Kamernet is een website waar mensen kamers kunnen zoeken en aanbieden in Nederland. De site richt zich vooral op studenten, maar is ook geschikt voor werkenden en expats die op zoek zijn naar tijdelijke of permanente huisvesting.

Op de homepage van Kamernet kun je een zoekopdracht invoeren voor een kamer in een specifieke stad of regio. Je kunt ook zoeken op basis van de huurprijs, het type huisvesting (bijvoorbeeld een kamer in een appartement of een studio), het aantal beschikbare kamers en het aantal personen dat je wilt huisvesten.

Er zijn ook verschillende filters beschikbaar om je zoekopdracht te verfijnen, zoals de afstand tot openbaar vervoer, de afstand tot het centrum van de stad, de afstand tot universiteiten en het aantal maanden dat de kamer beschikbaar is.

Als je een geschikte kamer hebt gevonden, kun je contact opnemen met de verhuurder via de website. Er is ook een optie om direct te boeken als de kamer beschikbaar is voor directe bewoning.

Naast het zoeken naar kamers, kun je op Kamernet ook zelf een kamer aanbieden. Hiervoor dien je je eerst te registreren op de website. Als verhuurder kun je vervolgens foto's uploaden van de kamer en informatie toevoegen over de beschikbare voorzieningen, zoals internet, wasmachine en droger.

Al met al is Kamernet een handige website voor mensen die op zoek zijn naar een kamer in Nederland, of voor verhuurders die een kamer willen aanbieden. De website biedt een grote hoeveelheid aan zoekfilters en opties om te helpen bij het vinden van de perfecte huisvesting.


Kamernet Reviews

  weggegooid geld kamernet tenzij je vrouw van 20 bent

  na 5 weken overal op reageren de moed maar opgegeven, 90% van de kamerverhuurders reageert nergens op, het lijkt wel op NEP kamers die er alleen maar staan om aanbod te kunnen laten zien. Verder is het laakbaar dat ouwe mannen alleen hun kamer willen verhuren aan meiden 18-30 jaar om naar te gaan zitten gluren ! Vaak ook kamerverhuur waar je niet mag inschrijven, dus illegaal wonen eigenlijk, en daar werkt kamernet gewoon vollop aan mee. Ik ben een gewone NL jongeman van 38 jr met een vast dienstverband maar het lukt echt niet om een kamer te vinden, volgens mij is meer dan de helft nep aanbod, puur als lok-kamer. De positieve revieuws zet ik erg mijn twijfels bij ook.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  90% reageert nergens op, veel kamers staan er jarenlang op en de eigenaar reageert nergens op, dit lijkt op nep aanbod puur om aanbod te kunnen laten zien terwijl het niet te huur is.
  veel oude gluur viezerikken die alleen aan meiden 18-30 jaar willen verhuren, puur discrimminatie dus.
  En veel illegale verhuur , dus inschrijven verboden, een voedingsbron voor illegalen en crimminelen waar kamernet aan meewerkt

  oplichters

  Er staat je moet een premium account hebben wil je reageren zo dat heb ik gedaan. Echter waren er geen kamers beschikbaar erg jammer. Er stonden recensies dat het goed was. Ik bel hun op zeggen ze: alles is verhuurd en komen geen nieuwe bij dit is om echter een beeld er van te krijgen.

  Ik ben dus boos en voel me opgelicht. Een student heeft het niet breed en ik ook niet. Wil ik graag mn geld.

  Sterke punten
  Vrijwel niks

  Zwakke punten
  Niks te huren

  A company that cares about the profit

  Shameful company. You have to pay for everything. If you want to react to an advertisment you have to pay extra or wait two days. In a busy city the last thing is not an option so, for every advertisement that you react you need to pay a few euros on top of the 20 for the account.

  Well, you might say that they kind of control the rooms, but this is not the case. I reacted to an advertisement that wanted contact by email instead. It looked like a fine appartment but he was abroad and the only posibility to get it was to send the money and then receive the keys. Was it a fraud? Well, I didn´t have a way to know it so I didn´t take the risk. Wich says a lot about the quality of the advertisers of kamernet.

  But the best part is yet to come. Accoring to their conditions when the account expires it is automatically renew. In my case I was busy with moving so I did not realized that they had charged the money until it was two late. I contact them and their answer was that if i refused to pay they will prosecute me. By the way I found somewhere that this practice is illegal, accoring to Dutch law DCC 6:233; as directed by EU Directive 2011/83/EC being an unfair commercial practice.

  The ammount of advertisments it´s ok, but compared to facebooks groups is also really small.

  So, not a cheap company, not a secure place, not a fair company, an awful customer service, inmoral politics and not the biggest offer. What is their good point?

  Sterke punten
  They are easily found

  Zwakke punten
  Expensive
  Secure? (I don´t know for sure, since I refused to pay the advertiser by email)
  Customair service
  Unmoral atomatical renewal politics

  Kamernet is een oplichter

  Op 17-08-2014 is via de website van Kamernet door onze zoon een Premium-Basic account aangemaakt. De eerste betaling is via iDEAL van onze bankrekening gedaan en was bedoeld als een eenmalig bedrag van €19.

  Sinds augustus 2014 tot met 27 maart 2015 heeft Kamernet vanaf onze rekening elke 15 dagen €19 een onrechtmatige incasso gepleegd. Wij als rekeninghouders hebben geen schriftelijke toestemming gegeven voor automatische incasso.
  Wij hebben geen enkel formulier of een andere overeenkomst met Kamernet ondertekend.

  Vanaf het begin van een overeenkomst overtreedt Kamernet de wet door geen automatische incasso formulier toe te sturen en laten ondertekenen.

  Kamernet gaat niet inhoudelijk op onze vragen in.

  Onze advies: GEEN ZAKEN DOEN MET KAMERNET.NL. DAT ZIJN ECHTE OPLICHTERS!

  De automatische e-mails van Kamernet kwamen in de spambox van onze zoon terecht. Daardoor was hij niet op de hoogte gesteld, dat hij met jullie een overeenkomst is aangegaan en zeker niet dat het een abonnement betreft. Hier is dan ook sprake van onvolledige informatie verschaffing en gebrekkig dienstverlening.

  Zwakke punten
  Als klant praat je tegen de muur!

  They are thieves!

  You pay their services for 15 days. They automatically subscribe you indefinitely, and they take every 2 weeks money from your bank account. They notice you after it is too late to stop this subscription.

  Sterke punten
  - they seem to have a lot of options

  Zwakke punten
  - They automatically subscribe you indefinitely, and they take every 2 weeks money from your bank account
  - They notice you after it is too late to stop this subscription

Bezoek Kamernet

Schrijf een review