• Voor 20 euro per maand krijg je een paar automatisch gegenereerde mailtjes van kamers die je zelf ook zo kunt vinden.
    Geldklopperij zoals zovele van dit soort sites helaas.

    Door Wiert op 13 april 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Deze site heeft zogenaamd huizen te huur maar als je reageert moet je betalen voor wat zgn te huur staat.
    Ok maandabonnement genomen
    diverse huizen gereageerd. Maar minstens tien keer absoluut geen reactie. En dan vraag je hulp aan aan huizenmarkt en die geven ook geen gehoor.

    Kortom:
    aanbod: zeer slecht

    Service: is niet aanwezig

    Maandabonnement : ze blijven zeuren om te betalen terwijl ik allang al had opgezegd. Nu vijf maanden verder


    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Dit bedrijf is niet eerlijk bezig

    Door Charlie op 12 april 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • After using a lot of houseswaping applications i truly can say that Flickmyhouse really is a blessing...A takes a while before a landlord finally response, but for the 5 euro it's word of it!

    Keep up the spirit you guys

    Sterke punten
    Monthly Subscription

    Zwakke punten
    Take's a while when a provider of the property response

    Door Petra op 5 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik kreeg een mail van Esteon met daarin mijn woningmatch. Direct ingeschreven en een bezichtiging aangevraagd. Volgende dag bezichtiging gehad!

    Sterke punten
    - Uit mijn ervaring kan ik zeggen dat Esteon actueel is. Ik kreeg mijn woningmatch enkele uren eerder dan andere partijen waar ik aangemeld stond
    - Site ziet er professioneel uit

    Zwakke punten
    - Direct voor lang termijn betalen
    - Website is niet heel gebruiksvriendelijk in gebruik, heb inmiddels drie zoekopdrachten perongeluk aangemaakt.

    Door Chanel op 4 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • It is very tough to find a place to live in Groningen. However it took the spot in team only two weeks to find me a spot in the middle of the city that was affordable for me. Besides that, they have proven themselves as trustworthy and very helpful even after I already had my studio.
    If you are going to stay in Groningen for a while and need a nice place I advice you to go to spot in. You will not be disappointed.

    Sterke punten
    -nice places in the city centre
    -kind and friendly
    -professional (on time,well prepared, reply very quick)

    Zwakke punten
    none

    Door David Winter op 29 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nu al bij 2 huizen geprobeerd een bezichtiging te krijgen. Blijken de huizen gewoon allang verkocht te zijn! Zorg dat een pagina up to date is of verwijder hem. Dit is waardeloos!

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Lees bovenstaande.

    Door Monique op 26 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Je kan makkelijk zoeken en reageren op de woningen die je kan betalen in de buurt die je wilt en word goed geholpen met vragen.

    Sterke punten
    veel huizen
    goede hulp

    Zwakke punten
    geen klachten over huizenmarkt.nl

    Door Diana op 22 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Huur je bij Interveste en er gaat iets kapot in je appartement dat ook de huismester niet kan repareren dan moet je het zelf maar oplossen. Bewoners moeten zelf schakelaars in de electrische installatie vervangen of op eigen kosten een electricien inhuren. Als er een storing is bij enkele rookmelders (appartementen bekend) dan krijgen alle bewoners een dreigmail dat in het vervolg de kosten verhaald zullen worden. M.a.w. Interveste is doodsbenauwd dat ze niet aan de veiligheidseisen voldoen maar laten ondertussen bewoners aan de electrische installatie klussen.
    Werkelijk een geweldige huisbaas..... zolang er niets gebeurt.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Beroerde communicatie met bewoners en men verschuilt zich achter een regeltje dat "kleine gebreken" door bewoners zelf opgelost moeten worden.

    Door Pieter op 12 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik moest even wennen aan de site want het werkt niet altijd even lekker. Het heeft een aantal woningen aangedragen die in de smaak vielen. Een oke service voor niet al te veel geld maar wel veel mail.

