Huizenmarkt.nl Review - Misleiding

Huizenmarkt.nl - Misleiding

1

Review:
Een afgesloten maandabonnement blijkt ineens een doorlopend abonnement te zijn. Telkens tegen het tarief dat geldt voor een maandabonnement. Als ik meer dan 1 maand abonnee wilde zijn, dan had ik wel een periode van 3 maanden afgesloten. Dat was voordeliger. Huizenmarkt.nl is niet voor reden vatbaar en blijft erbij dat ik een doorlopend maandabonnement heb afgesloten. Inclusief opzegtermijn moet ik 3 maanden betalen. De advertenties worden van andere sites gehaald (bijv. van makelaars), zonder dat deze hiervan op de hoogte zijn. Daardoor kan de informatie op Huizenmarkt.nl niet correct / compleet zijn.

Sterke punten:
Reactie op min email berichten.

Zwakke punten:
Huizenmarkt.nl geeft mij de indruk dat zij op een makkelijke wijze veel geld willen verdienen zonder enige ethiek.

1 Reacties

Datum: 19 mei 2018 - 4:50

Geschreven door: Huizenmarkt.nl

Beste Frans,

Als u een premium account bestelt staat er in grote dikgedrukte letters 'terugkerend' en geeft u zelf expliciet aan dat u een doorlopende overeenkomst wilt aangaat.
Enige onduidelijkheid hierover leek ons dan ook niet mogelijk. Vervelend dat dit door u toch zo werd ervaren.

Huizenmarkt.nl is de woningzoekmachine van Nederland. Wij verzamelen het aanbod onder andere via (directe) koppelingen met verhuurders en door intelligente zoekrobots. Hierbij updaten wij het aanbod op de website elk uur en is het aanbod daardoor accuraat en actueel.
Mocht u toch iets tegen zijn gekomen wat niet klopt dan kunt u dat via de website melden of een mailtje sturen naar [email protected]

Het is op elk moment mogelijk om vanuit uw account aan te geven dat u deze account weer wilt omzetten in een gratis account of u kunt ons hiervoor mailen.

met vriendelijke groet,
Huizenmarkt.nl Support

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review