Interveste leegstandbeheer, antikraak en vastgoedbeheer ? Leegstandbeheer ? Antikraak ? Huurwoningen - Interveste beheert vastgoed in heel Nederland. Wij helpen je graag verder!

Interveste Reviews

  • Gewoon niet te geloven nergens wordt vermeld dat een garantsteller verplicht is daar kwam ik achter nadat ik 15 euro hebt overgemaakt voor inschrijf kosten. en tig van documenten moet je downloaden. GROOTSTE OPLICHTERS OOIT ik wil mijn 15euro terug.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Senduran op 8 september 2019 Reageer
  • Via mijn gemeente, waar ik urgentie wilde aanvragen kreeg ik te horen dat ik naar Interveste moest gaan. Het eerste wat mij opviel is dat er direct salarisstroken, bankafschriften en kopieen van ID-kaart of paspoort opgeload moeten worden. Dit snap ik niet, aangezien het wettelijk niet toegestaan is om je ID-kaart of paspoort of kopieen daarvan af te geven. Indien er namelijk later wordt gefraudeerd met deze documenten, dan ben je zelf geheel of gedeeltelijk aansprakelijk. Bij toewijzing van een woning dien je uiteraard deze documenten wel TER INZAGE af te geven.
    Dus niet intrappen. Ook het garantieverhaal is op het randje van het wettelijk toegestane. Aangezien ik via de gemeente de naam Interveste heb doorgekregen, zal ik hier vragen over laten stellen de gemeente raad

    Sterke punten
    nog geen kunnen vinden.

    Door Rickie op 17 augustus 2019 Reageer
  • Lekker gemaakt met een pand voor €100 en eigen kosten voor gas water licht. Maar aangezien er bedrijfsmeters op zitten kost het alleen al aan vastrecht voor die meters ons €600 of meer. Dus wordt het contract omgezet in een all-in contract voor €250 per persoon... zitten er nu met 4 in i.p.v. met maar 2 en er komt nog iemand bij!
    Onvoorziene kosten en er wordt niet tegemoet gekomen en ook wordt het pand nog eens door 3 gedeeld i.p.v. door 1!!!
    Jullie hebben er een potje van gemaakt en dit leggen jullie gewoon nu bij ons neer i.p.v. een fout te erkennen en goed overleg te plegen, echt smerig dit 🤬

    Sterke punten
    Geld aftroggelen

    Zwakke punten
    Geen fouten erkennen en mensen maar gewoon laten zitten met de problemen terwijl we alles al hadden uitgezocht voor jullie

    Door Diana op 1 augustus 2019 Reageer (1 reactie)
  • Mijn raad aan iedereen. Huur nooit bij interveste. Zij maken misbruik van mensen. Asociaal hoge service kosten. Geen terug betaling als je weinig verwarming hebt gebruikt. Reageren niet op storingen (moet je zelf op lossen) Borg word veel te laat terug gestord. Belofte van snelle doorplaatsing gebeurt niet. Asociaal aan de telefoon! Uitbuiters gewoon. Ze maken misbruik van mensen wie snel een woning nodig hebben. Denk goed na voordat je gaat huren. Het lijkt allemaal zo mooi

    Sterke punten
    Snel een woning

    Zwakke punten
    Teveel

    Door Peter op 14 juni 2019 Reageer
  • Zag een woning in Zoetermeer, die direct beschikbaar was. € 15,00 betaald, alle documenten geupload. Even gebeld met de klantenservice. Die vertelde mij dat ik sowieso niet in aanmerking kom omdat ze daar appartementen gaan slopen en er een wachtlijst is van tig personen. Begrijp niet zo goed waarom ze deze woning dan als direct beschikbaar op de website zetten. Alleen om inschrijfgeld te innen?

    Zwakke punten
    zakkenvullers

    Door Rob op 9 mei 2019 Reageer
  • Ik zocht via Google op antikraak Delft en kwam al snel op Interveste uit. Ze boden antikraakwoningen vanaf slechts 95 euro per maand. Ik reageerde op donderdag en zorgde direct voor de gevraagde documenten. De dag erna!!! kreeg ik al een uitnodiging voor een bezichtiging. Ik begrijp dat het niet voor iedereen zo werkt, maar bij de bezichtiging kon ik ook direct al tekenen voor de woonruimte. Ik zit hier nu inmiddels een maand en het bevalt prima. Ik weet dat het niet voor een langere termijn is, maar als tussenperiode ben ik zeer tevreden. Super geregeld Interveste!

