Huur en verhuur van kamers, appartementen, studio's en huurwoningen in Eindhoven, Tilburg en Den Bosch - RNC wonen Via RNC Wonen huurt of verhuurt u eenvoudig en snel een appartement, studio, kamer of huurwoning in Den Bosch, Tilburg of Eindhoven | Ruim aanbod huurwoningen en kamers in Tilburg, Den Bosch en Eindhoven

RNC Wonen Reviews

  Slecht

  Nog steeds de gestolen borgsom niet teruggehad. Remco aarts steelt de borg en pararius florine medewerker steunt hem. Fiod doet ook niets. Je moet voordat je wilt verhuizen stoppen huur te betalen want je krijgt je borg niet terug. Remco en christel koning zullen zeggen dat je het terugkrijgt na verhuizen maar dat is oplichterij. Na indiening van de sleutels reageren ze nergens meer op. Na lang bedelen van jouw kant durft remco aarts te zeggen dat hij je niets hoeft te betalen en dat hij dat nooit van plan was geweest.

  Sterke punten
  Diefstal

  Diefstal en pesterijen

  Oplichter Rnc wonen Remco Aarts en betaalt beloofde borg niet terug. Precies onder de 500 euro omdat hij vaker steelt en je een advocaat om hulp zal vragen. Hij weet natuurlijk dat advocaten je niet zullen bijstaan voor terugvordering van een bedrag onder de 500 euro. Hij faciliteert prostitutie, pest medebewoners samen met zijn andere criminele huurders, zoals hier uit de reviews al blijkt. Zijn handlangers: brit van iersel, christel koning, Britney van herk, c.mertz en blokkeren je als je je geld vraagt of dat je spamt. Discrimieert de zwakkeren zodat hij en andere criminele bewoners volledig op die zwakkeren los kunnen gaan.

  Sterke punten
  Diefstal, intimidatie, pesten

  Zwakke punten
  Diefstal, intimidatie, pesten

  Fijne samenwerking!

  Al meerdere jaren verhuur ik mijn huizen vij RNC Wonen. Toch probeer ik betrokken te blijven bij mijn huurders.
  Wanneer ik dan ook mijn huurders spreek dan zijn ze zonder uitzondering altijd zeer tevreden over het contact wat ze met RNC Wonen hebben.
  Met name de persoonlijke benadering en het meedenken wordt vaak genoemd!
  Daarom raad ik verhuurders en ook huurders aan om met deze fijne partij zaken te doen.

  Sterke punten
  Communicatie en meedenken met alle partijen

  Crime oplichters,babbeltrucs

  Oplichter Rnc wonen Remco Aarts en betaalt beloofde borg niet terug. Hij doet mee met pesterijen van huurders door andere overlastgevende criminele huurders. Hij doet aan babbeltrucs, schaamteloos bedrog en verzinsels, bovendien faciliteert hij prostitutie.Scheldt op aspirant huurders die na bezichtiging toch maar afzien van het huren van zijn studios. Zijn handlangers: brit van iersel, christel koning, Britney van herk en blokkeren je als je je geld vraagt.

  Zwakke punten
  Verzinsels, bedrog, misleiding, oplichters, discriminatie, misbruik en uitbuiting van jonge alleenstaande mensen.

  Slechte communicatie

  Ik ben totaal niet te spreken over RNC wonen. Vaak kwam er een klusjesman voor zaken waar we niet naar vroegen met een aankondiging op de avond van te voren. Verder betaal je voor veel services waar je niet om vraagt of die je amper krijgt. Na confrontatie krijg ik hele kinderachtige reacties van mijn contactpersoon.

  Zwakke punten
  Communicatie, prijs, snelheid, professionaliteit

  Pandjesmelkers eerste klas

  Iets minder dan 1,5 jaar een kamer gehuurd bij dit bedrijf. Altijd wel snel qua reactie en het oplossen van eventuele gebreken in het huis. Het is echter wel mega duur, en hoewel je een voorschot betaalt op de servicekosten zullen deze veel hoger uitvallen. In principe zijn verhuurders ook verplicht een overzicht te sturen rond juli van je verbruik. Dit hebben ze bij mij nooit gedaan, dus dat was een onaangename verassing toen ik wegging. In totaal kwam er maandelijks zo'n 100 euro aan servicekosten bij. Ik woonde hier overigens niet 7 dagen per week, in het weekend en in de vakantie was ik hier niet. Dus dan heb je wel een beeld van hoe ongelofelijk hoog de servicekosten zijn: ruim 215 euro per maand voor een persoon voor een kamer van 35m2. Wat ze echter wél meteen in juli konden regelen was de huurverhoging. Je betaalt hier ook een maandelijks bedrag voor een schoonmaakster die wekelijks zou moeten komen die hier ongeveer een keer per twee maanden was.

  Ik heb overigens nog geen 30 dagen na de afrekeningsmail waarin een bedrag van 150 euro genoemd wordt (wat dus min de borg is) een mail dat ik een bedrag open heb staan van 1107,- met nog 15 euro administratiekosten erboven op (dus 1123) want ik heb zogenaamd te laat betaald. Dus heel gek hoe ineens ze niet meer weten dat mijn borg er vanaf zou moeten gaan en de kosten ook nog eens van 1150,- naar 1107,- zijn gegaan. Wekt wantrouwen op.

  Zwakke punten
  Overprices, komen niet na dat ze per juli een overzicht hadden moeten sturen van de service kosten. Brengen extra kosten in rekening nog voordat de betaaldatum verstreken is. Kosten zijn ineens anders en ze vergeten kennelijk dat ze mijn borg ook nog hebben.

  Mishandeling en bedrog

  De fixatie op mij door de man boven is nooit gestopt. Hij valt me nog steeds lastig. Opzettelijk hard trappen op de plek op de vloer boven mij als hij me er precies onder hoort praten, springen voor m'n kamerdeur van de trap, rennen op de trap snachts. Nog steeds bonken met gewichten. Dagelijks tegen vier of vijf uur s ochtends tot twaalf snachts of later. Op en neer rennend op de trap. Alles luid hoorbaar zelfs met de beste gehoorbescherming in. Geen geluidsisolatie want verhuurder vindt het duur. Autos duidelijk hoorbaar, medebewoner die fluistert, onderbewoners in de winkel. Niet te doen. Bijslapen of weer gaan slapen lukt niet. Het pand is niet geschikt voor bewoning, laat staan voor zoveel mensen en al helemaal niet voor gewichten en trap rennen. De rust waar huurders voor betalen en recht op hebben bestaat gewoon niet op deze manier.

  Amper slaap, hoofdpijn de hele dag en ziekte daardoor. Zorgen maken over die intimiderende Pool die in een gehorig houten huis boven mij met gewichten loopt te stampen en dreunen, snachts ook.
  Mishandeling.

  Het is zinloos dat ik als enige steeds dan op sokken extra zachtjes loop, in principe met bijna alles muisstil probeer te zijn, dus daarmee ben ik gestopt. Daarom hoorden ze me niet lopen eerder, ik deed extra moeite. Het is heel makkelijk om sokken te dragen en niet te stampen, anderen niet te intimideren, het feit dat deze Polen dat laten is omdat ze dat niet willen doen. Praten is zinloos, ze weten beter maar weigeren. Anderen heb ik ook rustig horen lopen die hun kamer in gingen voor onderhoud. Het gestamp is dus bewezen opzettelijk en onnodig. Niemand gaat bovendien met gewichten aan de slag in een houten huurhuis. Ook nadat verhuurder met Polen sprak blijven ze daarmee doorgaan. Pure opzet en mishandeling van mij daarmee.

  Inmiddels heb ik meer dan tweehonderd euro uitgegeven op zoek naar andere woonruimte maar woonruimte is vooralsnog bezet/ik werd niet gekozen.