    Door Mark op 8 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Deze site is volgens mij wel de site die het complete aanbod heeft van alles huur in Nederland dus heb me hier ingeschreven. Het is niet heel makkelijk om een woning te vinden die betaalbaar is maar je kan onbeperkt reageren met een betaalde account. Ik heb zelf binnen een maand iets gevonden maar kan me voorstellen als je in de Randstad iets zoekt dat het langer duurt en je snel moet zijn met reageren.

    Sterke punten
    compleet aanbod

    Zwakke punten
    geen klachten

    Door Danielle op 25 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Pas op met deze site, je betaald namelijk altijd voor 2 maanden. Dit komt omdat ze 30 dagen opzegtermijn hanteren. Dus wees gewaarschuwd als je denkt een premium account voor n maand te nemen (want dat bieden ze aan)
    @huizenmarkt.nl, het is onnodig te reageren op mijn review dat opzeggen mijn eigen verantwoordelijkheid is blabla, want dat klopt. Ik had jullie voorwaarden beter moeten lezen. Het was naief van me er vanuit te gaan dat fatsoen nog bestaat. Lesson learned. Dit is enkel een waarschuwing voor anderen

    Sterke punten
    Lijkt veel aanbod te hebben

    Zwakke punten
    Aanbod bestaat vaak niet/is al verhuurd

    Door Annemarie op 24 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Het lijkt misschien onmogelijk tegenwoordig maar is me wel gelukt: een woning vinden om te huren in Amsterdam.
    De concurrentie van andere woningzoekenden is flink in amsterdam dus de kunst is echt snel reageren op het nieuwe aanbod.

    Sterke punten
    veel nieuwe huizen steeds

    Zwakke punten
    geen klachten

    Door Fay op 10 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Thanks Huizenmarkt want ik heb me kamer via jullie gevonden.

    Sterke punten
    er staat gewoon heel veel aanbod op wat je nergens anders vind

    Zwakke punten
    je betaald er wel voor om de site volop te kunnen gebruiken

    Door Yoran op 25 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik moet zeggen dat ik skeptisch ben als ik moet betalen voor een website maar deze website heeft veel uniek aanbod en heb dan ook redelijk snel iets vonden via hen.

    Sterke punten
    veel uniek aanbod

    Zwakke punten
    betaald

    Door Timo op 21 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Voor de woningen die ik aanbied melden zich snel kandidaten. Uitstekende service en een goede duurzame samenwerking. Een disruptor op de verhuurmarkt.

    Sterke punten
    Goed contact
    Net bedrijf
    Snelle handeling na overleg

    Zwakke punten
    Laden in het account duurt soms erg lang

    Door Weijer op 18 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Had moeite om iets te vinden dus blij dat het gelukt is eindelijk

    Sterke punten
    veel huizen

    Door Jeremy op 16 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Super romantische overnachting geboekt met mijn vriendin voor haar verjaardag in een sauna. Echt top!

    Sterke punten
    Gemakkelijk, snelle service en romantische kamers

    Door C. Los op 15 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Oplichters zijn het. Ons huis dat voorheen in keurig verkerende staat was is door wiettelers volledig vernield. De schade die wij hierdoor hebben bedraagt meer dan 80.000.
    Domica laat je meer dan 1000 betalen voor het screenen van nieuwe huurders. Dan zou je toch enige expertise verwachten op dat gebied. Maar als je als huurder met een zelfgemaakte salarisstrook van een bedrijf dat niet eens bestaat aankomt wordt dit niet eens gecheckt (wat bij ons dus het geval was). Op deze manier kan dus iedere potentiele huurder met slechte bedoelingen een huis bij Domica huren. Ook krijgen wij nog verschillende maanden huur van Domica en is de borg nooit aan ons betaald. Zodra je dit mee hebt gemaakt hoef je echt niet te verwachten dat Domica nog reageert op mailtjes of telefoontjes. Natuurlijk is er altijd nog de mogelijkheid om langs te gaan. Dit heb ik gedaan en werd zelfs door de medewerkers bedreigd terwijl ik geen kwaad woord heb gezegd. Zij hebben zelf nog de politie gebeld en gezegd dat ik hun zou hebben bedreigd. Echt ongelofelijk dat je op deze manier een bedrijf kunt runnen. Maar kort samengevat:

