Kamers, studio's of appartement Groningen - DC Wonen Wij verhuren zeer diverse woonruimte in Groningen en andere steden. Bekijk hier onze actuele aanbod van te huren kamers, studio's en appartementen. Schrijf je gratis in!

DC Wonen Reviews

 • Als moeder van een studente heb ik een paar keer gebeld met vragen en elke keer werd ik netjes behandeld door verschillende medewerkers.
  Ze hebben me met alle geduld en duidelijke antwoorden verder geholpen, allemaal even vriendelijk en behulpzaam.
  Mijn dochter heeft dankzij hun een prachtige kamer. Heel erg bedankt voor jullie goede werk en ga zo door team dc wonen!

  Sterke punten
  Duidelijk
  Geduldig
  Behulpzaam

  Zwakke punten
  Geen

  Door Spoor op 29 mei 2020 Reageer
 • DC wonen ken ik via kamernet. Vorig jaar heb ik een gesprek gehad over de telefoon en alles leek goed te zijn. Omdat ik vorig jaar nog geen kamer nodig had, ben ik niet met DC wonen in zee gegaan.
  Echter, vorige week heb ik hen een e-mail gestuurd met de vraag of de desbetreffende kamer nog te bezichtigen was. Ja, dat kon nog volgens ene Steven. Hij vroeg mij om maandag langs te komen, maar omdat ik op die dag niet kon, heb ik de woensdag voorgesteld. Steven vroeg daarop of ik om 2 uur kon en ik heb daarop de afspraak bevestigd. Vervolgens was ik die woensdag bij de kamer waar ik moest zijn, ong. 10 minuten van te voren en er was nog niemand. Een bewoner deed open en had me binnengelaten. Ik heb binnen zitten wachten tot er iemand zou komen, maar kwart over 2 was er nog steeds niemand. Daarom ben ik met het kantoor gaan bellen. ik draaide het nummer, maar er werd niet opgenomen. Ik kreeg alleen de alom bekende piepjes. Daarop had ik besloten om nog een kwartier langer te wachten, maar ja hoor, ook om half drie was er nog niemand te bekennen. Daarom ben ik maar weggegaan, maar ondertussen heb ik wel mooi aardig wat geld uitgegeven aan de reiskosten die ik moest maken om er te komen..... Dus mensen, ga niet in zee met dit bedrijf van jan snot!

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Niet komen opdagen.
  Niet de telefoon oppakken.
  Niet duidelijk aangeven welke kamers wel en welke niet meer beschikbaar zijn.

  Door Lilian op 21 juni 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek DC Wonen

Schrijf je eigen review