Valse advertenties . Wanneer je op een adres reageert ​​en ze zeggen, sorry, dit wordt al verhuurd, MAAR ik heb een vriendin die haar appartement verhuurt, op de KUIPERSTSTRAAT, dan weet je dat het fraude is. Ik had al iemand voor mijn deur staan die betaalde 3144, - euro aan huur en borg, die hij nooit terug zal zien.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
fraudegevoelig

FRAUDE

Review over Huurstunt

Deze website wordt gebruikt voor fraude. Adressen van nietsvermoedende mensen worden gebruikt om huur en borg te innen. Het is dan ook niet mogelijk de apartmenten of kamers te bezichtigen. Ik heb dit aangeven bij de support van huurstunt, maar er wordt niet terug gebeld en zijn zeer traag op het reageren van fraude.

reacties: