• Ik had een premium account betaald maar die werkte niet goed om de een of andere reden. Gelukkig snel opgelost na contact met de klantenservice.

    Ze vertelde me ook dat het beste is om al vroeg in de ochtend te reageren omdat dan ook woningen worden geplaatst. Dit heeft me erg geholpen omdat je dan de eerste bent die contact heeft met de aanbieder.

    Sterke punten
    Goede klantenservice die met je meedenkt

    Zwakke punten
    geen klachten

    Door Freekje op 8 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik kende deze site niet maar hij werkt. Lekker veel reageren dan heb je snel iets.

    Sterke punten
    veel huizen op de website

    Zwakke punten
    het kost geld

    Door jay op 7 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zocht vanwege prive omstandigheden een tijdelijke huurwoning en wilde dit graag betaalbaar hebben dus via airbnb was geen optie voor mij.
    Het was even zoeken omdat het voornamelijk om permanente huurwoningen gaat op huizenmarkt.nl maar daarover verder geen klachten. Gelukkig heb ik op korte termijn iets kunnen huren.

    Sterke punten
    heel veel aanbod

    Zwakke punten
    moeilijk navigeerbare website

    Door Hans op 6 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Super!

    Door Rene op 5 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Alvorens ik een premium account bestelde heb ik contact opgenomen met de klantenservice opdat zij mijn prangende vragen konden beantwoorden als digibeet zijnde en daarmee tevens mijn laatste twijfels weg kon nemen.

    De dame van de klantenservice heeft mij middels contact via de email op kordate en meedenkende wijze geholpen.

    De website Huizenmarkt.nl heeft ervoor gezocht dat ik mijn zoektocht naar een huurwoning succesvol heb kunnen voleindigen.

    Sterke punten
    De website geeft een compleet aanbod van huurwoningen

    Zwakke punten
    Ik heb geen klachten of aanmerkingen op de werkwijze van huizenmarkt.

    Door Gerard op 5 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Redelijk snel contact kunnen leggen en een woning kunnen huren dus helemaal tevreden

    Sterke punten
    De site heeft veel aanbod en het is makkelijk contact leggen

    Zwakke punten
    Niet echt klachten maar je krijgt wel veel mails
    en moet steeds opnieuw moeten inloggen vanuit mails

    Door Mark op 4 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Woning gevonden en contract getekend!

    Sterke punten
    Aantal huizen

    Zwakke punten
    Aantal keer ook geen reactie gehad op bericht aan de aanbieder.

    Door Karin op 1 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • in september heb ik mezelf aangemeld.. je weet maar nooit..
    in begin was het even zoeken naar hoe ik mijn wensen moet aanpassen enz. ik hou zlef sites minder in de gaten omdat ik via de site van esteon mails krijg. inmiddels al een paar x contact gehad met een verhuurder. als je op zoek bent in den haag zeker even aanmelden (kan ook gratis om te kijken of er iets is)

    Sterke punten
    -mooie site en duidelijk uitgelegd
    -niet heel duur
    -veel woningen in dn haag

    Zwakke punten
    -soms even zoeken waar alles staat
    -als je niet wilt betalen voor woningsites dan zou ik het niet aanraden

    Door amas op 1 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Goede site, binnen 3 weken een kamer wat ik best snel vind.

    Door Maartje op 1 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • klachten over Huizenmarkt.nl: ze bieden veel huizen aan maar je moet in nederland wonen om te registreren op de website!
    Het is bovendien enorm duur huren in de grote steden. Uiteindelijk wel iets gehuurd in de buurt van de stad waar ik wilde. Als ze deze klachten oplossen dan zou ik huizenmarkt nog eens gebruiken.

    Sterke punten
    veel aanbod

    Zwakke punten
    DUUR HUREN!

    Door P. Guanez op 30 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik wilde snel met mijn vriend iets huren in Amsterdam wat niet heel makkelijk als je geen miljonair bent tegenwoordig Daarom heb ik me op een 3-tal huizensites ingeschreven.

    Op geen van de sites kreeg ik altijd reactie van de verhuurder maar dat zal misschien te maken hebben met de huidige staat van de verhuurmarkt.

    Het is uiteindelijk gelukt om bezichtigingen te plannen via huizenmarkt na ons budget wat omhoog bij te stellen en te reageren op duurdere woningen.

    Sterke punten
    veel aanbod

    Zwakke punten
    niet altijd reactie of pas laat

    Door Simone op 29 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • snel een kamer gevonden!

    Sterke punten
    veel aanbod

    Zwakke punten
    teveel mails en niet allemaal relevant

    Door Diederick op 26 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Twijfelde eerst of huizenmarkt.nl wel betrouwbaar was want sommige reviews lijken net advertenties zo positief.
    Ik heb in ieder geval een kamer gevonden via huizenmarkt dus ja het werkt.

    Sterke punten
    goede site

    Door Frank op 25 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • deze site is niet gratis! Je moet betalen om de site kunnen gebruiken.

