Woning Huren, Kamer Huren, Huurstunt.nl heeft Woningen Beschikbaar door heel Nederland. Woning huren of huis, kamer of studio te huur? Geen wachtlijsten of bemiddelingskosten. Kom snel kijken op huurstunt.nl

Huurstunt Reviews

  • Achter af rekingen sturen en zsm een incassobureau er io zetten.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters!

    Door j s op 20 juni 2020 Reageer
  • NIET DOEN!!!! Ik krijg vandaag (27-5-2020) een rekening van €146 van december 2016 omdat ik me ooit als woning zoekende had ingeschreven bij deze rotte/stelende/leugen bedrijf. METEEN na inschrijving contact opgenomen en gevraagd het te annuleren (omdat NIETS op hun site werkte), mevrouw aan de tel zei "alles is nu in orde en u bent uitgeschreven zonder verdere kosten". 3.5 jaar later toch een rekening sturen van €146. Stelletje dieven zijn het die je nooit zullen helpen aan een woning. Ze incasseren 19,99 per maand. Diensten worden stilzwijgend verlengd ookal word er aan de telefoon wat anders aan je beloofd. Nog nooit zoiets meegemaakt.

    Sterke punten
    Ze kunnen heel goed liegen

    Zwakke punten
    Leugens. Stelel ipv verdienen. Beloftes niet nakomen.

    Door S.khosravy op 27 mei 2020 Reageer
  • Watch out, DO NOT subscribe huurstunt services. They will not provide you any service. They will cheat you and take your money for nothing. Even one year after you have quit, they will reactivate your account and charge you.

    Door Pedro op 11 mei 2020 Reageer
  • FRAUDE -

    Deze website wordt gebruikt voor fraude. Adressen van nietsvermoedende mensen worden gebruikt om huur en borg te innen. Het is dan ook niet mogelijk de apartmenten of kamers te bezichtigen. Ik heb dit aangeven bij de support van huurstunt, maar er wordt niet terug gebeld en zijn zeer traag op het reageren van fraude.

    Door Natalie Semaka op 22 januari 2020 Reageer
  • Waardeloos.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Geldkloppers, vele keren reacties gestuurd voor bezichtigingen, nog geen één keer antwoord gehad. En dat voor 20 euro per maand... premium account afzeggen is ook nog een gedoe, kom er maar niet vanaf. Nooit maar dan ook nooit meer!

    Door Donya op 13 januari 2020 Reageer
  • Oplichters, zijn ook op TV geweest. Wonen in een gigantische villa over de rug van anderen. Intellectuele boeven. Worden nog wel eens gepakt. Google maar op ''Huurstunt'', dan lees je wel genoeg.

    Sterke punten
    Mensen oplichten

    Zwakke punten
    Alles, bedrijf zou niet mogen bestaan

    Door Ellie op 9 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Huurstunt

Schrijf je eigen review