Oppassen

Ik heb twee verdiepingen in mijn pand verhuurd via 123wonen Amsterdam vanaf juni 2015. Ik heb keurig voor beide woningen een maand huur betaald aan 123wonen, maar daarvoor hebben ze geen enkele prestatie geleverd (behalve het vinden van huurders voor een van de woningen), Ik kreeg geen enkele reactie op mijn mails en ben zeer ongelukkig over de dienstverlening. Ik heb zelf een huurder gevonden voor één hoog maar door 123wonen laten regelen om juist van de sores af te zijn. Maar ze hebben helemaal niets gedaan.
1) Ze hadden het zelfs te druk om de overdracht te doen. Beide woningen zijn betrokken op 31/5 en 1/6 door de nieuwe bewoners zonder de beloofde aanwezigheid van iemand van 123wonen.
2) Na een maand is gebleken dat de bewoners niet eens mijn bankrekeningnummer wisten om de huur over te maken.
3) Na twee maanden (begin augustus) is gebleken dat gas en elektra nog steeds door mij betaald worden. Ik had de meterstanden doorgegeven aan 123wonen en mijn hoofdreden om met hun in zee te gaan (ook voor beide woningen) was om te zorgen dat alle nodige handelingen verricht zouden worden. Dus advies en begeleiding van de overdracht.
4) Nog later kwam ik erachter dat de gemeentebelasting nog niet geregeld was.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Oplichters.

Bezoek 123Wonen Reviews over 123Wonen

1 reactie

Geachte heer,

Wij zijn een landelijk werkende franchiseorganisatie met kwaliteit hoog in het vaandel. De gang van zaken zoals u schetst is absoluut niet typerend voor de kantoren van 123Wonen, deze reactie komt dan ook vanuit het hoofdkantoor.

Wij kennen de door u geschetste casus niet. Wel kunnen wij u aangeven dat wij in februari 2016 afscheid hebben genomen van de toenmalige franchisenemer in Amsterdam, dit doordat er niet gewerkt werd conform de hoge 123Wonen norm. Het lijkt erop dat hij of iemand anders zich onterecht als 123Wonen kantoor heeft voorgedaan.

Wel willen graag uw casus tot op de bodem uitzoeken en u hiermee helpen. Als u uw naam en het betreffende adres stuurt naar [email protected] dan zullen wij verder uitzoeken wat er precies gebeurd is.

Met vriendelijke groet,
123Wonen Franchise

Bezoek 123Wonen Reviews over 123Wonen

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over 123Wonen
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden