• I hope I never gonna get to use this site again. Sometimes wont load, app works 10% of the time, and it cost a smaller fortune to search for rooms.

    Door Ville op 24 augustus 2018 Reageer (1 reactie)

  • This looks like a scam. Rooms on the website with old dates. Doubt that these rooms are legitimate or still available. Also send a request for a visit but nobody replied besides an automatic generated email reply. Asked them to unsubscribe several times but still receive emails. Am investigating if this site is legitimate in the Netherlands and if not what legal action can be taken. If someone already did something similar let me know.

    Sterke punten
    None

    Zwakke punten
    See review

    Door Al op 18 augustus 2018 Reageer (1 reactie)

  • Eindelijk.....na vele teleurstellihgen via andere wegen. Bij Direct Wonen Direct respons en wel bij de 1e reactie. Fijn om direct contact met verhuurder te hebben. MET DANK

    Door Robin op 16 augustus 2018 Reageer

  • Directwonen.nl is een nuttige website als je op zoek bent naar een huurwoning/appartement of kamer. De meeste verhuurders hebben geantwoord op mijn berichten. Ik zou zo weer via Direct Wonen op zoek gaan naar een woning, mocht dit nodig zijn in de toekomst.

    Sterke punten
    Veel aanbod
    Actueel aanbod
    Reacties van verhuurders
    Betaalbaar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Martijn op 16 augustus 2018 Reageer

  • Was op zoek naar een woonruimte voor komend studiejaar. In korte tijd een toffe studio gevonden in Rotterdam.

    Sterke punten
    Veel studio's en kamers in Rotterdam, snel reacties gekregen van verhuurders, website werkt goed.

    Zwakke punten
    Geen minpunten.

    Door Kees op 9 augustus 2018 Reageer

  • Ik ben zeer tevreden met Direct Wonen. Veel leuk aanbod, gebruiksvriendelijke site, snel in contact met verhuurders.

    Sterke punten
    Veel en leuk woningaanbod
    Fijne website
    Direct contact met verhuurders
    Klantvriendelijk

    Zwakke punten
    -

    Door Lisa op 9 augustus 2018 Reageer

  • Oplichters, zijn ook op TV geweest. Wonen in een gigantische villa over de rug van anderen. Intellectuele boeven. Worden nog wel eens gepakt. Google maar op ''Huurstunt'', dan lees je wel genoeg.

    Sterke punten
    Mensen oplichten

    Zwakke punten
    Alles, bedrijf zou niet mogen bestaan

    Door Ellie op 9 augustus 2018 Reageer

  • Verborgen kosten, doen niet wat ze beloven.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    -Afspraken niet nakomen
    -Kosten camoufleren, doen alsof alles veel goedkoper is
    -Mooie praatjes, maar verder?

    Door Eline op 9 augustus 2018 Reageer

  • Er wordt veel beloofd en weinig waar gemaakt bij stoit. de administratieve afdeling onbekwaam. communicatie snelheid beneden peil. ik mag gerust 3 of 4 dagen op een reactie wachten. betalingen worden niet op tijd gedaan. de laatste maand huur mag je als verhuurder op wachten tot de energiemaatschappij de afrekening heeft opgesteld, ook als de verhuurder het beheer volledig uit handen heeft gegeven.

    Sterke punten
    mooie website

    Zwakke punten
    mondelinge en schriftelijke afspraken worden niet nagekomen

    beheer is slecht en duur

    geen grote klantenkring

    slechte communicatie

    Door L.A. op 7 augustus 2018 Reageer

  • Afgelopen 4 week heb ik op diverse studio's gereageerd. Nog steeds nergens bericht van en elke keer een antwoord dat er mogelijk op wordt gereageerd. wordt niks voor je gedaan, nergens mee geholpen behalve 30 euro afschrijven naar hun bank account

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    geen reacties of de kamers waar je reageerd

    Door Jelmer op 4 augustus 2018 Reageer

  • Deze mensen hebben alleen een website. HUIZEN ZEKER NIET. ZE PLUKKEN WONINGEN VAN INTERNET....ZEGGEN ZOGENAAMD TE BEMIDDELEN. HAHA JA MET JOU BANKREKENING.
    DAN STAAT ER IN HUN VOORWAARDEN DAT JE BINNEN 2 WEKEN VAN JE ABONNEMENT AF KAN, MAAR ALSNOG FF BETALEN VOOR NIKS DIEN!

    DIT BEDRIJF MOET AANGEKLAAGD WORDEN. HET IS EEN SCHANDE!!!

    MENSEN LET OP NIET INSCHRIJVEN

    Sterke punten
    Helemaal niks. Lucht verkopen ze en trekken je bankrekening leeg

    Zwakke punten
    Lees hierboven teveel!!

    Door Diana op 18 juli 2018 Reageer

  • Zeer goed ik heb een huis gevonden hier

    Sterke punten
    gevonden mijn nieuwe huis!

    Zwakke punten
    niks

    Door jkaczmarekju op 12 juli 2018 Reageer

  • Hi, all!

    I am a student and as all students was having an issue with finding an appropriate house, especially, for the time period, when you are short on money.
    Kamernet provided quite descent options, BUT, as soon as you have paid for the subscription - be careful NOT to be caught by their little sly "business" intention: - on their site it's written in the form of JUSTIFYING themselves:

    *Note: If you have terminated your account after the automatic renewal, the new subscription period has already started and you still have to pay the costs for the new period, even if you do not want to use it. The costs for the new subscription period are automatically debited from your account.
    *It is clearly indicated on the payment page, in the purchase and extension emails, on the 'My Premium Account' page and in the General Terms and Conditions (article 14) that it is a continuous service.

    Be careful with this or chose a diligent partner to work with.

    Zwakke punten
    Sly business intention to make money out of foreign people

    Door Vlad Vinskyi op 6 juli 2018 Reageer

  • Klanttevredenheid en communicatie staat niet in het woordenboek van MoyMoy. Mensen naar Groningen laten reizen voor een bezichtiging en dan een uur van te voren afzeggen omdat 'de verhuurder de sleutel kwijt is'. In plaats van even af te bellen laten ze dit lekker onpersoonlijk via de mail weten met als enige tegemoetkoming de excuses van de verhuurder. De kosten van trein en bus weigeren ze te vergoeden want het is niet hun probleem. Wat ook frappant is dat de sleutel de volgende ochtend ineens weer terecht is. Dit bedrijf klopt van geen kant.

    Door Lotte Tuinma op 21 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • DC wonen ken ik via kamernet. Vorig jaar heb ik een gesprek gehad over de telefoon en alles leek goed te zijn. Omdat ik vorig jaar nog geen kamer nodig had, ben ik niet met DC wonen in zee gegaan.
    Echter, vorige week heb ik hen een e-mail gestuurd met de vraag of de desbetreffende kamer nog te bezichtigen was. Ja, dat kon nog volgens ene Steven. Hij vroeg mij om maandag langs te komen, maar omdat ik op die dag niet kon, heb ik de woensdag voorgesteld. Steven vroeg daarop of ik om 2 uur kon en ik heb daarop de afspraak bevestigd. Vervolgens was ik die woensdag bij de kamer waar ik moest zijn, ong. 10 minuten van te voren en er was nog niemand. Een bewoner deed open en had me binnengelaten. Ik heb binnen zitten wachten tot er iemand zou komen, maar kwart over 2 was er nog steeds niemand. Daarom ben ik met het kantoor gaan bellen. ik draaide het nummer, maar er werd niet opgenomen. Ik kreeg alleen de alom bekende piepjes. Daarop had ik besloten om nog een kwartier langer te wachten, maar ja hoor, ook om half drie was er nog niemand te bekennen. Daarom ben ik maar weggegaan, maar ondertussen heb ik wel mooi aardig wat geld uitgegeven aan de reiskosten die ik moest maken om er te komen..... Dus mensen, ga niet in zee met dit bedrijf van jan snot!

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Niet komen opdagen.
    Niet de telefoon oppakken.
    Niet duidelijk aangeven welke kamers wel en welke niet meer beschikbaar zijn.

    Door Lilian op 21 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben met spoed op zoek naar een woonst, maar wat blijkt, er staat maar van 1 makelaar (Vesteda Property Management) meerdere woningen aangeboden. Waarvan de meeste ook nog eens dubbel.

    Het vermoeden is, dat er maar een klant woningen aanbied, wat de dochteronderneming (Vesteda Property Management) is van Pararius.

