Huur en verhuur van kamers, appartementen, studio's en huurwoningen in Eindhoven, Tilburg en Den Bosch - RNC wonen Via RNC Wonen huurt of verhuurt u eenvoudig en snel een appartement, studio, kamer of huurwoning in Den Bosch, Tilburg of Eindhoven | Ruim aanbod huurwoningen en kamers in Tilburg, Den Bosch en Eindhoven

RNC Wonen Reviews

  • Wij zijn heel erg blij met het rnc wonen ze hebben ons super geholpen en in een week tijd een plekje gekregen zo snel hebben we het nog nooit mee gemaakt\\r\\n\\r\\nSuper bedankt

    Sterke punten
    Snelle hulp\\r\\nSpantaan \\r\\n

    Door Sammy van poppel op 9 maart 2020 Reageer
  • I would like to recommend RNC to anyone who is looking for rented apartment.

    Sterke punten
    Timely response

    Door Kalpesh Prajapati op 3 maart 2020 Reageer
  • Had een woning gevonden via Huurexpert.nl netjes 20 euro betaald om te reageren, dit is dan ook gelukt. Krijg ik toch ineens een mail van RNC dat de woning beschikbaar is, en voor een bezichtiging op hun site moet registeren voor 35 euro. Heel gek, ik had toch al gereageerd via een andere site? De dame aan de telefoon legde mij uit dat het hun woning is, en huurexpert helemaal los staat van RNC.. nou vind ik dat een krom verhaal, gezien ze ineens mijn mailadres hadden en mijn reactie op de woning. Voor een bezichtiging moest ik ook echt bij hun betalen, ookal had ik gereageerd via Huurexpert. Als je gegeven doorgemaild krijgt van een andere huursite heb je wel degelijk een samenwerking! En sta je NIET los van die andere site, bedroeven dat er zo misbruik gemaakt wordt van mensen die in nood een woning zoeken. Een afspraak voor bezichtiging maken via huurexpert, de site waar ik voor betaalde en mijn reactie op was geplaatst was niet mogelijk, niet kan enkel via hen. Beste RNC ik geloof niet dat jullie woningen gratis en voor niets op andere sites geadverteerd worden, dat zou wel heel makkelijk verdienen zijn he.

    Sterke punten
    /

    Zwakke punten
    /

    Door Marlot op 12 februari 2020 Reageer
  • 1st of all when i registered to RNCwonen i send mail for a room near to tilburg reeshof. We scheduled an appointment and i went to see the house (literally it was 15 people waiting for this house as an result we didn't had time and SPACE to check the house like we wanted.After that i send every document was required but they did't even replayed to me. Since then i called them to ask for a couple of rooms i found on the website and everything was rented (Their game to make you pay to houses that doesn't even exist and imagine it was in the 1st page, i dont want to imagine about the rest of the 4 pages they have). Moreover they uploaded some new houses i send them many messages but they didn't even replied!!!!! The worst service i've ever seen in my life (yes i mean it).

    Sterke punten
    none

    Zwakke punten
    everything

    Door Symeon B. op 10 juli 2019 Reageer
  • Laatst heb ik mijn eerste bezichtiging gepland. Ik kwam binnen voorgesteld en daarna zei niemand wat. Gewoon dode stilte dus heb maar beetje het gesprek moet leiden. Daarna heb ik paar vragen gesteld om een gesprek op te starten over hoeveel vierkante meter de studio was. De makelaar wist het niet??? daarna vroeg ik wat voor energie label de studio heeft. makelaar wist het weer niet??? ik vind dit bedroevend dus dikke 1 star gefeliciteerd.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Slechte makelaar die geen onderzoek heeft gedaan en niet in staat was om vragen te beantwoorden.

    Door Mike op 24 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • RNC Wonen heeft tot nu toe altijd nette en goed betalende huurders voor mij gevonden. Top bedrijf met leuke mensen!

    Door Karin Scheld op 14 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Huur nu al 7 jaar een woning via RNC Wonen en dit gaat altijd zeer netjes! Problemen worden adequaat opgelost en ik heb echt service tot over de drempel ervaren!

    Door D. Van Gaal op 14 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • als verhuurder krijg ik wel facturen, en betaal die ook, maar er wordt geen tegenprestatie voor geleverd.

    Goed voor het programma opgelicht!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    niet leveren

    Door J.H. Vogel op 8 december 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek RNC Wonen

Schrijf je eigen review