  Het contract staat dat woonruimte is voor 1 persoon. Lwugens, er is gewoon al een groep die overheerst en dat zijn die Polen. Vanaf dag 1 waren ze overlast en met veel teveel hier wonend tegen het contract in. Het is hun keuken, hun koelkast, hun wasmachine en hun droger. Dit is gewoon hun huis. Verhuurder zei dat die man met gewichten/intimidatie was gestopt. Dat hij met hem zou praten. Dat is geen permanente oplossing. Die Pool heeftentale gedragsproblemen. Je kan hem niet veranderen. Geen enkel sociaal/normaal type loopt te intimideren, lang staan in het donker voor mijn deur, anderen verhinderen te rusten en gebruiken waar ze voor betalen, achterna lopen omdat hij niet wil dat je verwarming oid aanraakt. Mijn leven wordt hier goed verziekt. Ik kom nu dan alsnog duurder uit per maand door de onvoorziene kosten. Ook wegens de mentale belasting met deze personen met gedragsproblematiek eist een zware tol. Ik ben belast met hun problemen, afhankelijk van hun kan ik pas even rusten. Elke dag moet ik wachten tot die Polen boven me eindelijk rustig zijn en stoppenet stampen/dreunen, schreeuwen in het trappenhuis/rennen. Bezoeken zouden 24 uur tevoren worden gemeld. Verhuurder komt zelf een kamer van een bewoner in die uitdrukkelijk dat niet wil omdat hij niet thuis is. Er is geen schoonmaakservice, terwijl dat er ook zou zijn. Gebreken aan het gehuurde en steeds stroom en lichtuitval. Steeds moet verhuurder met groepen vreemden en smoesjes op je kamer. Dringt hij zich op ook als je ziek bent of moet werken. Wordt je door hem lastig gevallen. Het contract komt niet overeen met de werkelijkheid. Ik lijd eronder, heb in vertrouwen ondertekend. Ik betaal met m'n gezondheid en veel teveel aangezien de afspraken niet zijn nagekomen en ik de enige ben die me eraan houd. De Polen wonen alsof het koningen zijn. Andere bewoners mogen niet met z'n velen huren, maar de Polen wel. Echt een misselijkmakende zooi die je nooit van je leven wil meemaken na onmogelijk lang zoeken naar goede woonruimte en een betrouwbare verhuurder. Andere woonruimte mét betrouwbare verhuurder is moeilijk te vinden en kost veel energie inzet en geld vooral. Verhuurders zijn overwegend onbetrouwbaar wegens de huizenmarkt crisis, vertrouw ik RNC denk ik eindelijk iets goeds te hebben gevonden en blijkt het toch nog een hel te zijn.
  Het is slecht met en ik zou er nooit van mijn leven zijn gegaan had ik dit geweten. Dit is misleiding, verhuurder wist dat hij mij zou laten lijden onder de wensen van deze Polen die hij op handen draagt.

  Luisteren niet

  Ze blijven je benaderen ondanks herhaald verzoek dit niet te doen

  Sterke punten
  Ken ik niet

  Zwakke punten
  Ze blijven je benaderen ondanks herhaald verzoek dit niet te doen

  Goede en snelle hulp!

  Ik was heel urgent op zoek naar een appartement en RNC Wonen heeft mij hier heel snel en vriendelijk mee geholpen! Ontzettend bedankt team RNC Wonen!!!

  Sterke punten
  Klantvriendelijkheid en communicatie

  Slechtste huurbemiddelings bedrijf ooit

  Slechtste huurbemiddeling ooit regelen alles zo slecht niet normaal.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Crooks and Bums in RNC wonen

  They pay back NO Deposits!!!!!!!
  After 3 months that I moved out their doghuis, having an excellent outgoing inspection 🤬😡😈

  Good service

  We recently rented a apartment in Tilburg via RNC Wonen. We are very happy with their service. The team was quick in response to any questions, they especially helped in explaining the contract details in English. The house is also well maintained. Their team member Britney was extremely friendly, cooperative and patient while finalising the house.

  Sterke punten
  Professional, quick response, helpful

  Good service and maintenance

  RNC offers good service and maintenance. They work with a local handymen who offer good fixes for repairs/problems. Therefore I'm very satisfied with RNC. Owner Remco is good to reach by phone.

  Sterke punten
  Service, maintenance, phone reachability, good administration and documentation

  Zwakke punten
  Mediation costs

  Slechste services

  Al jaren last van lekkages in meerdere kamers word niets mee gedaan. Keer op keer aangegeven en we worden iedere keer naar een ander toe verwezen. Komt beloftes niet na! Super slecht bereikbaar! Beantwoord de emails ook niet.

  Sterke punten
  Beloftes niet na komen!

