Reviews van deze auteur

Garantverklaring

Review over Interveste

En dan heb je je maar ingeschreven omdat je naarstig op zoek naar een huis bent. Je betaalt netjes 15,- inschrijfgeld. Helaas blijkt dan ineens dat je een garantverklaring moet inleveren van iemand anders! En dat is nogal wat: je hele doopceel wordt zowat gelicht bij diegene die garant voor jou moet staan. Ze zijn bang dat je de huur niet betaalt! Mijn hemel, te gek voor woorden. Je zal maar ruim de volwassen leeftijd gepasseerd zijn en dan nog aan je ouders die allang overleden zijn of vrienden moeten vragen of die garant voor je willen staan. Zonder garantverklaring word je niet geholpen, dus de 15;- is weggegooid geld. Echt belachelijk. Zakkenvullers, lekker snel verdiend op deze manier.

Ik ken niemand die zijn loonstrook, bankgegevens, relatiegegevens etc. wil blootgeven aan Interveste

Sterke punten
Ik kan ze niet vinden.

Zwakke punten
Idiote voorwaarden om op woningen te reageren. Garantverklaring is nodig omdat ze bang zijn dat je de huur niet betaalt.

reacties:

Review: Geweldige service!

Ik snap niet zo goed waarom je het logisch vindt dat er iemand garant moet staan. Dat is helemaal niet logisch. Ik ken geen enkele woningbouw vereniging die een garantsteller vraagt. Je bent toch geen klein kind meer die niet weet hoe je met geld om moet gaan? En van je garantsteller weet je ook niet hoe de financiën gaan lopen.

Review: Lekker gemaakt en nu bullshit

En het erge is dat ondanks al deze klachten van zoveel mensen, er niets verbeterd wordt bij Interveste. Zou ik ook niet doen als ik zo makkelijk mijn geld kon verdienen hè?