123Wonen

Huurwoningen, de verhuurmakelaar 123Wonen, makelaar in kamers, huizen huren 123Wonen - De verhuurmakelaar van Nederland met landelijke dekking maar lokaal aanwezig. Wij bemiddelen bij de huur en verhuur van woningen. Voor zowel beleggers als woningcorporaties maar ook voor mensen die hun te koop staande woning via overbruggingsverhuur willen verhuren op basis van de Leegstandwet. Door onze landelijke dekking kan 123Wonen u van dienst zijn bij het huren of verhuren van een of meerdere woningen in geheel Nederland. Wij verzorgen zowel tijdelijke verhuur van woningen als verhuur van woningen voor onbepaalde tijd. U kunt kiezen voor kale huur, gemeubileerd huren of gestoffeerd huren. Als verhuurder van een woning krijgt u altijd een huurder die uitgebreid is gescreend middels een antecedentenonderzoek, meerdere credit checks en een identiteitscontrole om woonfraude te voorkomen. Voor huurders is het belangrijk dat wij hun begeleiden bij het vinden van hun droomwoning. Neem gerust vrijblijvend contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging.

123Wonen Reviews

  Vieze spelletjes met waarborgs

  Jammer dat een makelaar die over het algemeen niet slecht is vergeleken met de lelijke jungle van makelaars in Amsterdam zich met zulke zielige trucs bemoeit.

  Ik heb iets meer dan 1 jaar door hen gehuurd. 123Wonen trad op als beheerder voor mijn contract. Het appartement, waarin geen onderhoud was ooit gedaan en tijdens mijn huurperiode ook niet werd gedaan, werd volledig vies aan mij opgeleverd, wat ook werd bevestigd in hun leveringsrapport.
  Bij het uitchecken heb ik het huis helemaal schoon opgeleverd, met uitzondering van de douche, waar wat vochtplekken zaten, gemakkelijk te verwijderen met schimmelschuim in 5-10 minuten.
  Over het algemeen werd het huis aan de verhuurder geleverd schoner dan wat ik kreeg.

  Eerst probeerden ze de termijn van 14 dagen voor het terugbetalen van de borg uit te stellen, waarbij ze een niet-bestaande voorwaarde claimden waardoor de eigenaar 4 weken tijd had om te verrekenen.
  Bij het terugbetalen van de borg hielden ze 145,20 in voor een veronderstelde schoonmaakservice van 4 UUR (:D), gerechtvaardigd door een Excel "factuur".

  Dat was duidelijk oneerlijk en ongegrond, maar ze hielden vol dat het huis "erg vies" was en wilden heel graag 145 euro van mij beroven. Typische Amsterdamse goedkope bedelaars.
  Nadat ik duidelijk maakte dat ik mijn jurist erbij zou betrekken om mijn rechten te beschermen, stemden ze ermee in om mij het bedrag dat ze probeerden vast te houden zonder enige reden terug te betalen, wat bevestigt dat water ze probeerden onterecht was.
  Huur hier niet

  ---
  It's a shame that an agency that is generally not bad compared to the ugly jungle of agencies in Amsterdam is involved in such pathetic tricks.

  I rented for a bit more than 1 year with them. 123Wonen acted as managers for my contract. The apartment, in which zero maintenance had been done and was done during my tenancy, was delivered to me completely dirt, which was also confirmed in their check-in report.
  Upon check-out, I delivered the house completely clean, with the exception of the shower, where there was some humidity spots, easily removable with mold foam in 5-10 minutes.
  Overall the house was delivered cleaner to them than what was delivered to me.
  When returning the deposit, they withheld 145,20 for supposed 4 HOURS ( :D ) cleaning service justified by an Excel "invoice".
  Also, they tried to delay the term of 14 days to return the deposit claiming a non-existing rule of 4 weeks for the owner to do compensations.
  That was clearly unfair and without basis, but they insisted that the house "was very dirty" and really wanted to rob 145 Euros from me. Typical Amsterdam cheap beggars.
  After threatening to involve my jurist to have my rights protected, they agreed to pay me back the amount they were trying to hold for no reason, which confirms that they were wrong.
  Don't rent here

