Reviews van deze auteur

tot nu toe niet tevreden

Review over Esteon

Ik ben nu een tijd op zoek naar een huurwoning en heb na advies een lidmaatschap aangeschaft bij Esteon. Daarnaast zoek ik op sites van makelaars e.d. Het valt me op dat het contact met de woningen die me aanspreken zeer stroef verlopen. Ik heb totaal geen controle over de reis die mijn bericht aflegt na het sturen via esteon. ik krijg geen respons terug van de aanbieder van het huis en er gaat veel tijd overheen. Op een site van de desbetreffende makelaar kan je gewoon bellen, wat natuurlijk een veel betere en directere manier van communicatie is. Door bellen kwam ik er ook achter dat sommige matches allang vergeven waren en niet meer beschikbaar. Ik krijg langzaam het gevoel dat het aanbod niet up to date is en de manier van communicatie naar de makelaar en/of aanbieder omslachtig is.
ik zal nu vast een reactie van esteon support krijgen die zegt dat ik de support moet contacteren maar ik heb niet het gevoel dat er iets gaat veranderen als ik dit wel doe. Voor de mensen die twijfelen voor een lidmaatschap: ik adviseer om het niet te doen en gewoon via de makelaar direct contact op te nemen.

Mvg,

Sterke punten
- fijne app lay out, duidelijke interface
- prettig systeem om mee te werken qua selectie
- wel al wat matches gevonden (sinds 3 weken/4 weken)

Zwakke punten
- geen reacties van matches
- woningen niet up to date
- matches na zoeken zijn vaak afwijkend van de zoekopdracht
- geen directe communicatie met telefoonnummers, maar via omslachtige berichtjes. hierdoor heb ik geen controle over de communicatie tijd

reacties: