Housiq

Housiq.com is de woningsite van Nederland met meer dan 30.000 beschikbare huurwoningen! Op de website kunnen bezoekers zich snel en gemakkelijk gratis aanmelden waarna zij alle woningen kunnen bekijken en een wekelijkse woningmail ontvangen. Mocht een bezoeker willen reageren op een huurwoning, dan kan hij/zij een éénmalig abonnement afsluiten waarna de bezoeker voor de periode die hij/zij gekozen heeft direct en onbeperkt kan reageren op het volledige woningaanbod. Het abonnement is altijd éénmalig en verloopt automatisch.

Housiq Reviews

  housiq fraude!!!!!

  - dit bedrijf bestaat niet! - je kunt niet gebruik maken hun diensten omdat de paswoord niet doet om op huizen te reageren. en vervolgens maken zij een paswoord voor jou aan. huh kan dat??? - ze hebben geen contactgegevens. - Kortom een nylon bedrijf die makkelijk geld wilt verdienen. Ik heb de familie Molema op sociaal media gevonden. Ze leven in luxe hoor met onterecht verdiend geld.

  Sterke punten
  Je kunt nooit gebruik maken van hun diensten want ze bestaan niet. En schrijven ze iedere maand 19,95 euro van je rekening af.

  Zwakke punten
  Housiq moet voor de rechter aangeslepen worden!!!!! internet zit vol met hun fraude verhalen maar ze bestaan er nog steeds. Ik word gebombardeerd door mail- brieven en nu krijg ik ook nog telefoontjes dat ik ze geld moet betalen. Ik vraag alle slachtoffers om samen bij elkaar te komen en hun voor de rechter te slepen!!!! Iemand die mee wilt werken? Misschien zijn er rechters tussen de slachtoffers?

  aanpassing voor mevrouw Molema van Housiq.com

  Nadat ik mevrouw Molema van Housiq.com had laten weten dat ik een schermafbeelding had gemaakt van de uitschrijving en wederom geen bevestiging, begreep ze dat ik bewijs had. Ze heeft de uitschrijving op de site bevestigd. Omdat ik bovenstaande review had geschreven heeft ze me laten weten dat ik deze moest aanpassen of verwijderen omdat ze anders aangifte doet van laster bij de politie.

  Zwakke punten
  zeggen dat hun mail in jou spambox terecht is gekomen. Echter, ook in spambox geen mail van Housiq.com

  oplichters van het ergste soort

  Om op de site te kijken of er iets tussen zit in de regio die je voor ogen hebt, moet je eerst al je gegevens invullen. Inclusief een bankrekeningnummer. Hierna ben je gelijk lid en wordt een bedrag van 19,95 euro gencasseerd. Na een blik op de site blijkt er niets aangeboden te worden in mijn regio. Ik schrijf de eigenaresse van de site dat ik geen abonnement had willen hebben. Te laat!!.. ik moet voor 1 maand betalen, maar ik kan me wel direct weer uitschrijven. Ingelogd, en me uitgeschreven.. ik zou een bevestigingsmail van mijn opzegging ontvangen. Deze mail nooit gekregen. Terug gekomen van vakantie is er 2x gencasseerd door het bedrijf. Mevrouw A. Molema zegt zich niet te herinneren dat ik van het abonnement af wilde. Ik moet gewoon nog een keer inloggen en me uitschrijven, dan ben ik overal vanaf. Inmiddels de 3de afboeking gestorneerd. Ik log voor de 2de maal in mijn leven in op deze site, schrijf me uit en maak een schermafbeelding als bewijs. Ik zou een mail ontvangen, tot op heden geen bevestigingsmail ontvangen van mijn uitschrijving. Hier kom je niet vanaf, oplichters van de bovenste plank.

  Sterke punten
  mensen afzetten door de site zo te bouwen dat je sowieso 19.95 euro kwijt bent. Vervolgens kom je niet van het 'maandelijks opzegbare' abonnemen af.

  Zwakke punten
  Huizen bieden ze niet aan, dus dat is best wel zwak voor een website die huurhuizen aanbiedt

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review