    DOMICA IS EEN HELE GOEDKOPE ORGANISATIE WAARBIJ JE ABSOLUUT NIET IN GOEDE HANDEN BENT. BEN GEWAARSCHUWD EN VERHUUR JE KOSTBARE BEZIT NIET VIA DOMICA.

    Sterke punten
    geen

    Door Roel van Box op 8 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heb een studio gevonden!

    Door Desiree op 6 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik word niet zo snel enthousiast zodra ik moet betalen maar goed geholpen en ondersteunt bij mijn zoektocht naar een woning. Het heeft tot mijn verbazing wat opgeleverd en ben er dik tevreden mee. Een tevreden klant.

    Sterke punten
    - Goed geregeld
    - Behulpzame mensen

    Zwakke punten
    Je moet opnieuw een opdracht plaatsen voor andere locaties

    Door Lee op 2 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Deze site is tenminste eerlijk en laat je niet steeds opnieuw credits kopen maar onbeperkt contacten leggen. Goed!

    Sterke punten
    eerlijk

    Zwakke punten
    soms weinig info over huizen erbij

    Door Free Gaza! op 2 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Makkelijke manier om een kamer te vinden zonder dat je veel hoeft te betalen. Natuurlijk niet zo dat je ze in 1 keer voor het uitzoeken hebt maar je kan onbeperkt reageren dus snel zijn en je netjes voorstellen dan maak je een goede kans. Contact leggen ging relatief makkelijk, heb na 2 maanden een kamer in amsterdam gehuurd wat toch best een opgave is tegenwoordig.

    Sterke punten
    niet duur

    Zwakke punten
    geen klachten over de website, maar je moet er wel rekening mee houden dat je niet de enige bent die op de goede kamers reageert.

    Door Marco op 2 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • como conocer gente nueva a los 30 apps para conocer gente adolescentes contacto con mujeres murcia mujeres solteras
    buscan hombres casados conocer gente en san fernando cadiz como conocer gente de espana por
    facebook chico busca chico en cartagena busco
    chicas soltera conocer gente online de otros paises busco empleo chica
    joven chico busca chico rd 5 buscando chicas para salir contactos
    chicas barcelona encuentros sexuales en sevilla mujeres solteras en costa rica gratis chica busca a chico quito
    chico busca chico chincha contactos sexo chicas mujeres que
    buscan pareja aplicacion conocer gente cercana contacto mujeres
    mataro mujeres anuncios lima mujeres que buscan pareja en rivera uruguay contactos mujeres castellon dela plana chica busca chica serie completa online
    contacto mujeres bilbao contactos con chicas en lugo conocer gente nueva online paginas web para
    conocer personas chico busca chico arequipa cayma anuncios sex asturias chico busca chico en arequipa la
    joya mujeres buscando hombre en fort worth tx chicas buscando hombres en chicago mujeres
    buscando trabajo en lima busco chica para salir en bogota conocer gente de espana
    en facebook chico busca hombre en venezuela mujeres cristianas
    solteras en panama aplicacion para conocer personas android contactos de mujeres en salamanca contacto con mujeres en jerez
    donde conocer chicas online anuncios de chicas el salvador contacto madrid mujeres fotos de mujeres solteras en new york
    conocer personas en espana gratis buscar chicas para amistad chico
    busca chico en la coruna como encontrar gente por internet

