Interveste

Interveste leegstandbeheer, antikraak en vastgoedbeheer ? Leegstandbeheer ? Antikraak ? Huurwoningen - Interveste beheert vastgoed in heel Nederland. Wij helpen je graag verder!

Interveste Reviews

  Criminelen

  Interveste heeft geen enkel besef van hoe met mensen om te gaan. Ze steken je geld, zetten je onder druk en chanteren. Boetes lopen op met gigantische bedragen terwijl hun juridische afdeling een week onbereikbaar is. Het is crimineel gedrag en een schande dat dit kan bestaan in ons land.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Chanteurs

  Crooks, stealing our money

  These people show a very cheap property, collect small subscription fee, give you a hope, and even reply to your messages. But all you hear is promises, delays, and "the property is rented out". Do not waste your money and time.

  Sterke punten
  Nothing to say.

  Zwakke punten
  Just crooks making their living from staling your money.

  Ballentent

  Ik sta al maanden ingeschreven. ben 1 x uitgenodigd voor een bezichtiging om er later achter te komen dat dit huis al onderhands was wegegeven aan een andere kandidaat.

  Veel teveel documenten en vereisten. Nul communicatie en vrijwel geen beschikbaarheid ook al doen ze van wel.

  Sterke punten
  HA!

  Zwakke punten
  A tot Z

  Oplichterij

  Gewoon als de pest vermijden! Je kan net zo goed de sloot in pluuren...
  De ene ster verdienen ze ook niet! Woedend!

  Sterke punten
  Geen

  Wordt als een kind behandeld

  Dacht te reageren op een woning, maar naast alle gegevens van mijzelf moet ik als 50 plusser iemand op geven die mij garant stelt + alle gegevens inclusief bankrekening nummer. Ik heb altijd mijn huur keurig betaald overal.

  Slecht ervaring

  Ik heb zich geregistreerd op de website. Ik heb alle vereiste voorwaarden. Maar ik was verrast dat ze iemand vroegen om me bij mij te garanderen, mijn salaris is 10 keer het appartement mand termijn. Eindelijk vond ik een vriend die me zou garanderen. Toen was ik verrast dat ze om voorwaarden in de borgsteller vroegen. Bijvoorbeeld om Nederlands te zijn. Een racistische site bij uitstek, en ik zou niemand aanraden om met hen te communiceren

  Misleidend geld aftroggelen terwijl tekens vorowaarden veranderd worden, gene resultaat, geld weg

  Deze woningverhuur bemiddelaar Interveste bedriegt. Ze eisenv 15 euro inschrijfgeld voordat men ueberhaupt volledig toegang krijgt tot hun beschikbare huurobjecten en er op kan inschrijven (veelal leegstandswet).
  Die objecten kan men ook veelal elders vinden naar lnater bleek.
  Dan, na onze betaling (nooit meer Ideal gebruiken wat dan krijg jet het niet terug bij wanprestatie) bleek dat ze alleerlei daarvoor niet vermelde extra voorwaarden hadden, anders zouden ze niet eens mijn dossier in aanmerking voor ene bezichtigingsuitnodiging laat staan verhuur laten komen. Ze gaven toen ook pas verrassend op dat ze nog eens 310 euro zouden berekenen voor hun bemiddeling. Dat was niet vooraf vermeld voordat ik betaalde anders had ik nooit ingeschreven en betaald. En na inschrijving gebeurde er natuurklijk niets. Kreeg niets aangeboden. Pure wanprestatie.
  Ze vragen ook veel te vertrowelijke documenten gelijk vooraf en men kan nuiet erop vetrouwen dat ze die safe beheren.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Bedriglijke geldklopperij zonder beloofde dienst te leveren

  Leugenaar

  Lees dit eerst voordat je gaat inschrijven! Ze vragen garantsteller hiervoor wat nogal een gedoe is. Niet doen ! Slechte site, ik wil mijn geld terug.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Leugenaar

  WEGGEGOOID GELD

  Er staan al maanden de zelfde paar woningen op, terwijl ik op andere websites véél meer vind en er veel nieuwe dingen bij komen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Mensen niet in het zak zetten

  slechte ervaring

  Sta al maanden ingeschreven, er staat aangegeven op de website dat er geen wachtlijst is maar die is er zeker wel!! Ik heb op meerdere huizen gereageerd en krijg steeds te horen dat ik het niet geworden ben. Ik zal dit ook zeker aan niemand aanraden

  Trap niet in deze ballesite

  De site zag er goed en vertrouwbaar uit en de appartementen staan voor heel goedkoop te huur. Ik me aanmelden, 15 euro betaald, ingeschreven voor een woning (vond het echt raar dat ik mijn persoonlijke gegevens via internet aan hun moest geven, maar ik had zo iets van ik kan het altijd proberen). Nu is het 2 weken later en ik heb niks meer gehoord van ze (niet eens dat ik niet ben uitgekozen of iets. Heb weken tijd verspild met wachten) Wil me geld terug.

