Pararius

Huurwoning en huurhuis - Huurwoningen Pararius Huurwoning of huurhuis? U vindt vele huurwoningen en huurhuizen op Pararius Huurwoningen. Een woning huren of huis huren begint bij Pararius Huurwoningen!

Pararius Reviews

  Grootheidswaanzin

  Ik ben met spoed op zoek naar een woonst, maar wat blijkt, er staat maar van 1 makelaar (Vesteda Property Management) meerdere woningen aangeboden. Waarvan de meeste ook nog eens dubbel.

  Het vermoeden is, dat er maar een klant woningen aanbied, wat de dochteronderneming (Vesteda Property Management) is van Pararius.

  Daarnaast hanteert Vesteda Property Management een asociaal hoge inkomenseis, om een woning te kunnen huren van net boven 750 euro.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zoekopties zijn erg beperkt, evenals de informatie van de desbetreffende woning.

  Pas op voor Pararius!

  Pararius is een prima website als je alles weet over huurrecht en wat volgens de wet wel en niet mag. Pararius is gratis om te gebruiken, maar op het moment dat je bijvoorbeeld onterecht 1000 euro teveel hebt betaald aan een makelaar dan beschermt Pararius de makelaars en geven zij geen informatie vrij.

  Misschien dat je er wat uit krijgt als je 20.000 euro kunt betalen aan detectives en advocaten, maar dan had je die 1000 waarschijnlijk toch niet terug gehoeven.

  Zwakke punten
  Komt op voor de makelaar en niet voor jou!

Bezoek Pararius

Schrijf een review