Reviews van deze auteur

na twee keer bezichtigen mijn kamer gevonden

Review over Kamernet

zag echt leuke kamers en toen ik een account genomen bij kamernet en ook gereageerd. Ik kreeg heel snel reacties en heb twee keer bezichtigd. De eerste keer was er niet echt een klik met de huisgenoten op de hospitatie. Dat waren allemaal eerste jaars. Toen heb ik een studio bekeken en dat is m geworden. verhuurder is ook tevreden met Kamernet. bedankt kamernet!

Sterke punten
veel kamers en studios

Heel snel de perfecte kamer gevonden

Review over Kamernet

Binnen no-time had ik allemaal kamers gevonden waar ik wel wilde wonen. Ook heb ik maar op 10 advertenties hoeven te reageren voor ik veel uitnodigingen kreeg voor een bezichtiging en kijkavond. Diezelfde week nog gekeken en dezelfde maand heb ik gelukkig nog kunnen verhuizen.

Helemaal top! Heel veel kamers beschikbaar en ook wel een fijne manier om te reageren, veel beter dan bijvoorbeeld via Facebook (daar zie ik echt door de bomen het bos niet).

Sterke punten
Heel fijn systeem voor reacties en heel snel uitnodigingen gekregen voor een bezichtiging.

Zwakke punten
Niets aan te merken!

reacties:

Review: oplichters

Beste Gabrielle,

Bedankt voor je beoordeling, wij begrijpen je frustratie, helemaal als je geen kamers hebt kunnen vinden. Wij hebben echter geen telefonisch support en wij zijn erg benieuwd met wie je hebt gesproken. Het aanbod op Kamernet wordt door verhuurders geplaatst en er worden elke dag heel veel nieuwe advertenties geplaatst. Zou je wellicht een mail kunnen sturen naar [email protected]? Dan kunnen wij er samen naar kijken en je verder helpen.

Ik hoor het graag,

Shari - Kamernet

Review: Kamernet is een oplichter

Beste Daphne, bedankt voor je review en goed dat je aangeeft dat je contact hebt gehad met een verhuurder die de afspraken niet is nagekomen. Wat een vervelende situatie! Kan je ons een mail sturen naar [email protected] ? Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen doen.

Alvast bedankt voor je reactie en een fijne dag verder!

Irene - Kamernet

Review: Misleidende aanmeldingsprocedure

Hallo Jos,

Bedankt voor je bericht! Uit je klacht begrijp ik dat het je niet is gelukt om berichten te versturen naar onze verhuurders. Ik zal dit voor je toelichten. Kamernet is een ontmoetingsplaats van verhuurders en huurders. Je kunt je als gebruiker gratis registreren en zo vrijwel alle kamers bekijken op ons platform. Daarnaast kun je als gratis geregistreerde gebruiker gebruik maken van alerts, favorieten en een zoekprofiel aanmaken. Wanneer je wilt reageren wordt je inderdaad doorgestuurd naar een betaalpagina. Dit is omdat het reageren op ons platform alleen kan met een Premium Account. Met zo een account kun je reageren op alle advertenties op onze website en heb je direct contact met de verhuurders. Voor de vergoeding krijg je, naast rechtstreeks contact, een veilig en gecontroleerde website voor terug. Wij controleren actief onze website op scammers, misbruikers en gelopen advertenties. Zo is er een relevant en echt aanbod voor alle zoekers. Bij bijvoorbeeld een makelaar ben je veel geld kwijt aan bemiddelingskosten, bij Kamernet is dit dan niet het geval.

Wij bieden onze gebruikers inderdaad abonnementen aan. Het is echter aan de gebruiker zelf om het abonnement door te laten lopen. De gebruiker kan op elk moment tijdens de abonnementenperiode zijn of haar abonnement opzeggen. Wanneer dit binnen een abonnementsperiode is, zal het abonnement niet doorlopen en zal de gebruiker niet meer dan één periode hebben betaald. Indien de gebruiker langer te tijd nodig heeft om door te zoeken, hoeft deze niets te doen en zal diegene gewoon kunnen blijven reageren op onze website!

Ik hoop dat het zo wat duidelijker voor je is.

Voor meer informatie kun je kijken op support.kamernet.nl of mailen naar [email protected].

Ik wens je een fijne dag verder!

Berna