DirectWonen: sinds begin 1990 hebben we al ruim 120.000 mensen aan een huurwoning geholpen, bent u de volgende tevreden klant?


DirectWonen Reviews

  • Directwonen is a lacking service where you don't get responses from landlords and where the listings are mostly old (i got only a couple of responses saying the property was rented out out of a lot of messages sent). Not only that but they also make use of the so called 'subscription trap' where you get automatically billed the next month if you forget to unsubscribe from their 'smart' feature and they don't give you a chance not to sign up for auto-renewal. I had also a kamernet premium account but they messaged me three days before my new billing period would begin (good customer service). I emailed directwonen within 15 minutes of the new subscription taking effect telling them I had no need of their service anymore as I have found an apartment somewhere else and to please cancel the transaction. They refused saying this was specified when I made the smart account in the first place. While true, that is just an anti-consumer practice: we don't care if you don't need our service or if you're not gonna use it, we got you to agree to pay so too bad, sucker.

    As a conclusion, stay away from directwonen, their poor service and unethical practices.

    Zwakke punten
    -Sub par service
    -Doesn't give you a heads-up that you will be billed again
    -Overall shady

    Door Radu op 8 oktober 2019 Reageer
  • Ben blij met een website zoals deze! Duidelijk overzicht, makkelijk reageren en groot pluspunt is dat je op de hoogte wordt gehouden via mails. Support was ook prima.

    Door Lauren op 9 april 2019 Reageer
  • Great website. Easy and many good properties.

    Door Davey op 25 maart 2019 Reageer
  • Moet nog een woning vinden maar tot nu toe tevreden.

    Door Miranda op 11 maart 2019 Reageer
  • Goede site om een kamer te vinden

    Door Jill op 4 maart 2019 Reageer
  • Ik wil mijn goede ervaring graag delen. Misschien heb ik ook een beetje geluk gehad maar ik heb redelijk snel een leuke woonruimte gevonden!

    Door Joyce Lamers op 25 februari 2019 Reageer
  • Kamer gevonden via direct wonen. Makkelijk in gebruik en veel kamers

    Door Daan op 14 februari 2019 Reageer
  • Goed en betaalbaar

    Door Mirjam op 4 februari 2019 Reageer
  • Direct Wonen is ideaal als je snel en gratis je woonruimte wil verhuren. Advertentie was zo geplaatst en veel reacties ontvangen van geschikte huurders. Raad het aan.

    Sterke punten
    Gratis
    Veel reacties

    Door Marcel Peter op 28 januari 2019 Reageer
  • Fijne app en heb een leuke kamer gevonden naar mijn wensen

    Door Francis op 24 januari 2019 Reageer
  • Goede site. Goede ondersteuning. Zeer tevreden.

    Door Marvin op 16 januari 2019 Reageer
  • Top

    Ik ben tevreden over deze dienstverlening en site, daarom deze positieve review ook de klantenservice is behulpzaam en vriendelijk...

    Door Robin op 4 januari 2019 Reageer
  • Via deze partij ben ik aan mijn woning gekomen. Het duurde soms wel even tot er een woning gevonden was maar uiteindelijk geen spijt gehad want ik ben verhuisd.

    Door Celine op 4 januari 2019 Reageer
  • Prima ervaring met Direct Wonen. Ik heb de app gebruikt voor ongeveer 2 weken en dat was genoeg om een appartement te vinden.

    Sterke punten
    App
    Ondersteuning
    Goede prijs

    Door Monique op 2 januari 2019 Reageer
  • Ik had er van te voren niet zo veel verwachtingen van aangezien ik op meerdere woning sites sta ingeschreven en deze niet allemaal even goed zijn bevallen. Deze website is makkelijk in gebruik en na veel gereageerd te hebben heb ik dan eindelijk een appartement gevonden.

    Door David op 17 december 2018 Reageer
  • Nice website! Found a property within a couple of days.

    Door Sara op 4 december 2018 Reageer
  • Makkelijke manier om te zoeken en reageren. Zal het woningzoekers aanraden.

    Door Sihan op 4 december 2018 Reageer
  • Vorige week heb ik me geregistreerd op Direct Wonen. Na een aantal berichten te hebben verstuurd, ook snel een aantal reacties gehad van verhuurders. Fijn! Morgen wordt het huurcontract getekend en daarna hopelijk snel verhuizen.

    Sterke punten
    Site en app zijn handig

    Door Susanna op 14 november 2018 Reageer
  • I have found a match through Direct Wonen. A lot of apartments. I reacted to a few adverts and was invited for a viewing quickly. I would recommend this website.

    Sterke punten
    Many apartments
    Quick responses

    Door Julian Clark op 14 november 2018 Reageer
  • De website werkt goed. Veel aanbod van appartementen en direct in contact komen met de verhuurder.

    Door Daan op 11 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik was op zoek naar een huisgenootje.. Advertentie geplaatst en echt snel veel reacties gehad! Super om op deze manier gratis een mede huurder te vinden!

    Sterke punten
    Gratis, makkelijk en veel reacties

    Door Fenna op 5 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb op veel advertenties gereageerd en van bijna alle verhuurders een reactie gehad. Een paar keer uitgenodigd voor een belichting en uiteindelijk een leuke woning eraan over gehouden. Ik heb de app gebruikt en dit beviel goed!

    Door Cheryl op 18 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Eindelijk.....na vele teleurstellihgen via andere wegen. Bij Direct Wonen Direct respons en wel bij de 1e reactie. Fijn om direct contact met verhuurder te hebben. MET DANK

    Door Robin op 16 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Directwonen.nl is een nuttige website als je op zoek bent naar een huurwoning/appartement of kamer. De meeste verhuurders hebben geantwoord op mijn berichten. Ik zou zo weer via Direct Wonen op zoek gaan naar een woning, mocht dit nodig zijn in de toekomst.

    Sterke punten
    Veel aanbod
    Actueel aanbod
    Reacties van verhuurders
    Betaalbaar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Martijn op 16 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Was op zoek naar een woonruimte voor komend studiejaar. In korte tijd een toffe studio gevonden in Rotterdam.

    Sterke punten
    Veel studio's en kamers in Rotterdam, snel reacties gekregen van verhuurders, website werkt goed.

    Zwakke punten
    Geen minpunten.

    Door Kees op 9 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek DirectWonen

Schrijf je eigen review over DirectWonen