JAAP.NL Zelf je huis verkopen JAAP.NL is dé huizensite waar particulieren zelf hun huis te koop of te huur kunnen aanbieden. Dit scheelt een hoop makelaarskosten en men kan de advertentie zelf invullen en wijzigen. Wanneer er een woning geplaatst wordt op JAAP.NL , wordt deze automatisch doorgeplaatst op Huizenzoeker.nl én Speurders.nl. Hierdoor bereikt men met de advertentie van de woning een miljoenenpubliek!

JAAP.nl Reviews

  Ongevraagde en zonder toestemming gepubliceerde gegevens

  Ongelooflijk. Jaap.nl plaatst ongevraagd gegevens over ons huis op hun site. In tegenstelling tot drie andere sites, die dit ook doen, zoals bijvoorbeeld Huizenzoeker, weigeren zij onze gegevens te verwijderen. De andere drie sites, hebben dit, na een verzoek via de mail direct gedaan.
  Jaap.nl, weigert dit ronduit en eindigt de mail doodleuk met ....mocht u nog vragen hebben.... HOE ZO VRAGEN ...HET ENIGE NORMALE ANTWOORD WAS GEWEEST: uw gegevens worden binnen 24 uur verwijderd. Grote complimenten voor Huispedia, huiizendata etc. Zij begrijpen het begrip respect voor de ander. Jaap.nl heeft geen respect voor de privacy gegevens van anderen!

  Gerda

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar, respectloos

  Site updaten!

  Nu al bij 2 huizen geprobeerd een bezichtiging te krijgen. Blijken de huizen gewoon allang verkocht te zijn! Zorg dat een pagina up to date is of verwijder hem. Dit is waardeloos!

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Lees bovenstaande.

  Wat een drama de site van jaap.nl

  Serieus op zoek naar een nieuwe woning. Ook eens op Jaap.nl gekeken. De foto's van de woningen laden vaak niet waardoor je minimaal 5 keer moet verversen om de foto's wel te kunnen zien. Daarnaast wordt je overspoeld door reclame, heel erg irritant en onprofessioneel. De zoekopdracht geeft ook een verkeerde selectie, krijg er een berg recreatiewoningen bij waar ik helemaal niet op zoek. Kortom, ik ga terug naar funda.

  Sterke punten
  sorry maar ik zie ze niet. Geen toegevoegde waarde tov de bestaande sites.

  Zwakke punten
  reclame, foto's die niet laden en verkeerde selectie op zoekaanvraag.

  Goed aanbod, Waardeloos in gebruik

  Gewoon even huizen bekijken is erg lastig op Jaap.nl. (Op iPad)

  Veel pop-ups en reclame tussen de foto's door zorgen voor veel frustratie.

  Sterke punten
  Aanbod; andere aanbod dan op funda.

  Zwakke punten
  User interface. Pop-ups en reclame.

Bezoek JAAP.nl

Schrijf een review