Interveste

Interveste leegstandbeheer, antikraak en vastgoedbeheer ? Leegstandbeheer ? Antikraak ? Huurwoningen - Interveste beheert vastgoed in heel Nederland. Wij helpen je graag verder!

Interveste Reviews

  Niet mee in zee gaan!

  Na het zien van zowel goeie als slechte reviews toch maar aangemeld daar en de 15euro betaald. Heb op 5 woningen gereageerd en alle 5 zogenaamd uitgeloot en na 3 maanden staan ze nog steeds allemaal op beschikbaar... 15euro maakt niet zo veel uit maar ga er niet mee in zee! En vertrouw sowieso als je persoons gegevens niet bij hun.

  Niet transparant

  Ik had gebeld voor een woning in mijn dorp. Ze gaven aan dat deze nog beshcikbaar waren. Toen heb ik alle documenten verzameld en 15 euro betaald, meteen gereageerd. Nog geen 24 uur later krijg ik een email dat alle woningen vergeven zijn. Niet eerlijk en niet transparant. Lijkt erop dat dit bedrijf juist mensen wil laten betalen voor inschrijfgeld terwijl er geen woningen beschikbaar zijn. Ze laten ze wel online staan zodat meer mensen betalen.
  * Ook, nadat ik had gereageerd kreeg ik een bevestigingsemail waarin stond dat er wel 350 contractskosten eenmalig geind worden aan het begin. Dit staat niet vermeld bij de informatie van het huis. Jammer.

  Zwakke punten
  Niet transparant, slechte en gesloten communicatie (net alsof ze het niks kan schelen)

  Garantverklaring

  En dan heb je je maar ingeschreven omdat je naarstig op zoek naar een huis bent. Je betaalt netjes 15,- inschrijfgeld. Helaas blijkt dan ineens dat je een garantverklaring moet inleveren van iemand anders! En dat is nogal wat: je hele doopceel wordt zowat gelicht bij diegene die garant voor jou moet staan. Ze zijn bang dat je de huur niet betaalt! Mijn hemel, te gek voor woorden. Je zal maar ruim de volwassen leeftijd gepasseerd zijn en dan nog aan je ouders die allang overleden zijn of vrienden moeten vragen of die garant voor je willen staan. Zonder garantverklaring word je niet geholpen, dus de 15;- is weggegooid geld. Echt belachelijk. Zakkenvullers, lekker snel verdiend op deze manier.

  Ik ken niemand die zijn loonstrook, bankgegevens, relatiegegevens etc. wil blootgeven aan Interveste

  Sterke punten
  Ik kan ze niet vinden.

  Zwakke punten
  Idiote voorwaarden om op woningen te reageren. Garantverklaring is nodig omdat ze bang zijn dat je de huur niet betaalt.

  Niet zo best

  Niet zulke beste ervaringen mee. Ten eerste is het contact moeizaam, personeel bestempel ik niet zodanig als behulpzaam en servicegericht. Dat is een groot verbeterpunt als ik dit vergelijk met andere woningbouwcoöperaties, de concurrenten van het bedrijf.q Borderline onvriendelijk! Een relatief hoge inschrijfprijs in vergelijking met de concurrent dat jaarlijks herhaald moet worden voor eigenlijk enorm weinig/gebrekkig aanbod. De prijzen staan er wel naar: woningen zijn spotgoedkoop, maar tevens gebrekkig. Ook heb ik vermeend van bekenden dat zij, wanneer er iets stuk is of gerepareerd moet worden, er wel aandacht aan wordt besteed en dit wordt opgelost. Je betaald weinig hier en komt vrijwel altijd in een slechte buurt terrecht. Prijs kwaliteit verhouding is wat mij betreft wel reeël, behalve als je meerekend dat je echt maar dan ook echt geluk moet hebben mocht er toevallig iets vrijkomen dat voldoet jouw "wensen", wat in alle waarschijnlijkheid al laag staat bij de gemiddelde klant. Ik heb mijn oog inmiddels 4 jaar oo interveste, maar het laat geen goede indruk achter. Zeker het contact met de klant moet beter en het feit dat ze weinig te bieden hebben.

  Sterke punten
  Extreem lage huurprijs

  Zwakke punten
  Veel te weinig aanbod, onvriendelijke "klantenservice".

  Zelf klussen aan de electrische installatie

  Huur je bij Interveste en er gaat iets kapot in je appartement dat ook de huismester niet kan repareren dan moet je het zelf maar oplossen. Bewoners moeten zelf schakelaars in de electrische installatie vervangen of op eigen kosten een electricien inhuren. Als er een storing is bij enkele rookmelders (appartementen bekend) dan krijgen alle bewoners een dreigmail dat in het vervolg de kosten verhaald zullen worden. M.a.w. Interveste is doodsbenauwd dat ze niet aan de veiligheidseisen voldoen maar laten ondertussen bewoners aan de electrische installatie klussen.
  Werkelijk een geweldige huisbaas..... zolang er niets gebeurt.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Beroerde communicatie met bewoners en men verschuilt zich achter een regeltje dat "kleine gebreken" door bewoners zelf opgelost moeten worden.

Bezoek Interveste

Schrijf een review