  Sterke punten
  Oplichten

  Zwakke punten
  Alles was zwak

  Oplichters

  15 euro inschrijfkosten betaald en dan vervolgens komen er heel verplichtingen waar je vooraf niks over verteld word. Als je dit aankaart proberen met spelletjes je vragen te omzijlen. Het zijn oplichters.

  Sterke punten
  Oplichters

  Zwakke punten
  Oplichters

  Flikkers

  15 euro voor niks. Beloofde veel woningen in mijn streek, uiteindelijk 1 woning in de buurt. Garantsteller verplicht + alle gegevens moet je uploaden dus dat staat gewoon openbaar als het ware. Weggegooid geld

  Zwakke punten
  Alkmaar

  Oplichterij

  Na een account te hebben aangemaakt, gereageerd op een 3tal woningen. Echter, ik moet bij iedere woning een persoon garantstellen, anders geen aanmerking! Voor een starter, ok. Maar ik werk fulltime, zonder schulden etc.
  En als reden zegt Interveste 'staat in de voorwaarden vermeld' en 'onze ervaring leert dat dit voor ons de betrouwbaarste manier van werken is'. Alsof een garantsteller zo betrouwbaar is.

  Kortom, geen zaken mee doen! Oplichterij. Makkelijk geld opstrijken door niks te doen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters. Nemen eerlijke klanten totaal niet serieus.

  Oplichters

  Gewoon niet te geloven nergens wordt vermeld dat een garantsteller verplicht is daar kwam ik achter nadat ik 15 euro hebt overgemaakt voor inschrijf kosten. en tig van documenten moet je downloaden. GROOTSTE OPLICHTERS OOIT ik wil mijn 15euro terug.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Uploaden ID-kaart of paspoort

  Via mijn gemeente, waar ik urgentie wilde aanvragen kreeg ik te horen dat ik naar Interveste moest gaan. Het eerste wat mij opviel is dat er direct salarisstroken, bankafschriften en kopieen van ID-kaart of paspoort opgeload moeten worden. Dit snap ik niet, aangezien het wettelijk niet toegestaan is om je ID-kaart of paspoort of kopieen daarvan af te geven. Indien er namelijk later wordt gefraudeerd met deze documenten, dan ben je zelf geheel of gedeeltelijk aansprakelijk. Bij toewijzing van een woning dien je uiteraard deze documenten wel TER INZAGE af te geven.
  Dus niet intrappen. Ook het garantieverhaal is op het randje van het wettelijk toegestane. Aangezien ik via de gemeente de naam Interveste heb doorgekregen, zal ik hier vragen over laten stellen de gemeente raad

  Sterke punten
  nog geen kunnen vinden.

  Lekker gemaakt en nu bullshit

  Lekker gemaakt met een pand voor €100 en eigen kosten voor gas water licht. Maar aangezien er bedrijfsmeters op zitten kost het alleen al aan vastrecht voor die meters ons €600 of meer. Dus wordt het contract omgezet in een all-in contract voor €250 per persoon... zitten er nu met 4 in i.p.v. met maar 2 en er komt nog iemand bij!
  Onvoorziene kosten en er wordt niet tegemoet gekomen en ook wordt het pand nog eens door 3 gedeeld i.p.v. door 1!!!
  Jullie hebben er een potje van gemaakt en dit leggen jullie gewoon nu bij ons neer i.p.v. een fout te erkennen en goed overleg te plegen, echt smerig dit 🤬

  Sterke punten
  Geld aftroggelen

  Zwakke punten
  Geen fouten erkennen en mensen maar gewoon laten zitten met de problemen terwijl we alles al hadden uitgezocht voor jullie

  Slecht slecht slecht

  Mijn raad aan iedereen. Huur nooit bij interveste. Zij maken misbruik van mensen. Asociaal hoge service kosten. Geen terug betaling als je weinig verwarming hebt gebruikt. Reageren niet op storingen (moet je zelf op lossen) Borg word veel te laat terug gestord. Belofte van snelle doorplaatsing gebeurt niet. Asociaal aan de telefoon! Uitbuiters gewoon. Ze maken misbruik van mensen wie snel een woning nodig hebben. Denk goed na voordat je gaat huren. Het lijkt allemaal zo mooi

  Sterke punten
  Snel een woning

  Zwakke punten
  Teveel

  15 euro en een paar uur werk voor noppes

  Zag een woning in Zoetermeer, die direct beschikbaar was. € 15,00 betaald, alle documenten geupload. Even gebeld met de klantenservice. Die vertelde mij dat ik sowieso niet in aanmerking kom omdat ze daar appartementen gaan slopen en er een wachtlijst is van tig personen. Begrijp niet zo goed waarom ze deze woning dan als direct beschikbaar op de website zetten. Alleen om inschrijfgeld te innen?

  Zwakke punten
  zakkenvullers

Bezoek Interveste

Schrijf een review