    Sterke punten
    como conocer gente nueva a los 30 apps para conocer gente adolescentes contacto con mujeres
    murcia mujeres solteras buscan hombres casados conocer gente en san fernando cadiz
    como conocer gente de espana por facebook chico busca chico
    en cartagena busco chicas soltera conocer gente online de otros paises busco empleo chica joven chico busca chico rd
    5 buscando chicas para salir contactos chicas barcelona encuentros
    sexuales en sevilla mujeres solteras en costa rica gratis chica busca a chico quito chico busca chico chincha
    contactos sexo chicas mujeres que buscan pareja aplicacion conocer gente
    cercana contacto mujeres mataro mujeres anuncios
    lima mujeres que buscan pareja en rivera
    uruguay contactos mujeres castellon dela plana chica busca chica serie completa online contacto mujeres bilbao contactos con chicas en lugo conocer gente nueva online
    paginas web para conocer personas chico busca chico arequipa cayma anuncios sex asturias chico busca chico en arequipa la joya mujeres buscando hombre en fort
    worth tx chicas buscando hombres en chicago mujeres buscando trabajo
    en lima busco chica para salir en bogota conocer gente de espana en facebook chico busca hombre en venezuela mujeres
    cristianas solteras en panama aplicacion para conocer personas android contactos de mujeres en salamanca contacto con mujeres en jerez donde conocer
    chicas online anuncios de chicas el salvador contacto madrid mujeres fotos de mujeres solteras en new york conocer personas en espana gratis
    buscar chicas para amistad chico busca chico en la coruna
    como encontrar gente por internet

    Zwakke punten
    como conocer gente nueva a los 30 apps para conocer gente adolescentes contacto
    con mujeres murcia mujeres solteras buscan hombres casados conocer gente en san fernando cadiz como conocer gente de espana por
    facebook chico busca chico en cartagena busco chicas soltera conocer gente online de otros paises busco empleo
    chica joven chico busca chico rd 5 buscando chicas para salir
    contactos chicas barcelona encuentros sexuales en sevilla mujeres
    solteras en costa rica gratis chica busca a chico quito chico
    busca chico chincha contactos sexo chicas mujeres que buscan pareja aplicacion conocer gente cercana contacto mujeres mataro mujeres anuncios lima mujeres que buscan pareja en rivera uruguay contactos mujeres castellon dela plana chica busca chica serie
    completa online contacto mujeres bilbao contactos con chicas en lugo conocer gente nueva online paginas web para conocer personas
    chico busca chico arequipa cayma anuncios sex asturias chico busca chico en arequipa la joya mujeres
    buscando hombre en fort worth tx chicas buscando hombres en chicago mujeres buscando trabajo en lima busco chica para
    salir en bogota conocer gente de espana en facebook chico busca hombre en venezuela mujeres cristianas solteras en panama aplicacion para conocer personas android contactos de mujeres en salamanca contacto
    con mujeres en jerez donde conocer chicas online anuncios de chicas
    el salvador contacto madrid mujeres fotos de mujeres solteras en new york conocer personas en espana gratis buscar chicas para
    amistad chico busca chico en la coruna como encontrar gente por internet

    Door Keisha op 30 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De site met het meeste aanbod die ik kon vinden en je kan onbeperkt reageren met een premium account dus ideaal.
    Het beste wel op veel reageren want je bent niet de enige die een huis zoekt.

    Sterke punten
    huizenmarkt.nl heeft heel veel huizen dus grote kans dat je iets vind.

    Zwakke punten
    geen klachten

    Door Herman op 30 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ook ik heb op een woning gereageerd moest eerst lid worden oke gedaan maar kreeg geen respons op woningen waar ik op had gereageerd had wilde toen mijn lidmaatschap opzeggen maar steeds moet ik weer betalen ja u heeft nog steeds premium acount dat wat ik allang had stopgezet dus trap er niet in het is waaardeloos

    Sterke punten
    niks

    Zwakke punten
    alles

    Door hannie op 29 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.