  Zwakke punten
  Slechte services en bereikbaarheid

  prostitutie

  ik huur ook n kamer van RNC,we leven met meerdere bewoners in het pand!!en zijn enorm teleurgesteld en wel hierom!!er wordt prostitutie "zelfs travestieten" bedreven!!!!!1 pers regelt het klanten verkeer enzo en veroorzaakt ook overlast!!!wij als bewoners zijn het hier goed beu en zijn eral 1 jaar mee bezig om dit te doen keren helaas zonder resultaat???en RNC geeft niet thuis en houdt de genoemde persoon zelfs de hand boven het hoofd asociaal gewoon!!hoop dat aanstaande huurders dit niet hoeven te beleven of ervaren🤢

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  genoeg

  Goede hulp

  Wij zijn heel erg blij met het rnc wonen ze hebben ons super geholpen en in een week tijd een plekje gekregen zo snel hebben we het nog nooit mee gemaakt\\r\\n\\r\\nSuper bedankt

  Sterke punten
  Snelle hulp\\r\\nSpantaan \\r\\n

  Very satisfied service

  I would like to recommend RNC to anyone who is looking for rented apartment.

  Sterke punten
  Timely response

  Geldklopperij

  Had een woning gevonden via Huurexpert.nl netjes 20 euro betaald om te reageren, dit is dan ook gelukt. Krijg ik toch ineens een mail van RNC dat de woning beschikbaar is, en voor een bezichtiging op hun site moet registeren voor 35 euro. Heel gek, ik had toch al gereageerd via een andere site? De dame aan de telefoon legde mij uit dat het hun woning is, en huurexpert helemaal los staat van RNC.. nou vind ik dat een krom verhaal, gezien ze ineens mijn mailadres hadden en mijn reactie op de woning. Voor een bezichtiging moest ik ook echt bij hun betalen, ookal had ik gereageerd via Huurexpert. Als je gegeven doorgemaild krijgt van een andere huursite heb je wel degelijk een samenwerking! En sta je NIET los van die andere site, bedroeven dat er zo misbruik gemaakt wordt van mensen die in nood een woning zoeken. Een afspraak voor bezichtiging maken via huurexpert, de site waar ik voor betaalde en mijn reactie op was geplaatst was niet mogelijk, niet kan enkel via hen. Beste RNC ik geloof niet dat jullie woningen gratis en voor niets op andere sites geadverteerd worden, dat zou wel heel makkelijk verdienen zijn he.

  Sterke punten
  /

  Zwakke punten
  /

  The WORST by far!

  1st of all when i registered to RNCwonen i send mail for a room near to tilburg reeshof. We scheduled an appointment and i went to see the house (literally it was 15 people waiting for this house as an result we didn't had time and SPACE to check the house like we wanted.After that i send every document was required but they did't even replayed to me. Since then i called them to ask for a couple of rooms i found on the website and everything was rented (Their game to make you pay to houses that doesn't even exist and imagine it was in the 1st page, i dont want to imagine about the rest of the 4 pages they have). Moreover they uploaded some new houses i send them many messages but they didn't even replied!!!!! The worst service i've ever seen in my life (yes i mean it).

  Sterke punten
  none

  Zwakke punten
  everything

  Bedroevend

  Laatst heb ik mijn eerste bezichtiging gepland. Ik kwam binnen voorgesteld en daarna zei niemand wat. Gewoon dode stilte dus heb maar beetje het gesprek moet leiden. Daarna heb ik paar vragen gesteld om een gesprek op te starten over hoeveel vierkante meter de studio was. De makelaar wist het niet??? daarna vroeg ik wat voor energie label de studio heeft. makelaar wist het weer niet??? ik vind dit bedroevend dus dikke 1 star gefeliciteerd.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Slechte makelaar die geen onderzoek heeft gedaan en niet in staat was om vragen te beantwoorden.

  Nette verhuur van mijn panden.

  RNC Wonen heeft tot nu toe altijd nette en goed betalende huurders voor mij gevonden. Top bedrijf met leuke mensen!

  Top verhuurder!

  Huur nu al 7 jaar een woning via RNC Wonen en dit gaat altijd zeer netjes! Problemen worden adequaat opgelost en ik heb echt service tot over de drempel ervaren!

  opgelicht

  als verhuurder krijg ik wel facturen, en betaal die ook, maar er wordt geen tegenprestatie voor geleverd.

  Goed voor het programma opgelicht!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  niet leveren

Bezoek RNC Wonen

Schrijf een review