  Zwakke punten
  Eerlijkheid

  Gemeubileerd huurhuis

  Twee jaar geleden heb ik via 123 wonen een gemeubileerd huis gehuurd in Landsmeer, daarbij heb ik 9k euro als borg betaald ,meubels die in het huis stond was oud en stonk. Ik heb besloten om het voor twee jaar in garage die bij het huis hoorde op te slaan en mijn eigen meubel voorlopig te gebruiken. Bij het overdracht van de woning na afloop van me huurcontract heb ik alle oude meubels terug gezet zoals het destijds was op de foto’s vastgelegd door makelaar van 123 wonen. Verhuurders waren het niet eens met de staat van het huis , het was dus niet schoon genoeg en dat dus na een schoonmaak sessie van vakkundige schoonmakers die ik in heb gehuurd. Verhuurders eiste dat ik letterlijk voor al hun oude troep nieuwe vervanging moet kopen, waarbij de prijzen niet eens met aankoopbonnen werden beargumenteerd. Kunt u dat voorstellen? Kijk ! ons bed is betast, het kost je 800 tot 1200€ kijk ! Ons oude wc is aan het vervangen toe dat kost je 400 tot 600€ kijk er zit een schuur in de muur dat kost je 800 tot 1000 € . Ik was sprakeloos en volledig machteloos en 123wonen makelaar stond er gewoon bij met een domme glimlach op zijn gezicht. Op al mijn verzoeken om de uit-check tenminste volgens de door de makelaar zelf gemaakte in-check rapport te doen werden genegeerd. Dat alles werd dus gedaan maar met een reden = 9K borg rijker worden. Mijn advocaat is bezig ;) Ik raad niemand aan om via deze makelaar = oplichters huis te huren

  Sterke punten
  Ze kunnen goed liegen

  Zwakke punten
  Ze kunnen geen verantwoordelijkheid dragen

  Uitermate slechte ervaring..

  Zeer slechte ervaringen. Ik heb 6x via een verhuurmaatschappij een appartement bewoond, maar 123Wonen spant de kroon qua omgang met de huurder.

  Zwakke punten
  Communicatie, nazorg, druk zetten op jou als persoon.

  Fijne partij om mee te werken

  Goede juridische kennis en niet bang om huurders te wijzen op hun plichten.

  Sterke punten
  Vastberaden

  Zwakke punten
  Geen

  Erg goed makelaarskantoor

  Ik zat eerst bij een andere verhuurmakelaar, maar de overstap was een verademing. Alles goed geregeld en erg kritisch in screenen huurders.

  Sterke punten
  Echt goed

  Zwakke punten
  geen

  Blij met de huurwoning

  Zeer correct geholpen en hadden alle tijd voor ons

  Zwakke punten
  geen

  Geen aanrader...

  Positief:
  We hebben een appartement

  Negatief:
  Communicatie; je moet elke dag achter kun kont aanbellen, ik ben nog geen enkele keer teruggebeld wanneer dit belooft werd, idem als het gaat om bevestigingsmailtjes
  Duidelijkheid; elke keer een andere medewerker en een ander verhaal. Rondleiding bestond uit dat de deur open was gezet, geen informatie. Dat kwam van de verhuurder zelf, die eveneens niet te spreken was over de communicatie met 123wonen.
  Juistheid van gegevens: let erop dat ze op hun website hebben staan per direct beschikbaar, dit kan goed een maand duren voordat 123wonen het papierwerk heeft geregeld.

  Aanrader !

  Zeer goede ervaring met makelaar 123Wonen. Zeer pro-actief en uitstekende communicatie en advies. Wij zijn heel tevreden en zullen hun diensten zeker aanraden.

  Prima partij

  Goede ervaring met 123Wonen bij verhuur van onze woning tijdens verblijf in het buitenland.

  Alles wordt goed geregeld en ze willen ook wel wat extra's doen waar nodig!

  Sterke punten
  Hoogopgeleide verhuurmakelaars, goede juridische kennis, groot netwerk aan expat-zoekers

  Prima makelaar

  We zijn erg goed geholpen door het kantoor in Groningen, alle tijd en waren erg flexibel

  Sterke punten
  Flexibel

  Duur en je bent een nummer voor ze

  Hoge huurprijs voor een kleine locatie. Mailtjes met vragen worden niet serieus genomen en problemen wordt gevraagd zelf op te lossen. Wordt verder heel zakelijk met je omgegaan. Niet aanbevolen.

  Sterke punten
  Snel aan een woning geholpen

  Zwakke punten
  Te zakelijk
  Na het zoeken van een huis doen ze niet veel meer

  Pas op voor FRAUDE

  Pas op voor FRAUDE…
  Deze website wordt gebruikt voor FRAUDE door valse advertenties. Dit is voor Amsterdam de Pijp. Wanneer je op een adres reageert ​​en ze zeggen, sorry, dit wordt al verhuurd, MAAR ik heb een vriendin die haar appartement verhuurt, op de KUIPERSTSTRAAT, dan weet je dat het fraude is. Ze sturen je allerlei documenten op incl paspoort wat allemaal vervalst is. Ik heb al twee x mensen voor mijn deur gehad die veel geld hebben betaald aan huur en borg, die ze nooit terug zullen zien. Inmiddels al 3 x aangifte gedaan.

