>" /> Campus Groningen - 3 Reviews - Kamerverhuurders.nl >" />

Campus Groningen

Studio’s, appartementen en studentenkamers in Groningen - huur Het grootste aanbod betaalbare studentenkamers, â€"appartementen en â€"studio’s in de stad. Wonen voor studenten. Huur nu >>

Campus Groningen Reviews

  Duidelijke scam

  Er zijn vrijwel geen woningen op deze site. Ze laten tientallen verhuurde woningen zien om te doen lijken dat ze veel aanbod hebben. Ook zetten ze tussen het aanbod meerdere huizen waar niet op gereageerd kan worden of plukken ze huizen van andere websites (waar gratis gereageerd kan worden). Ik wacht nu al ruim een jaar op de website op een huis maar heb nog niet op een normale kamer kunnen reageren. Het aanbod waar op gereageerd kan worden is op 1 hand te tellen (vaak niet eens)

  Sterke punten
  Het is relatief goedkoop (30,-) per jaar, maar dit is het niet waard.

  Zwakke punten
  Vrijwel geen aanbod
  Prijzige kamers
  reageren kan vrijwel nooit (alleen met heel weinig bezichtigingen waarvoor je je moet inschrijven, deze zijn altijd vol)
  Aanbod aanvullen met woningen die nog niet zijn gebouwd

  Raar systeem

  Ze werken volgens een systeem waarbij je sleutels verzameld, echter heb je weinig aan deze sleutels omdat je zelf constant het aanbod in de gaten moet houden om je aan te melden bij een inschrijving. Wanneer je deze net misloopt (ook al kijk je 5x per dag op de website) heb je pech. Dit is raar omdat ook al sta je langer ingeschreven, en dus ook al langer geld betaald om lid te zijn, je niet per se eerder een woonruimte krijgt. Daarnaast zeggen ze je e-mails te sturen over nieuw aanbod, echter krijg je dit niet. Daarnaast duurt het ook lang tot je reactie krijgt op je mails, en wanneer je reactie krijgt is dit summier.

  Ik heb andere mensen gehoord die wel een goede ervaring hebben gehad met Campus Groningen, maar ik absoluut niet!!

  waardeloos

  Afgelopen 4 week heb ik op diverse studio's gereageerd. Nog steeds nergens bericht van en elke keer een antwoord dat er mogelijk op wordt gereageerd. wordt niks voor je gedaan, nergens mee geholpen behalve 30 euro afschrijven naar hun bank account

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  geen reacties of de kamers waar je reageerd

Bezoek Campus Groningen

Schrijf een review