HuurwoningBemiddeling.nl

Huurwoningbemiddeling.nl helpt u bij het vinden van een passende huurwoning! Schrijf u gratis in, geef aan waar en in welke prijsklasse u een woning zoekt. Makelaars en particuliere verhuurders plaatsen hun woningaanbod op onze website. Daarnaast speuren de medewerkers van Huurwoningbemiddeling.nl dagelijks het internet af op zoek naar nieuwe huurwoningen.

HuurwoningBemiddeling.nl Reviews

  Dwaling en misleiding

  Even samenvatten ;

  HUURWONINGBEMIDDELING.NL = geen bemiddelaar tussen zoekende en aanbieder maar slechts een platform waarbij er geen enkele aktie of reactie komt na belangstelling voor een huis of kamer enz.

  HUURWONINGBEMIDDELING.NL = gratis bij inschrijving maar om een niet bestaande woning te zien of naar te informeren kost het € 19,95 per maand.

  HUURWONINGBEMIDDELING.NL= inschrijven binnen een seconde dmv link email etc etc op de site. UITSCHRIJVEN !! wordt een mistig misleidend geheel en een zoektocht waarbij je toch redelijk bij de pinken moet zijn.

  HUURWONINGBEMIDDELING.NL = de reactie link op de site werkt niet. Zowel bij aanvragen en extra info bij zogenaamde huizen en kamers. Geen enkele reactie.
  Ook bij het trachtten stop te zetten van inschrijvingen etc. Geen enkele reactie. Ook niet even een helpende hand met de benodgde info om de inschrijving te beeindigen
  Niets helmaal niets.

  HUURWONINGBEMIDDELING.NL = na twee keer betaald te hebben en uiteindelijk na drie storneringen. Op twaalf september na heel veel zoekwerk en info van andere gedupeerden uiteindelijk stopgezet. (Waarvan mijn mail wisseling getuige is. )

  HUURWONINGBEMIDDELING.NL = Nu via NDA INCASSO BV. Waarin ze aangeven mijn inschrijving te hebben stopgezet na drie mislukte betaalpogingen om de “kosten” voor mij niet te hoog te laten oplopen.
  NIET DUS !! GETUIGE MIJN MAIL AAN HUURWONINGBEMIDDELING.NL OP 12 september 2018.

  NDA INCASSO BV = Heb ik aangegeven dat alle stukken gedagtekend en ondertekend via de normale post worden gestuurd omdat ik niet altijd internet heb. GEBEURD OOK NIET !!

  Ik ben van mening dat HUURWONINGBEMIDDELING.NL een site is die heel bewust , willens en wetens bezig is zichzelf te verrijken ten koste van personen die in een behoeftige positie zitten en naarstig op zoek zijn woonruimte en daardoor niet altijd de tijd nemen om de mistige voorwaarden van HUURWONINGBEMIDDELING.NL Zeer goed door te lezen en op zich in te laten werken. Want degene die dat wel zou doen zal nooit met dit bedrijf in zee gaan.

  HUURWONINGBEMIDDELING.NL Zoals ze zelf zegt BEMIDDELD niet en is daardoor misleidend

  Sterke punten
  Misbruik maken van onwetendheid van mensen

  Zwakke punten
  Gebruik maken van zwakheden en onzorgvuldigheid van de doorsnee mens.

  Schandalige afzetterij

  Deze mensen hebben alleen een website. HUIZEN ZEKER NIET. ZE PLUKKEN WONINGEN VAN INTERNET....ZEGGEN ZOGENAAMD TE BEMIDDELEN. HAHA JA MET JOU BANKREKENING.
  DAN STAAT ER IN HUN VOORWAARDEN DAT JE BINNEN 2 WEKEN VAN JE ABONNEMENT AF KAN, MAAR ALSNOG FF BETALEN VOOR NIKS DIEN!

  DIT BEDRIJF MOET AANGEKLAAGD WORDEN. HET IS EEN SCHANDE!!!

  MENSEN LET OP NIET INSCHRIJVEN

  Sterke punten
  Helemaal niks. Lucht verkopen ze en trekken je bankrekening leeg

  Zwakke punten
  Lees hierboven teveel!!

Bezoek HuurwoningBemiddeling.nl

Schrijf een review