Reviews van deze auteur

Pandjesmelkers eerste klas

Review over RNC Wonen

Iets minder dan 1,5 jaar een kamer gehuurd bij dit bedrijf. Altijd wel snel qua reactie en het oplossen van eventuele gebreken in het huis. Het is echter wel mega duur, en hoewel je een voorschot betaalt op de servicekosten zullen deze veel hoger uitvallen. In principe zijn verhuurders ook verplicht een overzicht te sturen rond juli van je verbruik. Dit hebben ze bij mij nooit gedaan, dus dat was een onaangename verassing toen ik wegging. In totaal kwam er maandelijks zo'n 100 euro aan servicekosten bij. Ik woonde hier overigens niet 7 dagen per week, in het weekend en in de vakantie was ik hier niet. Dus dan heb je wel een beeld van hoe ongelofelijk hoog de servicekosten zijn: ruim 215 euro per maand voor een persoon voor een kamer van 35m2. Wat ze echter wél meteen in juli konden regelen was de huurverhoging. Je betaalt hier ook een maandelijks bedrag voor een schoonmaakster die wekelijks zou moeten komen die hier ongeveer een keer per twee maanden was.

Ik heb overigens nog geen 30 dagen na de afrekeningsmail waarin een bedrag van 150 euro genoemd wordt (wat dus min de borg is) een mail dat ik een bedrag open heb staan van 1107,- met nog 15 euro administratiekosten erboven op (dus 1123) want ik heb zogenaamd te laat betaald. Dus heel gek hoe ineens ze niet meer weten dat mijn borg er vanaf zou moeten gaan en de kosten ook nog eens van 1150,- naar 1107,- zijn gegaan. Wekt wantrouwen op.

Zwakke punten
Overprices, komen niet na dat ze per juli een overzicht hadden moeten sturen van de service kosten. Brengen extra kosten in rekening nog voordat de betaaldatum verstreken is. Kosten zijn ineens anders en ze vergeten kennelijk dat ze mijn borg ook nog hebben.

reacties: