• na 6 weken iets in Amsterdam gevonden dus erg tevreden was even bang dat het niet ging lukken.

    Sterke punten
    veel nieuw aanbod

    Zwakke punten
    soms mails niet in me inbox ontvangen

    Door Nathaniel op 18 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Aanrader. Ik kende de partij nog niet maar het werkt. Goede voorstellen alleen zou ik iets doen aan de hoeveelheid e-mails. Ik zou het wel aanbevelen.

    Sterke punten
    prijs/kwaliteit
    professioneel

    Zwakke punten
    De hoeveelheid e-mailtjes

    Door R Elzinga op 17 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • My Huizenmarkt.nl review: Huizenmarkt.nl is not so easy to use as an expat. I had to input a fake dutch adress to register and the website is only in dutch. Support by email was ok. In Amsterdam where I was looking it is hard to find something so I sent a lot of messages for a month and managed to find something.
    Overall the proces of finding a house is difficult in The Netherlands but my experience with huizenmarkt.nl was positive besides the points mentioned earlier.

    Sterke punten
    -lots of houses
    -cheap option to find a house compared to a broker (but more work)

    Zwakke punten
    -only in dutch
    -not easy to register for expats
    -takes time to find a good rental

    Door Michael op 17 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb lange tijd met mijn gewoond in een koophuis en ben voor het eerst in 20 jaar tijd van huis gewisseld naar een huurwoning. Het zoeken van een woning via internet was voor mij nieuw. Ik vond het fijn dat de klantenservice mij hielp waar nodig maar wel jammer dat deze niet telefonisch bereikbaar was.
    Het zoeken via internet op huizenmarkt heeft mij geholpen en kan dit zeker aanraden ten opzichte van bijvoorbeeld de krant omdat je meteen het totale aanbod ziet.

    met vriendelijke groet,
    Mevr. Nooij

    Sterke punten
    Goedkoper dan een makelaar
    Vriendelijke klantenservice

    Zwakke punten
    Geen telefonische klantenservice

    Door Mevr. Nooij op 16 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Na goede verhalen te hebben gehoord heb ik me ingeschreven bij Huizenmarkt en vanaf de dag na inschrijving ging het snel. Ik ben er gelijk actief mee aan de slag gegaan door te reageren op woningen en door gelijk alles wat me een leuke woning leek te mailen. Na redelijk wat reageren heb ik een aantal bezichtigingen kunnen plannen.

    Sterke punten
    Prettige website om te gebruiken

    Door Jim op 15 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • redelijke prijzen en via mail aantal leuke huizen ontvangen

    Sterke punten
    redelijk betaalbaare huurwoningen als je goed zoekt

    Zwakke punten
    veel mails

    Door Joke op 14 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik hen mezelf in Augustus ingeschreven om n kamer voor mijn dochter te zoeken. Dezelfde dag realiseerde ik me dat dat geld ging kosten dus ik schreef me uit op de website. Voor de zekerheid toch even gebeld om zeker te zijn dat het stopgezet was. Aardige jongen, keek mee in het systeem en nee hoor alles was goed, ik was afgemeld. Vervolgens werd er 4 maanden lang 17.95 afgeschreven. Ik kon me inmiddels niet nog n x uitschrijven want de website vertelde me dat ze mijn emailadres niet herkenden dus storneerde ik het laatste bedrag. Per direct een dreigemail ontvangen dat als ik niet snel zou betalen dat er dan n verhoging volgt. Bellen helpt niet, emailen helpt niet, ik weet niet wat ik moet doen, voel me zooo opgelicht, is er iemand die weet hoe ik er vanaf kom? Alle tips zijn welkom!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Letterlijk alles en zwakke punten is een understatement

    Door Jeannette op 14 november 2017 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ben zelf al even lid 1e woning niks geworden voldeed niet aan inkomen eis maar nu een 2e bezichtiging gepland en deze aanbieder is soepeler met inkomeneisen veel aanbod in tilburg

    Sterke punten
    veel aanbod tilburg

    Door sjannyyy op 10 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Positief over het algemeen.. Ik ben getipt door een collega en nu 2 maanden betalend lid en de ervaring is algemeen positief.. Ik vind de zoekfunctie wel goed maar soms komen me woningen niet helemaal overeen met wat ik invul. Ik zou het wel aanbevelen als je zoekt in Breda....

    Sterke punten
    Djsj

    Zwakke punten
    Djdh

    Door Al op 9 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De prijzen zijn redelijk en de site helder. Er zijn al een aantal leuke aanbiedingen gedaan.

    Sterke punten
    Heldere website
    Redelijke prijzen voor de dienstverlening

    Zwakke punten
    Veel mails

    Door Helen op 8 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • wil jullie bedanken dat ik via jullie ons nieuwe huurhuis heb gevonden

    Sterke punten
    veel leuke huizen

    Zwakke punten
    geen

    Door Yvonne op 8 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb meerdere sites gebruikt en Esteon is een goede kundige site. In het begin ontving ik geen e-mails maar er stonden wat dingen verkeerd blijkbaar.. De emails kwamen daarna op gang en kwamen vaak overeen met mijn profiel... Ik raad mensen wel aan eerst een gratis profiel aan te maken of er woningen zijn. Van vrienden heb ik ook gehoord dat ze soms geen mails krijgen. Maar daar geven ze een garantie op..

    Sterke punten
    Je kunt er leuk zoeken en simpel
    Gemakkelijk in gebruik

    Zwakke punten
    Je moet steeds inloggen want ik blijf niet ingelogd terwijl ik dat wel steeds aanvink. Best irritant

    Door Biesje op 5 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben nu een tijd op zoek naar een huurwoning en heb na advies een lidmaatschap aangeschaft bij Esteon. Daarnaast zoek ik op sites van makelaars e.d. Het valt me op dat het contact met de woningen die me aanspreken zeer stroef verlopen. Ik heb totaal geen controle over de reis die mijn bericht aflegt na het sturen via esteon. ik krijg geen respons terug van de aanbieder van het huis en er gaat veel tijd overheen. Op een site van de desbetreffende makelaar kan je gewoon bellen, wat natuurlijk een veel betere en directere manier van communicatie is. Door bellen kwam ik er ook achter dat sommige matches allang vergeven waren en niet meer beschikbaar. Ik krijg langzaam het gevoel dat het aanbod niet up to date is en de manier van communicatie naar de makelaar en/of aanbieder omslachtig is.
    ik zal nu vast een reactie van esteon support krijgen die zegt dat ik de support moet contacteren maar ik heb niet het gevoel dat er iets gaat veranderen als ik dit wel doe. Voor de mensen die twijfelen voor een lidmaatschap: ik adviseer om het niet te doen en gewoon via de makelaar direct contact op te nemen.

    Mvg,

    Sterke punten
    - fijne app lay out, duidelijke interface
    - prettig systeem om mee te werken qua selectie
    - wel al wat matches gevonden (sinds 3 weken/4 weken)

    Zwakke punten
    - geen reacties van matches
    - woningen niet up to date
    - matches na zoeken zijn vaak afwijkend van de zoekopdracht
    - geen directe communicatie met telefoonnummers, maar via omslachtige berichtjes. hierdoor heb ik geen controle over de communicatie tijd

    Door thomas op 3 november 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vroeg me eerst af of huizenmarkt betrouwbaar is, dit vooral vanwege het grote aanbod, staan enorm veel huizen ook. Gelukkig heb ik snel een woning gevonden!! Danku

    Sterke punten
    veel aanbod

    Zwakke punten
    lastig navigeren

    Door Maarten op 2 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Oke service.. Verbeterd met 2 jaar geleden toen ik het ook gebruikt had. Toen ontving ik weinig matches als student. Het is soms wel wat onduidelijk hoe je moet reageren maar wel een zoekdienst die je zeker kan helpen.

    Sterke punten
    Het kan je helpen in je zoektocht naar een woning
    Leuke site

    Zwakke punten
    Veel mails

    Door Daan op 27 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Over algemeen goede service. Ik gebruik Esteon voor de tweede keer nu. Ruime keuze en de site is overzichtelijk. Soms krijg ik geen reactie maar dat lost de klantenservice goed op..

    Sterke punten
    ruime keuze
    klantenservice
    leuke site

    Zwakke punten
    soms geen reactie

    Door Hoefs op 19 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn abonnement loopt tot december maar ik heb nu al spijt. Een vriendin rade het mij aan en ik kreeg een aantal matches maar deze waren al weg of ze kwamen niet overeen met mijn profiel. Zo keek ik voor een een gezinswoning en nam contact op de huurder op de site aangegeven dat ik een baby heb/krijg. Verhuurder gaf aan liever een student te willen dat is prima maar waarom bied je dan een woning aan met 4 slaapkamers? Het gesprek verliep raar....

    Nu heb ik vaak een match met AM vastgoed waar ik pas achter kom na het delen van mijn gegevens. AM vastgoed heeft een inkomens eis dit bedraagt 3 a 4 keer de huur en zou dus via de site geen match mogen zijn..... hopeloos dit!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    -Nep aanbod
    -leugens
    -Nep mensen

    Door Coenen op 11 oktober 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Redelijk wat aanbod verzameld en goed te doorzoeken.

    Sterke punten
    makkelijk inschrijven en gratis

    Door Werner van H op 6 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • na 5 weken overal op reageren de moed maar opgegeven, 90% van de kamerverhuurders reageert nergens op, het lijkt wel op NEP kamers die er alleen maar staan om aanbod te kunnen laten zien. Verder is het laakbaar dat ouwe mannen alleen hun kamer willen verhuren aan meiden 18-30 jaar om naar te gaan zitten gluren ! Vaak ook kamerverhuur waar je niet mag inschrijven, dus illegaal wonen eigenlijk, en daar werkt kamernet gewoon vollop aan mee. Ik ben een gewone NL jongeman van 38 jr met een vast dienstverband maar het lukt echt niet om een kamer te vinden, volgens mij is meer dan de helft nep aanbod, puur als lok-kamer. De positieve revieuws zet ik erg mijn twijfels bij ook.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    90% reageert nergens op, veel kamers staan er jarenlang op en de eigenaar reageert nergens op, dit lijkt op nep aanbod puur om aanbod te kunnen laten zien terwijl het niet te huur is.
    veel oude gluur viezerikken die alleen aan meiden 18-30 jaar willen verhuren, puur discrimminatie dus.
    En veel illegale verhuur , dus inschrijven verboden, een voedingsbron voor illegalen en crimminelen waar kamernet aan meewerkt

    Door mark op 3 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Directwonen is the most useless website I have ever used and I have tried many of them in a short period of time. You get e-mails with exactly those apartments that suit you, but many sites offer that, it is not something new. If you buy the smart account you can even send e-mails in response to adverts. The sad thing about this website is, that the adverts are not renewed on the site and therefore most(if not all) adverts you see on the site can be also found elsewhere and many of those have already been rented out.
    usually, you have the opportunity to share all your fancy details with them like recent payslips and document pictures, which are linked to your profile and what also landlords can see. Does not seem like that good idea to me, however, if you do not add anything you most likely do not get any replies. I did not at least, I used the site for a month and sent out many many letters to landlords only to find myself desperately sleeping in a car and wondering if I am ever going to find a place.
    Oh, and they charge you with more money also, if you do not cancel your renewal you will end up paying so much more than this site is ever worth... Which I also did, and I believe is the only income for this site - to take money from those who do not end their subscriptions.

    When you still consider using directwonen think again - many sites offer that and more for the same or even less money.

    Sterke punten
    Website actually looks quite good

    Zwakke punten
    Pointless
    Does not really help
    You probably will not get answers
    ads are not renewed
    automatic charging system (you will not get your money back either)

    Door Sandra op 2 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • zeer slechte zaak die funda,adverteert met oude troep.van mij 1 ster waard

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door JAN op 19 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Er staat je moet een premium account hebben wil je reageren zo dat heb ik gedaan. Echter waren er geen kamers beschikbaar erg jammer. Er stonden recensies dat het goed was. Ik bel hun op zeggen ze: alles is verhuurd en komen geen nieuwe bij dit is om echter een beeld er van te krijgen.

    Ik ben dus boos en voel me opgelicht. Een student heeft het niet breed en ik ook niet. Wil ik graag mn geld.

    Sterke punten
    Vrijwel niks

    Zwakke punten
    Niks te huren

    Door Gabrielle op 15 september 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 2 maanden lid geweest van Kamer.nl. Aanbod is prima. Kreeg geen reactie op kamer (van anderen wel) waarna ik de helpdesk heb gemaild. Kreeg binnen een uur een reactie waarin ze vertelden de verhuurder hadden aangesproken op het niet reageren. Daarmee houden het aanbod ook actueel denk ik. Erg prettig om te weten

    Sterke punten
    goed aanbod, goede service, niet zo duur als bv kamernet.

    Zwakke punten
    soms lang wachten op reactie (hoewel dat aan de verhuurder ligt en niet aan kamer.nl zelf), soms wat weinig foto's van de kamers

    Door Simon op 14 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ze hebben een bekende naam, maar daar houdt het ook echt op. Dit is oplichterij ten top. Stilletjes wordt er maanden lang zonder bericht geld afgeschreven voor een automatische verlenging. Een degelijk bedrijf zou daar toch echt een berichtje over sturen.
    Verder zijn de kamers op de site volgens mij nep. Reacties blijven uit, kamers staan dubbel onder andere uploaders en ik heb nog van nooit iemand gehoord die via kamers.nl een kamer gescoord zou hebben...

    Stay Away!

    Sterke punten
    Goede marketing, zoals alle succesvolle oplichterspraktijken.

    Zwakke punten
    Leugenaars, bedriegers, oplichters, geen service, geen mogelijkheid tot contact, geen ethisch besef, geen stijl.

    Door Noud op 28 augustus 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Leuke sitw op huisjes te gluren maar wel vaak duur toch

    Door Din op 22 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.