• Direct Wonen is ideaal als je snel en gratis je woonruimte wil verhuren. Advertentie was zo geplaatst en veel reacties ontvangen van geschikte huurders. Raad het aan.

    Sterke punten
    Gratis
    Veel reacties

    Door Marcel Peter op 28 januari 2019 Reageer

  • Fijne app en heb een leuke kamer gevonden naar mijn wensen

    Door Francis op 24 januari 2019 Reageer

  • Overzichtelijke en handige site om via te zoeken. Studio gevonden via huizenmarkt.nl

    Sterke punten
    nieuwste aanbod krijg je binnen via mail

    Zwakke punten
    niks te klagen want ben geslaagd

    Door Abbad op 20 januari 2019 Reageer

  • Goede site. Goede ondersteuning. Zeer tevreden.

    Door Marvin op 16 januari 2019 Reageer

  • Ik ben tevreden over deze dienstverlening en site, daarom deze positieve review ook de klantenservice is behulpzaam en vriendelijk...

    Door Robin op 4 januari 2019 Reageer

  • Via deze partij ben ik aan mijn woning gekomen. Het duurde soms wel even tot er een woning gevonden was maar uiteindelijk geen spijt gehad want ik ben verhuisd.

    Door Celine op 4 januari 2019 Reageer

  • Prima ervaring met Direct Wonen. Ik heb de app gebruikt voor ongeveer 2 weken en dat was genoeg om een appartement te vinden.

    Sterke punten
    App
    Ondersteuning
    Goede prijs

    Door Monique op 2 januari 2019 Reageer

  • Ik had er van te voren niet zo veel verwachtingen van aangezien ik op meerdere woning sites sta ingeschreven en deze niet allemaal even goed zijn bevallen. Deze website is makkelijk in gebruik en na veel gereageerd te hebben heb ik dan eindelijk een appartement gevonden.

    Door David op 17 december 2018 Reageer

  • als verhuurder krijg ik wel facturen, en betaal die ook, maar er wordt geen tegenprestatie voor geleverd.

    Goed voor het programma opgelicht!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    niet leveren

    Door J.H. Vogel op 8 december 2018 Reageer

  • Even samenvatten ;

    HUURWONINGBEMIDDELING.NL = geen bemiddelaar tussen zoekende en aanbieder maar slechts een platform waarbij er geen enkele aktie of reactie komt na belangstelling voor een huis of kamer enz.

    HUURWONINGBEMIDDELING.NL = gratis bij inschrijving maar om een niet bestaande woning te zien of naar te informeren kost het € 19,95 per maand.

    HUURWONINGBEMIDDELING.NL= inschrijven binnen een seconde dmv link email etc etc op de site. UITSCHRIJVEN !! wordt een mistig misleidend geheel en een zoektocht waarbij je toch redelijk bij de pinken moet zijn.

    HUURWONINGBEMIDDELING.NL = de reactie link op de site werkt niet. Zowel bij aanvragen en extra info bij zogenaamde huizen en kamers. Geen enkele reactie.
    Ook bij het trachtten stop te zetten van inschrijvingen etc. Geen enkele reactie. Ook niet even een helpende hand met de benodgde info om de inschrijving te beeindigen
    Niets helmaal niets.

    HUURWONINGBEMIDDELING.NL = na twee keer betaald te hebben en uiteindelijk na drie storneringen. Op twaalf september na heel veel zoekwerk en info van andere gedupeerden uiteindelijk stopgezet. (Waarvan mijn mail wisseling getuige is. )

    HUURWONINGBEMIDDELING.NL = Nu via NDA INCASSO BV. Waarin ze aangeven mijn inschrijving te hebben stopgezet na drie mislukte betaalpogingen om de “kosten” voor mij niet te hoog te laten oplopen.
    NIET DUS !! GETUIGE MIJN MAIL AAN HUURWONINGBEMIDDELING.NL OP 12 september 2018.

    NDA INCASSO BV = Heb ik aangegeven dat alle stukken gedagtekend en ondertekend via de normale post worden gestuurd omdat ik niet altijd internet heb. GEBEURD OOK NIET !!

    Ik ben van mening dat HUURWONINGBEMIDDELING.NL een site is die heel bewust , willens en wetens bezig is zichzelf te verrijken ten koste van personen die in een behoeftige positie zitten en naarstig op zoek zijn woonruimte en daardoor niet altijd de tijd nemen om de mistige voorwaarden van HUURWONINGBEMIDDELING.NL Zeer goed door te lezen en op zich in te laten werken. Want degene die dat wel zou doen zal nooit met dit bedrijf in zee gaan.

    HUURWONINGBEMIDDELING.NL Zoals ze zelf zegt BEMIDDELD niet en is daardoor misleidend

    Sterke punten
    Misbruik maken van onwetendheid van mensen

    Zwakke punten
    Gebruik maken van zwakheden en onzorgvuldigheid van de doorsnee mens.

    Door Cruisader op 5 december 2018 Reageer

  • Nice website! Found a property within a couple of days.

    Door Sara op 4 december 2018 Reageer

  • Makkelijke manier om te zoeken en reageren. Zal het woningzoekers aanraden.

    Door Sihan op 4 december 2018 Reageer

  • Had een kamer gereserveerd op Secret Rooms en gaf aan contant te betalen bij aankomst in het hotel. Dat was akkoord volgens de bevestiging. Daarna kreeg ik een mail dat helaas niet contant betaald kon worden maar moest betalen met Ideal. Dat was niet mogelijk voor mij en heb de boeking toen niet voortgezet.

    Nu word ik keer op keer gesommeerd alsnog te betalen terwijl ik er nooit ben geweest. Zo secret is het dus allemaal niet en heel klantonvriendelijk.

    Zwakke punten
    Onduidelijke en misleidende emails. Klantonvriendelijke tussenpersoon c.q organisatie.

    Door Pat op 26 november 2018 Reageer

  • Vorige week heb ik me geregistreerd op Direct Wonen. Na een aantal berichten te hebben verstuurd, ook snel een aantal reacties gehad van verhuurders. Fijn! Morgen wordt het huurcontract getekend en daarna hopelijk snel verhuizen.

    Sterke punten
    Site en app zijn handig

    Door Susanna op 14 november 2018 Reageer

  • I have found a match through Direct Wonen. A lot of apartments. I reacted to a few adverts and was invited for a viewing quickly. I would recommend this website.

    Sterke punten
    Many apartments
    Quick responses

    Door Julian Clark op 14 november 2018 Reageer

  • Wilde me aanmelden om het voor een maand te proberen voor 7,95 maar op het laatst zie je bij je Idealscherm ineens staan dat je bijna 50 euro moet betalen. Volkomen achterlijk dat ze dit niet gewoon eerlijk op de site vermelden en je proberen te naaien zo. Ze vermelden nergens op de site de totale kosten!

    Sterke punten
    Leek me een nette site dus wilde het proberen omdat het maar 7,95 was maar ga niet 48 euro betalen voor zoiets

    Zwakke punten
    dat esteon niet eerlijk zegt wat de kosten zijn op de site en dat het niet per maand is. De prijzen zetten ze lekker per maand om je in de val te lokken.

    Door Amanda op 18 oktober 2018 Reageer

  • Niet zulke beste ervaringen mee. Ten eerste is het contact moeizaam, personeel bestempel ik niet zodanig als behulpzaam en servicegericht. Dat is een groot verbeterpunt als ik dit vergelijk met andere woningbouwcoöperaties, de concurrenten van het bedrijf.q Borderline onvriendelijk! Een relatief hoge inschrijfprijs in vergelijking met de concurrent dat jaarlijks herhaald moet worden voor eigenlijk enorm weinig/gebrekkig aanbod. De prijzen staan er wel naar: woningen zijn spotgoedkoop, maar tevens gebrekkig. Ook heb ik vermeend van bekenden dat zij, wanneer er iets stuk is of gerepareerd moet worden, er wel aandacht aan wordt besteed en dit wordt opgelost. Je betaald weinig hier en komt vrijwel altijd in een slechte buurt terrecht. Prijs kwaliteit verhouding is wat mij betreft wel reeël, behalve als je meerekend dat je echt maar dan ook echt geluk moet hebben mocht er toevallig iets vrijkomen dat voldoet jouw "wensen", wat in alle waarschijnlijkheid al laag staat bij de gemiddelde klant. Ik heb mijn oog inmiddels 4 jaar oo interveste, maar het laat geen goede indruk achter. Zeker het contact met de klant moet beter en het feit dat ze weinig te bieden hebben.

    Sterke punten
    Extreem lage huurprijs

    Zwakke punten
    Veel te weinig aanbod, onvriendelijke "klantenservice".

    Door Veronica op 17 oktober 2018 Reageer

  • Tevreden over Esteon en de geleverde service en gebruik. Na lang zoeken een mooi appartement gevonden. De hoeveelheid mails en soms trage verbinding waren een klein minpunt. Een betrouwbare website met een mooi resultaat.