    Sterke punten
    veel huizen

    Zwakke punten
    Je moet betalen om de site te kunnen gebruiken

    Door Chantal op 25 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Paar berichtjes gestuurd en bezichtigingen ingepland. Ging makkelijk(Rotterdam).

    Sterke punten
    snel contact

    Zwakke punten
    geen

    Door Michiel op 24 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb me geregistreerd bij Huizenmarkt.nl om het aanbod te kunnen zien. Uiteindelijk na enkele woningen te hebben gezien die we mogelijk wel wilden huren een premium account genomen. Na enkele reacties verstuurd te hebben we 2 bezichtigingen gepland en gister onze huurovereenkomst getekend.
    Dit was in Den Haag dus in een andere stad of dorp is het misschien moeilijker om iets te vinden.

    Sterke punten
    Er staat erg veel aanbod van woningen op en je krijgt dagelijks emails met nieuwe woningen.

    Zwakke punten
    Het nadeel vind ik de kosten maar dat neem ik voor lief omdat ik graag iets wil huren en het is nog altijd goedkoper dan een makelaar.
    De navigatie op de website vind ik soms onduidelijk en het was me niet duidelijk hoe ik emails moest uitzetten nadat ik een woning had gevonden.

    Door Veronique op 23 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Als je opzoek bent een goede site om te gebruiken. Wel moet je direct voor 3 maanden betalen. Best veel keuze van woningen en handige berichten als er iets beschikbaar komt.

    Sterke punten
    - Veel keuze.
    - Mailtjes als iets beschikbaar komt zijn best handig.
    - Betaalbare abonnement.

    Zwakke punten
    - Direct voor 3 maanden betalen.
    - Soms zijn woningen niet meer beschikbaar.

    Door Bijl op 22 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 20 berichten ofzo gestuurd en niet altijd antwoord helaas. Wel enkele bezichtigen gepland en een studio in Haarlem kunnen huren.
    Je kan onbeperkt berichten sturen dus beste is echt op alles reageren wat interessant is.

    Sterke punten
    veel huizen
    Je kan onbeperkt berichten sturen

    Zwakke punten
    niet altijd antwoord van de verhuurder

    Door Ajax4life op 20 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Jammer dat je blijkbaar bijna niks kan huren met een uitkering dat hadden ze wel mogen zeggen!!
    2 keer afgewezen voordat ik iets vondt.

    Sterke punten
    veel woningen

    Zwakke punten
    moeilijk om te huren als je een uitkering heb.

    Door Samantha op 19 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • na 6 weken iets in Amsterdam gevonden dus erg tevreden was even bang dat het niet ging lukken.

    Sterke punten
    veel nieuw aanbod

    Zwakke punten
    soms mails niet in me inbox ontvangen

    Door Nathaniel op 18 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Aanrader. Ik kende de partij nog niet maar het werkt. Goede voorstellen alleen zou ik iets doen aan de hoeveelheid e-mails. Ik zou het wel aanbevelen.

    Sterke punten
    prijs/kwaliteit
    professioneel

    Zwakke punten
    De hoeveelheid e-mailtjes

    Door R Elzinga op 17 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • My Huizenmarkt.nl review: Huizenmarkt.nl is not so easy to use as an expat. I had to input a fake dutch adress to register and the website is only in dutch. Support by email was ok. In Amsterdam where I was looking it is hard to find something so I sent a lot of messages for a month and managed to find something.
    Overall the proces of finding a house is difficult in The Netherlands but my experience with huizenmarkt.nl was positive besides the points mentioned earlier.

    Sterke punten
    -lots of houses
    -cheap option to find a house compared to a broker (but more work)

    Zwakke punten
    -only in dutch
    -not easy to register for expats
    -takes time to find a good rental

    Door Michael op 17 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb lange tijd met mijn gewoond in een koophuis en ben voor het eerst in 20 jaar tijd van huis gewisseld naar een huurwoning. Het zoeken van een woning via internet was voor mij nieuw. Ik vond het fijn dat de klantenservice mij hielp waar nodig maar wel jammer dat deze niet telefonisch bereikbaar was.
    Het zoeken via internet op huizenmarkt heeft mij geholpen en kan dit zeker aanraden ten opzichte van bijvoorbeeld de krant omdat je meteen het totale aanbod ziet.

    met vriendelijke groet,
    Mevr. Nooij

    Sterke punten
    Goedkoper dan een makelaar
    Vriendelijke klantenservice

    Zwakke punten
    Geen telefonische klantenservice

    Door Mevr. Nooij op 16 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Na goede verhalen te hebben gehoord heb ik me ingeschreven bij Huizenmarkt en vanaf de dag na inschrijving ging het snel. Ik ben er gelijk actief mee aan de slag gegaan door te reageren op woningen en door gelijk alles wat me een leuke woning leek te mailen. Na redelijk wat reageren heb ik een aantal bezichtigingen kunnen plannen.

    Sterke punten
    Prettige website om te gebruiken

    Door Jim op 15 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • redelijke prijzen en via mail aantal leuke huizen ontvangen

    Sterke punten
    redelijk betaalbaare huurwoningen als je goed zoekt

    Zwakke punten
    veel mails

    Door Joke op 14 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.