Huizenmarkt | Huurwoningen en huurhuizen in heel Nederland! Huur snel een woning via Huizenmarkt.nl - Huizenmarkt.nl

Reviews over Huizenmarkt.nl

  • Ik wilde snel met mijn vriend iets huren in Amsterdam wat niet heel makkelijk als je geen miljonair bent tegenwoordig Daarom heb ik me op een 3-tal huizensites ingeschreven.

    Op geen van de sites kreeg ik altijd reactie van de verhuurder maar dat zal misschien te maken hebben met de huidige staat van de verhuurmarkt.

    Het is uiteindelijk gelukt om bezichtigingen te plannen via huizenmarkt na ons budget wat omhoog bij te stellen en te reageren op duurdere woningen.

    Sterke punten
    veel aanbod

    Zwakke punten
    niet altijd reactie of pas laat

    Door Simone op 29 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • snel een kamer gevonden!

    Sterke punten
    veel aanbod

    Zwakke punten
    teveel mails en niet allemaal relevant

    Door Diederick op 26 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Twijfelde eerst of huizenmarkt.nl wel betrouwbaar was want sommige reviews lijken net advertenties zo positief.
    Ik heb in ieder geval een kamer gevonden via huizenmarkt dus ja het werkt.

    Sterke punten
    goede site

    Door Frank op 25 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • deze site is niet gratis! Je moet betalen om de site kunnen gebruiken.

    Sterke punten
    veel huizen

    Zwakke punten
    Je moet betalen om de site te kunnen gebruiken

    Door Chantal op 25 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Paar berichtjes gestuurd en bezichtigingen ingepland. Ging makkelijk(Rotterdam).

    Sterke punten
    snel contact

    Zwakke punten
    geen

    Door Michiel op 24 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb me geregistreerd bij Huizenmarkt.nl om het aanbod te kunnen zien. Uiteindelijk na enkele woningen te hebben gezien die we mogelijk wel wilden huren een premium account genomen. Na enkele reacties verstuurd te hebben we 2 bezichtigingen gepland en gister onze huurovereenkomst getekend.
    Dit was in Den Haag dus in een andere stad of dorp is het misschien moeilijker om iets te vinden.

    Sterke punten
    Er staat erg veel aanbod van woningen op en je krijgt dagelijks emails met nieuwe woningen.

    Zwakke punten
    Het nadeel vind ik de kosten maar dat neem ik voor lief omdat ik graag iets wil huren en het is nog altijd goedkoper dan een makelaar.
    De navigatie op de website vind ik soms onduidelijk en het was me niet duidelijk hoe ik emails moest uitzetten nadat ik een woning had gevonden.

    Door Veronique op 23 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 20 berichten ofzo gestuurd en niet altijd antwoord helaas. Wel enkele bezichtigen gepland en een studio in Haarlem kunnen huren.
    Je kan onbeperkt berichten sturen dus beste is echt op alles reageren wat interessant is.

    Sterke punten
    veel huizen
    Je kan onbeperkt berichten sturen

    Zwakke punten
    niet altijd antwoord van de verhuurder

    Door Ajax4life op 20 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Jammer dat je blijkbaar bijna niks kan huren met een uitkering dat hadden ze wel mogen zeggen!!
    2 keer afgewezen voordat ik iets vondt.

    Sterke punten
    veel woningen

    Zwakke punten
    moeilijk om te huren als je een uitkering heb.

    Door Samantha op 19 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • na 6 weken iets in Amsterdam gevonden dus erg tevreden was even bang dat het niet ging lukken.

    Sterke punten
    veel nieuw aanbod

    Zwakke punten
    soms mails niet in me inbox ontvangen

    Door Nathaniel op 18 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • My Huizenmarkt.nl review: Huizenmarkt.nl is not so easy to use as an expat. I had to input a fake dutch adress to register and the website is only in dutch. Support by email was ok. In Amsterdam where I was looking it is hard to find something so I sent a lot of messages for a month and managed to find something.
    Overall the proces of finding a house is difficult in The Netherlands but my experience with huizenmarkt.nl was positive besides the points mentioned earlier.

    Sterke punten
    -lots of houses
    -cheap option to find a house compared to a broker (but more work)

    Zwakke punten
    -only in dutch
    -not easy to register for expats
    -takes time to find a good rental

    Door Michael op 17 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb lange tijd met mijn gewoond in een koophuis en ben voor het eerst in 20 jaar tijd van huis gewisseld naar een huurwoning. Het zoeken van een woning via internet was voor mij nieuw. Ik vond het fijn dat de klantenservice mij hielp waar nodig maar wel jammer dat deze niet telefonisch bereikbaar was.
    Het zoeken via internet op huizenmarkt heeft mij geholpen en kan dit zeker aanraden ten opzichte van bijvoorbeeld de krant omdat je meteen het totale aanbod ziet.

    met vriendelijke groet,
    Mevr. Nooij

    Sterke punten
    Goedkoper dan een makelaar
    Vriendelijke klantenservice

    Zwakke punten
    Geen telefonische klantenservice

    Door Mevr. Nooij op 16 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na goede verhalen te hebben gehoord heb ik me ingeschreven bij Huizenmarkt en vanaf de dag na inschrijving ging het snel. Ik ben er gelijk actief mee aan de slag gegaan door te reageren op woningen en door gelijk alles wat me een leuke woning leek te mailen. Na redelijk wat reageren heb ik een aantal bezichtigingen kunnen plannen.

    Sterke punten
    Prettige website om te gebruiken

    Door Jim op 15 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • redelijke prijzen en via mail aantal leuke huizen ontvangen

    Sterke punten
    redelijk betaalbaare huurwoningen als je goed zoekt

    Zwakke punten
    veel mails

    Door Joke op 14 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ben zelf al even lid 1e woning niks geworden voldeed niet aan inkomen eis maar nu een 2e bezichtiging gepland en deze aanbieder is soepeler met inkomeneisen veel aanbod in tilburg

    Sterke punten
    veel aanbod tilburg

    Door sjannyyy op 10 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • wil jullie bedanken dat ik via jullie ons nieuwe huurhuis heb gevonden

    Sterke punten
    veel leuke huizen

    Zwakke punten
    geen

    Door Yvonne op 8 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vroeg me eerst af of huizenmarkt betrouwbaar is, dit vooral vanwege het grote aanbod, staan enorm veel huizen ook. Gelukkig heb ik snel een woning gevonden!! Danku

    Sterke punten
    veel aanbod

    Zwakke punten
    lastig navigeren

    Door Maarten op 2 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Huizenmarkt.nl

Schrijf je eigen review over Huizenmarkt.nl