    Sterke punten
    Snelle service
    Vriendelijke mensen
    Zeer goedkoop wonen
    Overzichtelijke website

    Zwakke punten
    geen

    Door Joost Berse op 8 april 2019 Reageer
  • En dan heb je je maar ingeschreven omdat je naarstig op zoek naar een huis bent. Je betaalt netjes 15,- inschrijfgeld. Helaas blijkt dan ineens dat je een garantverklaring moet inleveren van iemand anders! En dat is nogal wat: je hele doopceel wordt zowat gelicht bij diegene die garant voor jou moet staan. Ze zijn bang dat je de huur niet betaalt! Mijn hemel, te gek voor woorden. Je zal maar ruim de volwassen leeftijd gepasseerd zijn en dan nog aan je ouders die allang overleden zijn of vrienden moeten vragen of die garant voor je willen staan. Zonder garantverklaring word je niet geholpen, dus de 15;- is weggegooid geld. Echt belachelijk. Zakkenvullers, lekker snel verdiend op deze manier.

    Ik ken niemand die zijn loonstrook, bankgegevens, relatiegegevens etc. wil blootgeven aan Interveste

    Sterke punten
    Ik kan ze niet vinden.

    Zwakke punten
    Idiote voorwaarden om op woningen te reageren. Garantverklaring is nodig omdat ze bang zijn dat je de huur niet betaalt.

    Door Iertje op 24 maart 2019 Reageer
  • Niet zulke beste ervaringen mee. Ten eerste is het contact moeizaam, personeel bestempel ik niet zodanig als behulpzaam en servicegericht. Dat is een groot verbeterpunt als ik dit vergelijk met andere woningbouwcoperaties, de concurrenten van het bedrijf.q Borderline onvriendelijk! Een relatief hoge inschrijfprijs in vergelijking met de concurrent dat jaarlijks herhaald moet worden voor eigenlijk enorm weinig/gebrekkig aanbod. De prijzen staan er wel naar: woningen zijn spotgoedkoop, maar tevens gebrekkig. Ook heb ik vermeend van bekenden dat zij, wanneer er iets stuk is of gerepareerd moet worden, er wel aandacht aan wordt besteed en dit wordt opgelost. Je betaald weinig hier en komt vrijwel altijd in een slechte buurt terrecht. Prijs kwaliteit verhouding is wat mij betreft wel reel, behalve als je meerekend dat je echt maar dan ook echt geluk moet hebben mocht er toevallig iets vrijkomen dat voldoet jouw "wensen", wat in alle waarschijnlijkheid al laag staat bij de gemiddelde klant. Ik heb mijn oog inmiddels 4 jaar oo interveste, maar het laat geen goede indruk achter. Zeker het contact met de klant moet beter en het feit dat ze weinig te bieden hebben.

    Sterke punten
    Extreem lage huurprijs

    Zwakke punten
    Veel te weinig aanbod, onvriendelijke "klantenservice".

    Door Veronica op 17 oktober 2018 Reageer
  • Huur je bij Interveste en er gaat iets kapot in je appartement dat ook de huismester niet kan repareren dan moet je het zelf maar oplossen. Bewoners moeten zelf schakelaars in de electrische installatie vervangen of op eigen kosten een electricien inhuren. Als er een storing is bij enkele rookmelders (appartementen bekend) dan krijgen alle bewoners een dreigmail dat in het vervolg de kosten verhaald zullen worden. M.a.w. Interveste is doodsbenauwd dat ze niet aan de veiligheidseisen voldoen maar laten ondertussen bewoners aan de electrische installatie klussen.
    Werkelijk een geweldige huisbaas..... zolang er niets gebeurt.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Beroerde communicatie met bewoners en men verschuilt zich achter een regeltje dat "kleine gebreken" door bewoners zelf opgelost moeten worden.

    Door Pieter op 12 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Interveste

Schrijf je eigen review over Interveste