    Door Esther op 12 oktober 2018 Reageer

  • De website werkt goed. Veel aanbod van appartementen en direct in contact komen met de verhuurder.

    Door Daan op 11 oktober 2018 Reageer

  • Het heeft even geduurd maar kreeg via email een update binnen met een woning die voldeed aan mijn woonwensen. Nouja,toen bezichtiging en ingepland etc..en woon er nu. Het werkt in ieder geval dus.

    Sterke punten
    Dat er leuke woningen voorbij komen

    Zwakke punten
    Dat het wel betaald is

    Door Marja op 10 oktober 2018 Reageer

  • Ik was op zoek naar een huisgenootje.. Advertentie geplaatst en echt snel veel reacties gehad! Super om op deze manier gratis een mede huurder te vinden!

    Sterke punten
    Gratis, makkelijk en veel reacties

    Door Fenna op 5 oktober 2018 Reageer

  • Ik heb op veel advertenties gereageerd en van bijna alle verhuurders een reactie gehad. Een paar keer uitgenodigd voor een belichting en uiteindelijk een leuke woning eraan over gehouden. Ik heb de app gebruikt en dit beviel goed!

    Door Cheryl op 18 september 2018 Reageer

  • Je betaald €40,- voor een jaar zodat je wordt genotificeerd als er een woning vrij komt. Wij hadden die betaald en vervolgens krijgen we te horen van de medewerker dat we die nog moeten betalen (we waren al 2 maanden klant daar). De studio's die er op staan zijn niet naar waarheid, zo hadden we een woning van 50m2 zelf nagemeten en kwamen wij op 35m2 uit... De woningen zijn veel te duur en de service kosten absurd hoog. Ook praten ze je een "verzekering" van €300,- aan zodat schade vastgelegd wordt en je hierdoor je borg terug krijgt. Woningen worden erg vies en soms stuk opgeleverd. Medewerkers zijn erg opdringerig, zo hadden wij al meerdere woningen gewijgerd en belde zij ons om te melden dat we te kieskeurig zijn...
    Ondertussen een woning gevonden bij de gemeente. Kortom: domica is niet voor studenten geschikt en ze zetten alleen woningen van melkers online...

    Sterke punten
    Soms vriendelijk

    Zwakke punten
    Hoge prijzen, opdringerig, oplichters

    Door Isa op 15 september 2018 Reageer

  • Highly not recommended agency. When it comes to tenants they check them like you will be donating a kidney, everything. When it comes to landlords, they do nothing. They rented me a place that had wrongly installed boiler, thankfully the installation didn’t leak, but as the national gas company explained the landlady decided to change it herself without checking afterwards. The safety of tenants is not important. Moreover, the landlady was passive aggressive throughout the entire rental period, 123wonen stand by her side regardless. She gave away my private information without my consent not to a plumber or technician that needs it, but to a complete stranger (for 123wonen it was not an issue, although it is a breach of the contract with them). Now the same landlady doesn’t want to give back the deposit, 123wonen brushed off this issue and told to me to use a lawyer to deal with it. While they re-listed the same property to let, they don’t want to help tenants that have on-going issues with the same landlady. They allow landlords to be abusive and steal money from tenants, but try not responding to their emails when they need something. They will stalk you until they get the reply. Once again, highly not recommended agency. I regret changing my previous flat and my agency, Van der Meulen Makelaars, because there are good estate agencies in Groningen, to which I cannot add 123wonen. Be aware people! Whatever 123wonen may respond, believe it or not, but I have lived through it people. They only care that you pay the rent. Of course, they may arrange for something to be fixed if your landlord agrees. However, don’t expect anything else that they would do for you. If there are real problems you have to deal with them yourself.

    Door D D op 13 september 2018 Reageer

  • Heb een redelijke periode samen met mijn 2 zoontjes een kamer gehuurd bij dmgo.
    Kregen op de eerste kamer te maken met een voor de jongens wat onveilige situatie. Dit werd heel goed opgelost en hoewel de tweede kamer veel kleiner was, hebben we daar super gewoond. Uiteraard kom je op dit soort woonplekken van alles tegen, maar wij hadden het op de tweede kamer goed getroffen. Super fijn bedrijf!

    Sterke punten
    Prima contact met de verhuurder.
    Verhuurder dacht goed mee in oplossingen.
    Prijzen zijn inclusief, dus redelijk.
    Dmgo voorziet absoluut in een behoefte.

    Zwakke punten
    Bij overlast van andere bewoners is dmgo helaas niet bij machte om snel in te grijpen.

    Door Roel op 11 september 2018 Reageer