Flickmyhouse biedt een visueel en communicatief internationaal platform voor het vinden of aanbieden van een woning. Wij cre�ren transparantie en gemak voor onze gebruikers. Hierdoor verschillen wij met de bekende commerci�le vastgoed aanbieders.

Reviews over FlickMyHouse

  • Eindelijk een handig en snel platform, lekker op vakantie in Itali op een terrasje en dan ook nog een woning kunnen uitzoeken. geweldig!

    Sterke punten
    Lekker vanuit je luie stoel op vakantie kan je gewoon woningen uitzoeken!

    Zwakke punten
    Je moet soms lang wachten op de reactie van de eigenaar/ verhuurder.

    Door Pepijn op 16 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Eindelijk een platform die het door heeft om geen hoge kosten te vragen en al helemaal je mailbox niet vol gooien met woningen die al lang verhuurd zijn!

    Hier heb ik direct contact met diegene die de woning aanbied, ook al duurt het wat langer op een (eerlijk) antwoord van de verhuurder maar ik weet tenminste waar ik aan toe ben.

    Sterke punten
    De 30 dagen voor die 5

    Zwakke punten
    Soms teveel woning aanbieding in een straal van 10 km

    Door Tino Lith op 2 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Great app, works fast and quick and I love the design. I can not wait untill you guys will present holidays houses on the app a very good idea.

    Keep up the good work-

    Sterke punten
    Design, Simplicity

    Zwakke punten
    Owner or Provider delay

    Door Ramon op 26 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • After using a lot of houseswaping applications i truly can say that Flickmyhouse really is a blessing...A takes a while before a landlord finally response, but for the 5 euro it's word of it!

    Keep up the spirit you guys

    Sterke punten
    Monthly Subscription

    Zwakke punten
    Take's a while when a provider of the property response

    Door Petra op 5 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De app werkt goed ik ben snel en gemakkelijk in contact gekomen met de verhuurder, en ik heb daar amper moeite voor hoeven doen!

    Sterke punten
    Snel makkelijk weinig moeite

    Zwakke punten
    Match duur soms een dagje

    Door Maja op 20 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Super app! Het directe contact met de verhuurder is echt een groot pluspunt. Het duurde even voordat ik match had maar niet heel veel later had ik mijn perfecte woning gevonden!

    Sterke punten
    Direct contact
    Mooie app

    Zwakke punten
    Soms even wachten op een match(bij mij was dit zo'n 2dagen)

    Door John op 20 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • super app, was in het begin even zoeken en proberen hoe het werkte... eenmaal daar achter gekomen en na een tijdje swipe heb ik een match en heb ik nu mijn perfect huisje gevonden.

    Sterke punten
    - 1 op 1 contact met de aanbieder
    - maar 5 euro per maand

    Zwakke punten
    soms even wachten tot dat je een match hebt.

    Door joost op 24 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Eerst dacht ik weer een website met valse voorwendselen, helemaal voor die 5,00 per maand! Achteraf gezien viel het wel mee, leuke medewerkers en erg behulpzaam.

    Enig minupuntje (wat mij tenminste opviel) is dat er geen favorieten lijst is om je woningen die jij al hebt geswiped weer terug te zien.

    Voor de rest "no complains" mooie app voor weinig centen

    Charlie

    Sterke punten
    Simpel, gemak en betaalbaar ruim aanbod

    Zwakke punten
    Geen wishlist of favorieten lijst

    Door Charlie op 10 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na mijn aankoop in de appstore kon ik ineens geen gebruik maken van de app. Even een berichtje gestuurd via FB en werd al la minute geholpen, en super vriendelijk personeel.
    Nu alleen nog even verder zoeken naar een woning die naar mijn wens is!

    Sterke punten
    Fijne klanten ondersteuning

    Door Cherise op 7 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nog nooit zo handige manier van woning zoeken/vinden meegemaakt.

    Sterke punten
    Gebruik ervan is heel snel en voor die prijs van 4,99 krijg je wel echt waar voor je geld

    Zwakke punten
    Kan alleen na het swipen de woning niet terug vinden, moet echt wachten tot de chat is gestart.

    Door Elsa op 28 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Super aardige verhuurder. Na wat gechat te hebben werd ik uitgenodigd voor een bezichtiging. Helaas was het toch niet helemaal wat ik zocht. Maar ik zoek zeker verder via de app, helemaal voor de 5 die je betaalt!

    Sterke punten
    Heel handig en ook belangrijk betaalbaar

    Zwakke punten
    Geen prijsfilter, maar is geen must ofzo

    Door Marlene op 21 februari 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Chatten met de verhuurder, eindelijk een keer echt direct contact! Ik vind het een aanrader.

    Sterke punten
    Snel en helder.

    Door Cath op 31 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek FlickMyHouse

Schrijf je eigen review over FlickMyHouse