  Zwakke punten
  fraude gevoelig

  Verschrikkelijk slecht

  123wonen is niks waard kon ik min sterren geven meteen
  Gewoon meerdere woningen gereageert bij hun denk zelf tussentijd wel 30 woningen steeds gebruikelojke mail van ze alles ingevult en opgestuurd daarna hoor je totaal niks meer ervan gewoon hele slechte klanten service of terugkoppeling naar de mensen toe

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Zwakke punten
  Geen terug koppeling naar klanten toe niks meer horen van hun na aanbod woning OP de site

  Prima makelaar

  Goede ervaring met 123Wonen Groningen. Toppers die altijd voor je klaar staan

  Sterke punten
  Alles

  Zwakke punten
  Geen

  Avoid them please

  Highly not recommended agency. When it comes to tenants they check them like you will be donating a kidney, everything. When it comes to landlords, they do nothing. They rented me a place that had wrongly installed boiler, thankfully the installation didn’t leak, but as the national gas company explained the landlady decided to change it herself without checking afterwards. The safety of tenants is not important. Moreover, the landlady was passive aggressive throughout the entire rental period, 123wonen stand by her side regardless. She gave away my private information without my consent not to a plumber or technician that needs it, but to a complete stranger (for 123wonen it was not an issue, although it is a breach of the contract with them). Now the same landlady doesn’t want to give back the deposit, 123wonen brushed off this issue and told to me to use a lawyer to deal with it. While they re-listed the same property to let, they don’t want to help tenants that have on-going issues with the same landlady. They allow landlords to be abusive and steal money from tenants, but try not responding to their emails when they need something. They will stalk you until they get the reply. Once again, highly not recommended agency. I regret changing my previous flat and my agency, Van der Meulen Makelaars, because there are good estate agencies in Groningen, to which I cannot add 123wonen. Be aware people! Whatever 123wonen may respond, believe it or not, but I have lived through it people. They only care that you pay the rent. Of course, they may arrange for something to be fixed if your landlord agrees. However, don’t expect anything else that they would do for you. If there are real problems you have to deal with them yourself.

  Reageren nergens op!

  123Wonen Rdam reageert nooit maar dan ook nooit op verzoeken om terug te bellen! Waren geïnteresseerd in woning, zelfs bezichtigd, zouden teruggebeld worden door dhr visser of Patty. Nooit gebeurd, zelf tienmalen malen gebeld maar nooit iemand bereikbaar. Nu staat de woning opeens op de site?.......?

  Afschuwelijk 123wonen limburg

  Woning bezichtiging alles ging goed.mooi huis dus Papieren meegekregen netjes ingevuld met alle benodigde documenten opgestuurd+gemailed .
  Daarna totaal geen contact meer gehad.
  Maand verder en op mijn 20 mailtjes en 40 telefoontjes wordt niet gereageerd.

  Helaas maar verder gaan zoeken

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Alles

  Oppassen

  Ik heb twee verdiepingen in mijn pand verhuurd via 123wonen Amsterdam vanaf juni 2015. Ik heb keurig voor beide woningen een maand huur betaald aan 123wonen, maar daarvoor hebben ze geen enkele prestatie geleverd (behalve het vinden van huurders voor een van de woningen), Ik kreeg geen enkele reactie op mijn mails en ben zeer ongelukkig over de dienstverlening. Ik heb zelf een huurder gevonden voor één hoog maar door 123wonen laten regelen om juist van de sores af te zijn. Maar ze hebben helemaal niets gedaan.
  1) Ze hadden het zelfs te druk om de overdracht te doen. Beide woningen zijn betrokken op 31/5 en 1/6 door de nieuwe bewoners zonder de beloofde aanwezigheid van iemand van 123wonen.
  2) Na een maand is gebleken dat de bewoners niet eens mijn bankrekeningnummer wisten om de huur over te maken.
  3) Na twee maanden (begin augustus) is gebleken dat gas en elektra nog steeds door mij betaald worden. Ik had de meterstanden doorgegeven aan 123wonen en mijn hoofdreden om met hun in zee te gaan (ook voor beide woningen) was om te zorgen dat alle nodige handelingen verricht zouden worden. Dus advies en begeleiding van de overdracht.
  4) Nog later kwam ik erachter dat de gemeentebelasting nog niet geregeld was.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters.

Bezoek 123Wonen

Schrijf een review