    Daarnaast hanteert Vesteda Property Management een asociaal hoge inkomenseis, om een woning te kunnen huren van net boven 750 euro.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zoekopties zijn erg beperkt, evenals de informatie van de desbetreffende woning.

    Door Jan Hamer op 14 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb gemeld dat een oplichtster actief is. Ze antwoorden niet en de bewuste advertentie blijft staan.
    Contact is mogelijk via formulier of whatsapp. Echter Whatsapp geeft aan: 2 maanden geleden voor het laatst actief.
    Het betalen werkt wel.
    Conclusie: wel de lusten, niet de lasten.
    Zeer slecht

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onbereikbaar
    Niet kordaat
    Antwoorden niet
    Doen niets tegen advertentie oplichter

    Door Bart op 10 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Snel aan een kamer gekomen via deze site na een paar reacties. Erg tevreden

    Sterke punten
    alles

    Zwakke punten
    niks

    Door Haver op 24 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Eindelijk een handig en snel platform, lekker op vakantie in ItaliŽ op een terrasje en dan ook nog een woning kunnen uitzoeken. geweldig!

    Sterke punten
    Lekker vanuit je luie stoel op vakantie kan je gewoon woningen uitzoeken!

    Zwakke punten
    Je moet soms lang wachten op de reactie van de eigenaar/ verhuurder.

    Door Pepijn op 16 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een afgesloten maandabonnement blijkt ineens een doorlopend abonnement te zijn. Telkens tegen het tarief dat geldt voor een maandabonnement. Als ik meer dan 1 maand abonnee wilde zijn, dan had ik wel een periode van 3 maanden afgesloten. Dat was voordeliger. Huizenmarkt.nl is niet voor reden vatbaar en blijft erbij dat ik een doorlopend maandabonnement heb afgesloten. Inclusief opzegtermijn moet ik 3 maanden betalen. De advertenties worden van andere sites gehaald (bijv. van makelaars), zonder dat deze hiervan op de hoogte zijn. Daardoor kan de informatie op Huizenmarkt.nl niet correct / compleet zijn.

    Sterke punten
    Reactie op min email berichten.

    Zwakke punten
    Huizenmarkt.nl geeft mij de indruk dat zij op een makkelijke wijze veel geld willen verdienen zonder enige ethiek.

    Door Frank op 15 mei 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dacht een goed bedrijf om een verdieping in de pand in Soest bij te huren, aardige mensen ja ja echt all inclusive prijs.
    Helaas blijkt het bij het beeindigen van de huur toch anders als je de borg terug wilt hebben.

    Door Ad op 7 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Eindelijk een platform die het door heeft om geen hoge kosten te vragen en al helemaal je mailbox niet vol gooien met woningen die al lang verhuurd zijn!

    Hier heb ik direct contact met diegene die de woning aanbied, ook al duurt het wat langer op een (eerlijk) antwoord van de verhuurder maar ik weet tenminste waar ik aan toe ben.

    Sterke punten
    De 30 dagen voor die Ä 5

    Zwakke punten
    Soms teveel woning aanbieding in een straal van 10 km

    Door Tino Lith op 2 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Great app, works fast and quick and I love the design. I can not wait untill you guys will present holidays houses on the app a very good idea.

    Keep up the good work-

    Sterke punten
    Design, Simplicity

    Zwakke punten
    Owner or Provider delay

    Door Ramon op 26 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Na meerdere jaren gebruik te hebben gemaakt van hun kamers en apartementen, kan ik niet anders zeggen als dat het een zeer goed en net verhuurbedrijf is.

    Wees goed voor het behoud van de woning en ga respectvol om met materialen die in de woning zijn en je krijgt wederzijds respect terug.

    Sterke punten
    Zorgt dat de gebruikte woningen voorzien worden van preventieve maatregelen tegen brand en wanneer materialen als koelkast, wasmachine of dergelijke kapot gaan, wordt deze ook z.s.m. vervangen.

    Door v.d. Haak op 18 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een appartement gevonden dus dat is een aanrader. Makkelijke tool om woningen te zoeken want je ontvangt berichten wanneer er een match is.

    Sterke punten
    De website vind ik goed en geeft een goed overzicht en zij zoeken voor jou

    Zwakke punten
    Ik ontving veel emailtjes van matches

    Door JM op 18 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.