Reviews van deze auteur

Oppassen

Review over 123Wonen

Ik heb twee verdiepingen in mijn pand verhuurd via 123wonen Amsterdam vanaf juni 2015. Ik heb keurig voor beide woningen een maand huur betaald aan 123wonen, maar daarvoor hebben ze geen enkele prestatie geleverd (behalve het vinden van huurders voor een van de woningen), Ik kreeg geen enkele reactie op mijn mails en ben zeer ongelukkig over de dienstverlening. Ik heb zelf een huurder gevonden voor één hoog maar door 123wonen laten regelen om juist van de sores af te zijn. Maar ze hebben helemaal niets gedaan.
1) Ze hadden het zelfs te druk om de overdracht te doen. Beide woningen zijn betrokken op 31/5 en 1/6 door de nieuwe bewoners zonder de beloofde aanwezigheid van iemand van 123wonen.
2) Na een maand is gebleken dat de bewoners niet eens mijn bankrekeningnummer wisten om de huur over te maken.
3) Na twee maanden (begin augustus) is gebleken dat gas en elektra nog steeds door mij betaald worden. Ik had de meterstanden doorgegeven aan 123wonen en mijn hoofdreden om met hun in zee te gaan (ook voor beide woningen) was om te zorgen dat alle nodige handelingen verricht zouden worden. Dus advies en begeleiding van de overdracht.
4) Nog later kwam ik erachter dat de gemeentebelasting nog niet geregeld was.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Oplichters.

reacties: