Huizenmarkt | Huurwoningen en huurhuizen in heel Nederland! Huur snel een woning via Huizenmarkt.nl - Huizenmarkt.nl

Reviews over Huizenmarkt.nl

  • Overzichtelijke en handige site om via te zoeken. Studio gevonden via huizenmarkt.nl

    Sterke punten
    nieuwste aanbod krijg je binnen via mail

    Zwakke punten
    niks te klagen want ben geslaagd

    Door Abbad op 20 januari 2019 Reageer
  • Het heeft even geduurd maar kreeg via email een update binnen met een woning die voldeed aan mijn woonwensen. Nouja,toen bezichtiging en ingepland etc..en woon er nu. Het werkt in ieder geval dus.

    Sterke punten
    Dat er leuke woningen voorbij komen

    Zwakke punten
    Dat het wel betaald is

    Door Marja op 10 oktober 2018 Reageer
  • Zeer goed ik heb een huis gevonden hier

    Sterke punten
    gevonden mijn nieuwe huis!

    Zwakke punten
    niks

    Door jkaczmarekju op 12 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Snel aan een kamer gekomen via deze site na een paar reacties. Erg tevreden

    Sterke punten
    alles

    Zwakke punten
    niks

    Door Haver op 24 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een afgesloten maandabonnement blijkt ineens een doorlopend abonnement te zijn. Telkens tegen het tarief dat geldt voor een maandabonnement. Als ik meer dan 1 maand abonnee wilde zijn, dan had ik wel een periode van 3 maanden afgesloten. Dat was voordeliger. Huizenmarkt.nl is niet voor reden vatbaar en blijft erbij dat ik een doorlopend maandabonnement heb afgesloten. Inclusief opzegtermijn moet ik 3 maanden betalen. De advertenties worden van andere sites gehaald (bijv. van makelaars), zonder dat deze hiervan op de hoogte zijn. Daardoor kan de informatie op Huizenmarkt.nl niet correct / compleet zijn.

    Sterke punten
    Reactie op min email berichten.

    Zwakke punten
    Huizenmarkt.nl geeft mij de indruk dat zij op een makkelijke wijze veel geld willen verdienen zonder enige ethiek.

    Door Frank op 15 mei 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Deze site heeft zogenaamd huizen te huur maar als je reageert moet je betalen voor wat zgn te huur staat.
    Ok maandabonnement genomen
    diverse huizen gereageerd. Maar minstens tien keer absoluut geen reactie. En dan vraag je hulp aan aan huizenmarkt en die geven ook geen gehoor.

    Kortom:
    aanbod: zeer slecht

    Service: is niet aanwezig

    Maandabonnement : ze blijven zeuren om te betalen terwijl ik allang al had opgezegd. Nu vijf maanden verder


    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Dit bedrijf is niet eerlijk bezig

    Door Charlie op 12 april 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je kan makkelijk zoeken en reageren op de woningen die je kan betalen in de buurt die je wilt en word goed geholpen met vragen.

    Sterke punten
    veel huizen
    goede hulp

    Zwakke punten
    geen klachten over huizenmarkt.nl

    Door Diana op 22 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Deze site is volgens mij wel de site die het complete aanbod heeft van alles huur in Nederland dus heb me hier ingeschreven. Het is niet heel makkelijk om een woning te vinden die betaalbaar is maar je kan onbeperkt reageren met een betaalde account. Ik heb zelf binnen een maand iets gevonden maar kan me voorstellen als je in de Randstad iets zoekt dat het langer duurt en je snel moet zijn met reageren.

    Sterke punten
    compleet aanbod

    Zwakke punten
    geen klachten

    Door Danielle op 25 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Pas op met deze site, je betaald namelijk altijd voor 2 maanden. Dit komt omdat ze 30 dagen opzegtermijn hanteren. Dus wees gewaarschuwd als je denkt een premium account voor n maand te nemen (want dat bieden ze aan)
    @huizenmarkt.nl, het is onnodig te reageren op mijn review dat opzeggen mijn eigen verantwoordelijkheid is blabla, want dat klopt. Ik had jullie voorwaarden beter moeten lezen. Het was naief van me er vanuit te gaan dat fatsoen nog bestaat. Lesson learned. Dit is enkel een waarschuwing voor anderen

    Sterke punten
    Lijkt veel aanbod te hebben

    Zwakke punten
    Aanbod bestaat vaak niet/is al verhuurd

    Door Annemarie op 24 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het lijkt misschien onmogelijk tegenwoordig maar is me wel gelukt: een woning vinden om te huren in Amsterdam.
    De concurrentie van andere woningzoekenden is flink in amsterdam dus de kunst is echt snel reageren op het nieuwe aanbod.

    Sterke punten
    veel nieuwe huizen steeds

    Zwakke punten
    geen klachten

    Door Fay op 10 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Thanks Huizenmarkt want ik heb me kamer via jullie gevonden.

    Sterke punten
    er staat gewoon heel veel aanbod op wat je nergens anders vind

    Zwakke punten
    je betaald er wel voor om de site volop te kunnen gebruiken

    Door Yoran op 25 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik moet zeggen dat ik skeptisch ben als ik moet betalen voor een website maar deze website heeft veel uniek aanbod en heb dan ook redelijk snel iets vonden via hen.

    Sterke punten
    veel uniek aanbod

    Zwakke punten
    betaald

    Door Timo op 21 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Had moeite om iets te vinden dus blij dat het gelukt is eindelijk

    Sterke punten
    veel huizen

    Door Jeremy op 16 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb een studio gevonden!

    Door Desiree op 6 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Deze site is tenminste eerlijk en laat je niet steeds opnieuw credits kopen maar onbeperkt contacten leggen. Goed!

    Sterke punten
    eerlijk

    Zwakke punten
    soms weinig info over huizen erbij

    Door Free Gaza! op 2 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Makkelijke manier om een kamer te vinden zonder dat je veel hoeft te betalen. Natuurlijk niet zo dat je ze in 1 keer voor het uitzoeken hebt maar je kan onbeperkt reageren dus snel zijn en je netjes voorstellen dan maak je een goede kans. Contact leggen ging relatief makkelijk, heb na 2 maanden een kamer in amsterdam gehuurd wat toch best een opgave is tegenwoordig.

    Sterke punten
    niet duur

    Zwakke punten
    geen klachten over de website, maar je moet er wel rekening mee houden dat je niet de enige bent die op de goede kamers reageert.

    Door Marco op 2 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De site met het meeste aanbod die ik kon vinden en je kan onbeperkt reageren met een premium account dus ideaal.
    Het beste wel op veel reageren want je bent niet de enige die een huis zoekt.

    Sterke punten
    huizenmarkt.nl heeft heel veel huizen dus grote kans dat je iets vind.

    Zwakke punten
    geen klachten

    Door Herman op 30 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ook ik heb op een woning gereageerd moest eerst lid worden oke gedaan maar kreeg geen respons op woningen waar ik op had gereageerd had wilde toen mijn lidmaatschap opzeggen maar steeds moet ik weer betalen ja u heeft nog steeds premium acount dat wat ik allang had stopgezet dus trap er niet in het is waaardeloos

    Sterke punten
    niks

    Zwakke punten
    alles

    Door hannie op 29 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De huizenjacht is geslaagd via huizenmarkt.nl, we hebben een nieuwe woning nog voor het nieuwe jaar. Top!

    Door Ron op 28 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • heb me ingeschreven op huizenmarkt en uiteindelijk een premium account genomen omdat ik enkele woningen zag waar ik interesse in had. Reageren kan makkelijk via de website. Reacties komen via de email terug dus dat is wel iets om op te letten.

    Door Julian op 23 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wilde jullie toch eventjes bedanken op deze manier!! Ben blij met me nieuwe woning, ga zo door

    Door Marco op 21 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het zoeken van een woning vind ik best duidelijk alhoewel soms de navigatie niet zo duidelijk is om de website. Je kan in ieder geval gemakkelijk een bericht sturen. Vervolgens moet je wel wachten tot je bericht terugkrijgt en dat duurde bij enkele verhuurders wel wat langer. Naar aanleiding van mijn interesseberichten heb ik bezichtigingen gepland. Sommige verhuurders zijn gewone mensen en andere makelaars. Ik had nog wel een fout mailtje van een betaling gekregen van de betaalprovider ofzo maar was netjes opgelost door de klantenservice.

    Sterke punten
    Voor iedereen wel wat denk ik met zoveel huizen

    Zwakke punten
    niks eigenlijk

    Door M. Zuidema op 21 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Woning gevonden via Huizenmarkt.nl en ga samenwonen met me vriend

    Sterke punten
    heel veel woningen
    niet los betalen per bericht

    Zwakke punten
    emails komen soms in me spam map

    Door Anne op 20 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Jaja deze site werkt hoor voor mij in ieder geval wel. Verhuurder een bericht gestuurd en op bezichtiging gegaan. werkt simpel!

    Door Thijs op 18 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Eerder problemen op marktplaats nooit geld daar vooraf overmaken voor een sleutel dat zijn oplichters!!
    Op de huizenmarkt heb ik veel reactie gestuurd en met succes want over 2 weken staat het plan we gaan verhuizen.

    Sterke punten
    Niet van die buitenlanders die de boel oplichten erop

    Door Fernande op 17 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Huizenmarkt.nl

Schrijf je eigen review over Huizenmarkt.nl